krios RetroNuts! Joined 21 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.801 Αντιδράσεις 489 11 Απρ 2010 #1 Δεκαετία εβδομήντααααααααααα Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 21 Φεβ 2018
teflon RetroMasteR Joined 22 Ιουλ 2007 Μηνύματα 1.219 Αντιδράσεις 31 11 Απρ 2010 #2 Πω,πω! Ποσο παλιο είναι ? Και τα εκατονταδες ποδηλατα που κερδιζες τι ήταν? καραντάνες? Παντως ένα ιδιο αεροβολο ειχαμε και στο δικο μας σπιτι. Βρε λες να το κερδισαν τα μεγαλυτερα αδερφια μου απο την γκοφρετα? Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 11 Απρ 2010
Πω,πω! Ποσο παλιο είναι ? Και τα εκατονταδες ποδηλατα που κερδιζες τι ήταν? καραντάνες? Παντως ένα ιδιο αεροβολο ειχαμε και στο δικο μας σπιτι. Βρε λες να το κερδισαν τα μεγαλυτερα αδερφια μου απο την γκοφρετα?
Lord_Makro RetroMaNiaC Joined 21 Ιουλ 2009 Μηνύματα 649 Αντιδράσεις 227 17 Νοέ 2010 #3 Ωωωω τώρα το είδα αυτό! Είναι η ίδια γκοφρέτα που έβγαλε αργότερα (και στο ίδιο ακριβώς στυλ) το αγαπημένο μου άλμπουμ Ταρζάν, που υπάρχει εδώ: [BILLI DO] Περιπέτειες στην Ζούγκλα με τον Ταρζάν (1985) Δεν ήξερα ότι η sweet melody είχε και προϊστορία... πόσες τέτοιες γκοφρέτες έχω φάει!! Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 21 Φεβ 2018
Ωωωω τώρα το είδα αυτό! Είναι η ίδια γκοφρέτα που έβγαλε αργότερα (και στο ίδιο ακριβώς στυλ) το αγαπημένο μου άλμπουμ Ταρζάν, που υπάρχει εδώ: [BILLI DO] Περιπέτειες στην Ζούγκλα με τον Ταρζάν (1985) Δεν ήξερα ότι η sweet melody είχε και προϊστορία... πόσες τέτοιες γκοφρέτες έχω φάει!!
P pan0s RetroN00b Joined 21 Mαϊ 2011 Μηνύματα 12 Αντιδράσεις 4 24 Mαϊ 2011 #4 Καλά μιλάμε όταν το είδα κάτι έπαθα... Το έχω ξαναδεί αυτό αλλά δεν θυμάμαι αν το είχα εγώ ή κάποιος φίλος μου.
Καλά μιλάμε όταν το είδα κάτι έπαθα... Το έχω ξαναδεί αυτό αλλά δεν θυμάμαι αν το είχα εγώ ή κάποιος φίλος μου.
jimdemer RetroWannaBe Joined 11 Ιουν 2011 Μηνύματα 91 Αντιδράσεις 25 17 Ιουν 2011 #5 Αυτό το είχα διαγράψει απο το μυαλό μου.... Δεν μπορείς να φανταστείς τι έπαθα όταν το είδα...................
Αυτό το είχα διαγράψει απο το μυαλό μου.... Δεν μπορείς να φανταστείς τι έπαθα όταν το είδα...................
jimdemer RetroWannaBe Joined 11 Ιουν 2011 Μηνύματα 91 Αντιδράσεις 25 18 Ιουν 2011 #6 Είχε βγάλει πάλι σε γκοφρέτες στο ίδιο στυλ αυτοκόλλητα με ποδόσφαιρο και όταν συμπλήρωνες έπαιρνες δώρο αφίσες κλπ. Τα θυμάται κανείς?
Είχε βγάλει πάλι σε γκοφρέτες στο ίδιο στυλ αυτοκόλλητα με ποδόσφαιρο και όταν συμπλήρωνες έπαιρνες δώρο αφίσες κλπ. Τα θυμάται κανείς?