Άλλα δορυφορικά κανάλια

nektarios1451

RetroActive
Joined
10 Φεβ 2013
Μηνύματα
296
Αντιδράσεις
192
εχει τυχειποτε κανεις να δει αυτα τα καναλια?Ολα αυτα εχει τυχει να περασουν απο τις αναμεταδωσεις δορυφορικων καναλιων στην Αρτα ισως και σε αλλες περιοχες.Το pro 7 επαιζε τη περιοδο 1990-91 ειναι στον ιδιο ομιλο με το sat1 ποιο πολυ ψυχαγογικο, to RTL2 αδερφακι του RTL αναμεταδιδονταν απο το τοπικο καναλι στην Αρτα, το 3SAT ειναι κατι σαν το ΤV5 το γαλλικο, το teleclub περασε και αυτο για πολυ τοτε ηταν ελευθερο καναλι μετα ομως εγινεσυνδρομητικο σε καλοδιακες εταιριες στην Ελβετια.

 
To 3 Sat γύρω στο 90 με 91 αναμεταδίδονταν και στην ΑΘήνα απ'ότι θυμάμαι. Νομίζω πως ήταν μια συρραφή προγραμμάτων από διάφορα γερμανόφωνα κρατικά κανάλια με πολιτιστικό κυρίως χαρακτήρα, θύμιζε δηλαδή το πρόγραμμά του κάπως το TV5 (αλλά γερμανικά). Υπήρχε όμως μια διαφορά: Ενώ το TV5 είχε δικό του πρόγραμμα, το 3SAT ήταν επιλογές προγραμμάτων από το κρατικο αυστριακό ORF το γερμανικό ZDF το γερμανόφωνο ελβετικό DRS και....... μέχρι το 91 το κρατικό ανατολικογερμανικό!!!!!!

Το Pro 7 πάλι θυμάμαι πως την περίοδο 2001-2 μεταδίδονταν στη Ρόδο (ήμουν φαντάρος τότε εκεί και κάπου το είχα πετύχει). Μου κάνει εντύπωση πως σε κάποια μέρη της ΕΛλάδος μεταδίδονταν το RTL 2 & το Teleclub (το τελευταίο το θυμάμαι από τη δεκαετία του 80 στην Ελβετία).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

το καλοκαιρι του 1995 εμφανιστηκε για ενα διαστημα αυτο το καναλι η γερμανικη του εκδοση να παιζει συνεχεια 80s
 
italia uno καναλι που περασε και αυτο απο καποιες δημοτικες αναμεταδωσεις δορυφορικων οπως και στην Αρτα απο το τοπικο καναλι αλλα στην βορειο δυτικη ελλαδα ηταν ποιο γνωστο τα καλοκαιρια οταν εφτιαχνε ο καιρος και γινονταν ληψη του απο Ιταλια.

http://www.youtube.com/watch?v=c35kqqQXdvQ

italia 1 rete 4 canale 5 τωρα ανοικουν στον μπερλουσκονι
 

αλβανικη κρατικη τηλεοραση στα 80 θυμιζει λιγο απο πρωην σοβιετικη ενωση
 
Πίσω
Μπλουζα