Άγνωστη ταινία με.. γραμμόφωνο και..φαντάσματα [Βοήθεια το φάντασμα]

manosun

RetroWannaBe
Joined
30 Ιουν 2010
Μηνύματα
69
Αντιδράσεις
10
Γεια και χαρα σε ολους, και καλως σας βρηκα καταρχην!

Αναζητω τον τιτλο μιας βιντεοταινιας (δεκαετια 80 λογικα..), για την οποια το μονο που ξερω ειναι οτι υπαρχει ενα παλιο γραμμοφωνο, και κατι φαντασματα.. ισως να παιζει ο Λεζες, ισως και οχι.. Συγνωμη για τα ελλειπη στοιχεια, αλλα δεν θυμαμαι τιποτε αλλο.. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη...

Ευχαριστω πολυ!
 
Επισης να σημειωσω κατι απ την υποθεση: καποιοι, ισως ο λεζες κ ο μακεδος, μετακομιζουν σε μια στοιχειωμενη μονοκατοικια κ εκει υπαρχει το γραμμοφωνο κ τα φαντασματα... καμια βοηθεια??

(παντως, προκειται σιγουρα για ελληνικη βοντεοταινια 80s, την ειχε δειξει κ η tv..)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πράγματι φιλε μου ειναι videoτενια ,παραγωγής 1987 ,με πρωταγωνιστές τους : Κώστα Μακέδο και Σάββα Τασίου.Τίτλος τις : ''Βοήθεια το φάντασμα''.Την υποθεση δεν την θυμάμε και πολύ καλα, ετιχε να την δω την ταινία 1-2 φορές (νόμιζω απο το extra) ,είναι 2 φίλοι που κλιρονομουν ένα στοιχιομένο παλιο σπιτι και λογο ...ανέχειας αποφασίζουν να εγκατασταθουν εκει μαζι με τις κοπέλες τους , στο σπιτι αυτο εμφανίζονται 2 φαντασματα ,2 όμορφες γυνεκες με ενδιμασία μιας άλλης εποχής ,οταν τις ανακαλίπτουν αρχίζουν τα ευτράπελλα.

Μια πολύ διασκεδαστική βιντεοκομωδία , την ειχα γραψει σε VHS αλλα δεν ξέρω που την έβαλα.
 
video80 είπε:
Πράγματι φιλε μου ειναι videoτενια ,παραγωγής 1987 ,με πρωταγωνιστές τους : Κώστα Μακέδο και Σάββα Τασίου.Τίτλος τις : ''Βοήθεια το φάντασμα''.Την υποθεση δεν την θυμάμε και πολύ καλα, ετιχε να την δω την ταινία 1-2 φορές (νόμιζω απο το extra) ,είναι 2 φίλοι που κλιρονομουν ένα στοιχιομένο παλιο σπιτι και λογο ...ανέχειας αποφασίζουν να εγκατασταθουν εκει μαζι με τις κοπέλες τους , στο σπιτι αυτο εμφανίζονται 2 φαντασματα ,2 όμορφες γυνεκες με ενδιμασία μιας άλλης εποχής ,οταν τις ανακαλίπτουν αρχίζουν τα ευτράπελλα.Μια πολύ διασκεδαστική βιντεοκομωδία , την ειχα γραψει σε VHS αλλα δεν ξέρω που την έβαλα.
Φίλε video80 , χίλια ευχαριστώ!! :) Να δω που θα την βρω τώρα..
 
Αγαπητέ Μάνο , σχετικά με την ερώτηση που μου κάνεις ,μπορεί και να μην το χω το VHS τώρα(ενοο οτι μπορεί να πετάχτηκε)και αν το βρώ δεν ξέρω και σε τι κατάσταση είναι! , λοιπον για ρώτα στο videorama ,πρεπει να χει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη ,εχει γύρω στους 700 τίτλους απο ελληνικό video, έχεις καλες πιθανοτητες ,ρώτα τους αν το χουν.

Και γω θα ψαξω στον δικό μου , θα το νοικιάσω και για party μου αν την βρώ.

Σε περιπτωση που την βρώ, θα επανέλθω άμεσα.(μπορεί να σου μιλίσω και prive)
 
ευχαριστώ και πάλι φίλε video80. Που λες, με το που μου είπες τον τίτλο άρχισα να ρωτάω όλα τα video club που ξέρω, και όντως στο videorama ήταν το μόνο που την ξέρανε, κ την έχει μάλιστα κ ο online κατάλογός τους (με τον τίτλο 'Ευρωκόπανοι' όμως)

http://www.videorama.gr/details.asp?ProductID=21528&Tab=1

Όμως, στο κατάστημα της καλαμαριάς που πήγα, κ είναι το μόνο που έχει μείνει στη Θεσσαλονίκη, μου είπαν ότι δεν την έχουν κ δεν μπορούν να τη φέρουν.. Η έρευνα συνεχίζεται λοιπόν..Ίσως ρωτήσω και σε άλλα videorama...

[edit] είναι υλικό που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Υπάρχουν και τα πμ [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άσχετο #2:

Χωρίς ίχνος κοροϊδίας: Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, αλλά είναι φτυστός ο Κώστας Καραφώτης (!).....

Κάποιος να με διαφωτίσει;;; :xm:
 
@vorlon μου αρέσει που έχεις βάλει στην υπογραφή απόσπασμα από Edgar Alan Poe, το οποίο υπήρχε και στην εισαγωγή του φοβερού (το ξανατερματίζω όσες φορές θές) Under A Killing Moon....Tex Muprhy for the win !!!
 
Κύριοι ( Amigovios -DINO -vorlon) όμως είστε εκτος θέματος του συγκεκριμένου thread.

Λοιπαμε που σας το επισημένω ,νομίζω οτι το σωστο είναι να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα του thread.
 
Πέρα απο την πιθανότητα να υπάρχει η ταινία στα videorama, γνωρίζει κανένας αλλούς (νόμιμους) τρόπους να βρεθεί η συγκεκριμένη ταινία μήπως?...κάποιο άλλο videoclub πχ?..
 
Δυσάρεστα νέα! Θα σου έγραφα νωρίτερα φιλε μου, αλλα εληπα σε διακοπες.

Στο videorama που ρώτησα μου παν οτι υπήρχε η ταινία(απο το ηλεκτρονικο αρχειο τους),αλλα δεν υπάρχει σημερα. Χωρις να ναι σύγουροι μου παν οτι ή καταστραφηκε ή ενδεχομένος να πουλήθηκε.

Η τελευτεα ενοικιαση της τενιας εγινε καπου στα 1991-92(δεν θυμαμε ακριβως τι χρονολογια,αν και μου την ειπαν).

Στο pg-cosmos του Πειραια απλά δεν υπαρχει! :( , όπως και σε ενα άλλο video-club της Κυψέλης που ρώτησα.

Εν κατακλειδη 2 λύσεις υπάρχουν :

1oν Η ρωτας τον τηλεοπτικό σταθμο Extra-3 (που ξέρω συγουρα οτι την έχει πέξει)μήπος και στη δανίσει...

2ον Συνεχιζεις να ψάχνεις τα video-club της Θεσαλονικής (και οχι μονο) , ή μπορεις να δεις και αγελιες σε εφημεριδες και διαδικτιο,εγω ειδα πολλές που αφορουν παλια video-club με στοκ VHS και το ευτιχιμα ειναι οτι οι περισοτεροι πουλουν και μεμονομενα τενιες, δεν σε υποχρεονουν να τις αγορασεις όλες!

Εάν σε περιπτωση που τη βρώ εγώ, θα σε ενημερώσω άμεσα prive.

Τι να ευχηθώ , καλό ψάξιμο!
 
Ευχαριστώ πάρα πολύ, ακόμα μια φορά φίλε video80.. αν τυχόν ανακαλύψεις τίποτα θα σου είμαι ευγνώμον αν με ειδοποιήσεις!!

Το ψάξιμο συνεχίζεται..έχω την αίσθηση οτι ίσως να υπάρχουν πιθανότητες σε κάποιο ξεχασμένο επαρχιακό videoclub...θα δούμε...

Ή, αν κανείς δει αυτό το θρεντ κ έχει κάποια πληροφορία και θέλει να βοηθήσει για το που μπορεί να βρεθεί η βιντεοκασσέτα (ή και dvd.. ποιος ξέρει?) 'Ευρωκόπανοι' ας μου στείλει mail στο [edit] αποφυγή spam / προσωπικά δεδομένα [edit]

ο,τι έχω βρει ως τώρα..

http://www.retrodb.gr/wiki/index.php...BD%CE%BF%CE%B9

http://www.imdb.com/title/tt1365456/

http://www.turkcealtyazi.org/mov/1365456/index.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η ταινια λεγεται Οι ευρωκοπανοι. Δυστυχως ακομα δεν υπαρχουν περισσοτερες πληροφοριες για την ταινια.
 
αυτη την ταινια οντως δεν την εχω βρει πουθενα παλιοτερα επαιζε στο new channel και αργοτερα στο extra 3 δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα 10 κοπιες ειχαν βγαλει ολες κι ολες??
 
θανος είπε:
αυτη την ταινια οντως δεν την εχω βρει πουθενα παλιοτερα επαιζε στο new channel και αργοτερα στο extra 3 δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα 10 κοπιες ειχαν βγαλει ολες κι ολες??
Μάλλον την έφαγε η μαρμάγγα!! Πολύ πιθανόν να κατέληξαν στα σκουπίδια δεκάδες κόπιες VHS απο την εν λόγω βιντεοταινία.

Πρίν μερικά χρόνια που ρώτισα στο videorama μου παν οτι την είχαν ,αλλά την έδιναν 30 ευρώ!! ΕΛΕΟΣ ποια!!

Κ ομως άν καποιος έχει υπομονή και διάθεση να ψάξει όλο και καπου θα την βρεί.
 
video80 είπε:
Μάλλον την έφαγε η μαρμάγγα!! Πολύ πιθανόν να κατέληξαν στα σκουπίδια δεκάδες κόπιες VHS απο την εν λόγω βιντεοταινία.Πρίν μερικά χρόνια που ρώτισα στο videorama μου παν οτι την είχαν ,αλλά την έδιναν 30 ευρώ!! ΕΛΕΟΣ ποια!!

Κ ομως άν καποιος έχει υπομονή και διάθεση να ψάξει όλο και καπου θα την βρεί.
και ομως δεν σου κρυβω οτι με τον boca το σκεφτηκαμε και πηγαμε και την ζητησαμε αλλα μετα μας αρχισαν τα δεν ξερουμε αν θα βρεθει και αν θα βρεθει θα ναι χωρις εξωφυλλο δηλαδη δεν μας εδιναν πολλες ελπιδες να την εχουν
 
τελικα χθες μου την εγραψε ενα παιδι που την ειχε βρει και την ξαναδα και το ευχαριστηθηκα πραγματικα καλη ταινια μακεδος και τασσιου δινουν ρεστα σε οποιον την δει θα του προτεινα να την δει βραδυ αργα απιστευτη αισθηση
 
Πίσω
Μπλουζα