Άγρια Πάθη (1967)

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.478
Αντιδράσεις
49.840
Άγρια Πάθη (1967)


RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/Άγρια_πάθη

 


Κοινωνική περιπέτεια παραγωγής Στέλιου Τατασόπουλου 1967 σε σκηνοθεσία του ίδιου , σενάριο του Θόδωρου Τέμπου και μουσική του Γιάννη Βέλλα. Πρωταγωνιστούν ο Ανέστης Βλάχος , η Άννα Ιασωνίδου , ο Σπύρος Καλογήρου , ο Νάσος Κεδράκας κ.α. Η ταινία έκοψε 32.500 εισιτήρια και ήρθε 104η στις 117 ταινίες της χρονιάς.



Υπόθεση : Ένας επιστάτης μιας ομάδας ξυλοκόπων, ο Βλάσης, νταραβερίζεται ερωτικά μ`ένα φτωχοκόριτσο, τη Φανή, την οποία έχει αστεφάνωτη εδώ και καιρό. Εκείνη θυμώνει και καταφεύγει για παρηγοριά στον κάμπο με τους ορυζώνες, στην καλύβα μιας εργάτριας, της Ρηνιώς, την οποία περιτριγυρίζει το αφεντικό της, ο Θωμάς. Η συνάντηση των δύο ανδρών φέρνει στην επιφάνεια μια προϋπάρχουσα έχθρα...

 


[deadpic]

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αγρια Παθη. Μια ταινια απο το 0 - 6, το καναλι για παιδια προσχολικης ηλικιας.

Φανταζομαι οτι θα την απολαυσαν.
 
bambinella 100 είπε:
Αγρια Παθη. Μια ταινια απο το 0 - 6, το καναλι για παιδια προσχολικης ηλικιας.Φανταζομαι οτι θα την απολαυσαν.
:D :D:D:D:D:D Να σαι καλά μ έκανες και γέλασα πρωί πρωί!
 
οταν μπαινουν ασχετοι σε δημοσιες θεσεις πολλα μπορουν να συμβουν.πριν 7-8 χρονια ενα μεσημερι καλοκαιρινου σαββατου,ενα καναλι πανελλαδικης εμβελειας,ειχε στο προγραμμα του την ελληνικη ταινια οι αρχαιοκαπηλοι.τωρα τι νομιζαν οτι θα παιχτει δεν γνωριζω,αλλα οταν αρχισε ειδα οτι ηταν η ταινια επικινδυνοι εραστες[1971].οχι οτι ειχε τιποτα σπουδαια πραγματα,αλλα μετα απο λιγο την σταματησαν απροειδοποιητα,και εβαλαν ενα ελληνικο σηριαλ,κατι με καραβια καπετανιους,ας πουμε οτι δεν θυμαμαι και καλα.
 
Μόνο μια σκηνή θυμάμαι από αυτή την ταινία, όπου ο Καλογήρου και ο Βλάχος παίζουν μπουνιές σε κάτι λασπόνερα...
 
Πίσω
Μπλουζα