Άλλη μια φασαρία (1994 Mega)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.324
Αντιδράσεις
6.289
Άλλη μια φασαρία (1994 Mega)


RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Άλλη_μια_φασαρία

Κωμική σειρά που προβλήθηκε στο Mega Channel το καλοκαιρι του 1994. Το πρώτο επεισόδιο μεταδόθηκε στις 9/7//1994 και συνολικά προβλήθηκαν 9 επεισόδια. Πρωταγωνιστούν Μίνα Αδαμάκη, Ελευθερία Ρήγου, Χρήστος Ευθυμίου, Κατερίνα Πετούση, Ντόρα Σιμοπούλου και άλλοι ηθοποιοί.

Η Μίνα (Μίνα Αδαμάκη) είναι μια ονειροπαρμένη πωλήτρια βιβλίων που ζει με τη φαντασία της διάφορες καταστάσεις χωρίς αόμως αυτό να την εμποδίζει να αντιμετωπίζει με επιτυχία τα καθημερινά προβλήματα της ζωή της.

 


Εντύπωση μου είχε κάνει οτι το κανάλι πρόβαλε μια νέα σειρά το καλοκαίρι, νέες σειρές βλέπαμε τη χειμερινή περίοδο. Δεν γνώριζα την ύπαρξη της σειράς, δεν την παρακολουθούσα...γιατί το μυαλό μου ήταν στο παιχνίδι και όχι στην τηλεόραση το καλοκαίρι...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και εγώ πρώτη φορά την ακούω τη σειρά. Και βλέπω η Μίνα Αδαμάκη έφτασε τα 70!

Ίσως ναι το Mega εκείνη την περίοδο να θέλησε για κάποιο λόγο να δείξει νέα σειρά αντί για επανάληψη, γι' αυτό και τα 9 μόνο επεισόδια.
 
BETTY BOOP είπε:
Το πρώτο επεισόδιο μεταδόθηκε στις 9/7//1994 και συνολικά προβλήθηκαν 9 επεισόδια.
Γι'αυτό δεν τη θυμάμαι. Με τόσο λίγα επεισόδια μάλλον δεν ήταν της προκοπής...
 
Tραγική σειρά,έφυγε άκλαυτη,θυμάμαι ακόμη το διαφημιστικό με τη Μίνα Αδαμάκη και οτι είχα σημειώσει την ώρα του πρώτου επεισοδίου για να μην το χάσω σε ένα τετράδιο.Και επίσης οτι κοροιδεύαμε το όνομα με τον αδερφό μου.
 
Λογικά θα ήταν κάποια σειρά που αγοράστηκε και γυρίστηκαν μερικά επεισόδια για το Mega, δεν τους φάνηκε να αντέχει τον χειμερινό ανταγωνισμό και το ρίξαν το καλοκαίρι κόντρα στις επαναλήψεις.

ένα βιντεάκι από το γιουτιουμπ

 
Δικο μου λαθος, 4/7/94 μεταδοθηκε το πρωτο επεισοδιο της σειρας...και οχι 9/7/94 όπως εγραψα...
 
ο τιτλος δεν ευοδωθηκε,δεν εγινε καμια "φασαρια " με την συγκεκριμενη σειρα

περασε και δεν ακουμπησε
 
Πάντως εντυπωση μου εκανε τοτε πώς η τηλεόραση μετεδιδε καινουρια σειρα...αντι να την προβαλλει το χειμωνα...
 
η σειρά είχε γυριστεί για τον Αντ1 με τον τίτλο "Ασημίνα για πάντα" και θα προβάλλονταν τον σεπτεμβριο του 1993.Μάλιστα ο Αντ1 το διαφήμιζε ότι θα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς.Για κάποιο λόγο πάγωσε η προβολή της και τελικά το πήρε το mega και το έδειξε το καλοκαίρι του 1994.
 
Πίσω
Μπλουζα