Άνετ, το κορίτσι των Άλπεων - My Annette (1983)

Artemis

Banned
Joined
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
191
Αντιδράσεις
22
Ειχε δει κανεις αυτο το παιδικο? Το ψαχνω παρα πολυ καιρο τωρα ομως κανεις δεν ξερει να μου πει κατι σχετικα. Προβληθηκε το 1983 σε 48 επεισοδια

Προβολή συνημμένου 40084
 
το εβλεπα στην ετ1 παντα το σκεφτομουν σαν αντιγραφη της χαιντι ψαχνωντας λιγο στο ιντερνετ βρηκα πληροφοριες http://en.wikipedia.org/wiki/Story_of_the_Alps:_My_Annette και το βιντεο των τιτλων στα γαλλικα

 
Ναι θεωρω οτι πρεπει να ηταν πανομοιότυπο με της Χαιντι
 
το ειχε δειξει και η ΕΡΤ το 1995 σε μια μονο προβολη με τις φωνες των Ματινας Καρρα και Δημητρας Δημητριαδου

μιας και το αναφεραμε, ερασιτεχνες αναλαμβανουν τον υποτιτλισμο απο τα Ιαπωνικα.

Για περισσοτερες πληροφοριες εδω (δεν περιλαμβανει torrents φυσικα)

Kαλα η εισαγωγη στα Ιαπωνικα ειναι υπεροχη.

http://liccafansubs.blogspot.com/2011/11/these-are-series-from-which-everyone.html
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν έχει όμως υπότιτλους//

Η σειρά πάντως όπως φαίνεται θα υποτιτλιστεί σύντομα... ;)
 
herco είπε:
Δεν ειναι δυσκολο να το βρεις Αρτεμη - κυκλοφορει κανονικα σε dvd
http://www.cdjapan.co.jp/series_list.html?sid=388

Στα Ιαπωνικα, σε region2 - 12 dvds 48 επεισοδια.
και να τις βγει ο κουκος αηδονι;

καλυτερα να παρει την εξεφτελιστκα φθηνοτερη ιταλικη εκδοση (16 ευρω για 48 επεισοδια!)

http://www.amazon.it/Sui-Monti-Annette-Serie-Completa/dp/B00423B6QI/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1321031720&sr=8-1-spell
 
ηλπιζα να το μεταφρασουν αλλα τελικα η ψηφοφορια με διεψευσε (πλακωσαν την τελευταια στιγμη οι...γνωστοι αγνωστοι)

Δε βαριεσαι. εχουν επισης ολα τα επεισοδια στα Γερμανικα στο Youtube, θα το δω απο εκει μιας και εχει καλη μεταγλωττιση, ξερω τη γλωσσα και εχω διαβασει και το βιβλιο.
 
Θα μεταφραστεί και αυτό απ'ότι λένε στα comments μην ανησυχείς. ;-)
 
ναι, ηδη βρηκε το δευτερο επεισοδιο. το 3ο προβλεπεται πολυ θλιβερο.

ομως επειδη ειχα δει πριν το επεισοδιο και στα Γερμανικα υπαρχουν καποιες σημαντικες διαφορες στη γερμανικη μεταγλωττιση απο το πρωτοτυπο.
 
Ααααα τωρα θυμηθηκα ποιο ειναι :)

Ειναι εκεινο το κοριτσι, που πεθανε η μαμα του στην γεννα του αδερφου της, και εμεινε μαζι με τον πατερα της να τον φροντιζει.

Ο πατερας ασχολουνταν με την παρασκευη τυριου, και η Ανετ περασε δυσκολα να μεγαλωνει απο μωρο τον αδερφο της (χαρακτηριστικη η σκηνη στο σχολειο) και ο μικρος αδερφος μεγαλωνοντας, σε ενα ατυχημα απεκτησε προβλημα στο ποδι.

Ελαχιστα επεισοδια ειδα και παντα στεναχωριομουν. Κοπηκε πριν το καταλαβω, και παντα εμεινα με την απορια πως συνεχισε και τελειωσε αυτη η ιστορια της Ανετ και αν εγινε καλα ο αδερφος της
 
Κοπηκε; μαλλον καταλαβα γιατι....

βασικα το κυριο μερος της ιστοριας ηταν η ψυχολογικη ενταση μεταξυ της Αννετ και του Λουσιεν λογω του οτι αθελα του προκαλεσε τον τραυματισμο του μικρου αδελφου της.

Σε μερικα επεισοδια καταντα κυριολεκτικα ψυχολογικο θριλερ, ιδιως στο σημειο που χαλαει η Αννετ το αλογακι του Λουσιεν! αυτη η σκηνη μενει....

οσο για το πως τελειωσε....

ας πουμε πως στο τελος ο Λουσιεν κανει μια πραξη αυτοθυσιας.

η περιγραφη των μεταφραστων παει γαντι:

This series is an adaptation of Patricia St. John's novel, "Treasures of the Snow". The novel does have a Christian bias to it, but the message that it tries to convey is universal to all creeds. Basically, without spoiling too much of the plot, what the series tries to convey is the concept of forgiveness and healing. What happens in the series will test those concepts in ways most adults will probably never deal with, let alone children.

Because of what happens in this series, we anticipate this will be one of our more difficult series that we will work on. It's about as dramatic and emotional as A Little Princess Sara, and we hope we can finish it, as the story and the plot is probably one of the most solid and moving in all of literature.
 
Κατά καιρούς, τα κρατικά κανάλια, όπως και ορισμένα μικρά ιδιωτικά, προβάλλουν ξεκάρφωτα επεισόδια όλων αυτών των σειρών. Ανέτ, Χάιντι, Μάγια Μέλισσα, (όχι Κάντυ, πάντως)

Επίσης, έχουν γυριστεί και πολλές άλλες παρόμοιες σειρές με ορφανά κοριτσάκια στα βουνά!
 
ο αδερφος της οντως ειχε χτυπησει οταν επεσε σε ενα γκρεμο αλλα μετα τον πηγανε σε ενα ειδικο κεντρο και εγινε καλα θυμαμαι την σκηνη που γυρισε και πηδηξε χαρουμενος εξω απ το τρενο
 
Καλά, όλα τα παιδάκια που μένουν στις Άλπεις γκρεμοτσακίζονται? Θυμάμαι είχα δει μικρός μια ταινία με τον Χοσελίτο που ήταν λέει στην παιδική χορωδία της Βιέννης και ήθελε να προσφέρει ένα εντελβάις στη δασκάλα του και αντί σαν λογικό παιδί να το κλέψει από ένα ανθοπωλείο αυτό το $^@$αρδο πήγε να το κόψει από γκρεμό, με την αναμενόμενη συνέπεια. Τη σκαπούλαρε βέβαια, καθότι πρωταγωνιστής.
 
Πίσω
Μπλουζα