Άντονυ

akaliakoukou

RetroMaNiaC
Joined
19 Απρ 2008
Μηνύματα
751
Αντιδράσεις
3
Ο Άντονυ:















Anthony Audrey Brown.(Άντονυ Άντριου Μπράουν)


Ημερομηνία γέννησης: 30 Σεπτεμβρίου 1896


Ημερομηνία θανάτου: Φθινόπωρο του 1912


Τόπος γεννήσεως: Σικάγο


Ζώδιο: Ζυγός


Επάγγελμα: Κηπουρός (με ειδικότητα στα τριαντάφυλλα)


Χρώμμα μαλλιών: Ξανθό


Χρώμα ματιών: Γαλάζιο


Τύπος δέρματος: Λεπτό και άσπρο


Ομάδα αίματος: Α


Ύψος: 1,70


Βάρος: 52


Αγαπημένο ζώο: Τα άλογα


Αγαπημένο φαγητό: Οι σοκολάτες


Απεχθάνεται: Τα καρότα


Αγαπημένο λουλούδι: Τα τριαντάφυλλα


Αγαπημένο χρώμα: Λευκό


Χόμπι: περιποίηση του κήπου και της αυλόπορτας με τα τριαντάφυλλα









Είναι η δεύτερη αγάπη της Κάντυ, μετά τον πρίγκιπα του λόφου.


Ο Άντονυ είναι ένα όμορφο αγόρι με γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά. Είναι πρώτος ξάδερφος του Άρτσι και του Στήαρ, αλλά και της Ελίζας και του Νηλ.



Είναι ευγενικός, ήρεμος, τρυφερός,ταπεινός και γεναιόδωρος.



Λατρεύει τα τριαντάφυλλα.



Ο Άντονυ μεγάλωσε με τα ξαδέλφια του, τον Archie και τον Stear στο πατρογονικό κάστρο των Άρτλευ στο Σικάγο, και αργότερα μετακόμισαν στο Lakewood στο Οχάιο. Η μητέρα του Άντονι πέθανε όταν εκείνος ήταν πολύ μικρός (γύρω στα 5) και ο πατέρας του λείπει συνεχώς σε ταξίδια (επαγγελματικές υποχρεώσεις)



Η μαμά του Άντονι αγαπούσε πολύ τα τριαντάφυλλα και είχε έναν κήπο με τριαντάφυλλα στο Lakewood. Ο Άντονυ ανέλαβε τη φροντίδα του κήπου με τα τριαντάφυλλα από τότε που πέθανε η μητέρα του. Είχε ιδιαίτερη αγάπη στα τριαντάφυλλα, αφού όταν βρισκόταν ανάμεσά τους, ένιωθε σαν να είναι κοντά στη μητέρα του!



Την πρώτη φορά που συνάντησε την Κάντυ καθόταν μπροστά στην υπέροχη καγκελόπορτα του κήπου με τα τριαντάφυλλα. Η Κάντυ μόλις τον είδε, τον πέρασε για τον Πρίγκιπά της. (αφού κι εκείνος της είπε την πασίγνωστη φράση: Είσαι πιο όμορφφη όταν γελάς, παρά όταν κλαις...)



Στην πραγματικότητα όμως ο Άντονι δεν ήταν ο πρίγκιπάς της, αλλά ο ανιψιός του! Ο Άντονι ήταν πάντα πολύ τρυφερός με την Κάντυ. Τα πράσινα μάτια της και τα ξανθά μαλλιά της, του θύμιζαν πολύ τη μητέρα του.



Ο Άντονι μεγαλώνοντας νιώθει να καταπιέζεται, γιατί δεν μπορεί να κάνει πράγματα που θα ήθελε, εξαιτίας των κοινωνικών κανόνων που πρέπει να σεβαστεί, ανήκοντας στην οικογένεια Άρτλευ. Γι'αυτό το λόγο θαυμάζει την κάντυ που δεν έχει ενδιασμούς και λειτουργεί αυθόρμητα.



Η Κάντυ, που τότε ήταν 12 χρονών, τον ερωτεύτηκε!


 

 









Είχαν μια πολύ αγνή και τρυφερή σχέση και αγάπησαν ο ένας τον άλλο.


Ο Άντονι μαζί με τα άλλα αγόρια έγραψε μια επιστολή στο θείο Γουίλιαμ και τον παρακάλεσαν να υιοθετήσει την Κάντυ. Κι έτσι κι έγινε!



Οι επόμενες μέρες ήταν πολύ ευτυχισμένες για όλους!



όμως το σκληρό πεπρωμένο δεν τους άφησε να χαρούν για πολύ.



Ο Άντονι πέθανε σ'ένα φοβερό ατύχημα!



Την ημέρα που παρουσιάστηκε η Κάντυ ως επίσημο μέλος της οικογένειας Άρτλευ, είχαν διοργανώσει ένα παλιό έθιμο, το κυνήγι της αλεπούς.



Ο Άντονι έπεσε από το άλογό του κατά τη διάρκεια του κυνηγιού. Χτύπησε στο κεφάλι και πέθανε ακαριαία, μπροστά στα μάτια της μικρούλας Κάντυ. Η Κάντυ πληγώθηκε βαθιά.







Από τότε της παρουσιάστηκε μια φοβία για τα άλογα.

 


Μια πολύ όμορφη και ρομαντική κίνηση που έκανε ο Άντονυ για την Κάντυ:

 


Η Κάντυ δεν ήξερε πότε ακριβώς ήταν τα γενέθλιά της. Στο ορφανοτροφείο τα γιόρταζαν μαζί με την Άννυ τη μέρα που τις βρήκαν.



Ο Άντονι λοιπόν βρήκε τη λύση.



Της είπε: την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα είναι τα γενέθλιά σου!



Και έτσι έγινε! Της έκανε δώρο ένα τριαντάφυλλο. Ήταν από μια καινούρια ποικιλία που δημιούργησε ο ίδιος και το ονόμασε «Γλυκειά Κάντυ»





Ο Άντονι είχε αγαπήσει την Κάντυ με όλη την ψυχή του!


Αν δεν είχε φύγει τόσο νέος, θα ήταν ιδανικό ζευγάρι με την Κάντυ!



Η Κάντυ κράτησε για πάντα στην καρδιά της αυτή την αγάπη.



Ο καιρός σιγά σιγά απάλυνε τον πόνο, και ο Άντονι έγινε μια όμορφη και γλυκειά ανάμνηση...












Η μητέρα του Άντονυ:







http://www.servimg.com/image_preview.php?i=74&u=11671033
pauna510.jpg




Αυτή είναι η Rosemary Audrey Brown.( Ροσμαρί Άρτλευ Μπράουν)


Είναι η αγαπημένη μητέρα του Άντονι που πέθανε λίγα μόλις χρόνια μετά τη γέννηση του Άντονι. Είχε πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά. Αγαπούσε πολύ τα τριαντάφυλλα και περνούσε ώρες μαζί με τον μικρό Άντονι στον κήπο τους.











Ο πατέρας του Antony:










Αυτός είναι ο κύριος Μπράουν, ο πατέρας του Άντονι. Είναι πολύ απασχολημένος με τις δουλειές του και λείπει συνεχώς σε ταξίδια. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφιερώσει πολύ χρόνο στο γιο του τον Άντονι. Ίσως να ήταν πιο κοντά του αν ήξερε ότι λίγα χρόνια αφού χάσει τη γυναίκα του, θα χάσει και το γιο του…

Προβολή συνημμένου 56182 Προβολή συνημμένου 56183 Προβολή συνημμένου 56184 Προβολή συνημμένου 56186 Προβολή συνημμένου 56185 Προβολή συνημμένου 56187

Προβολή συνημμένου 71967Προβολή συνημμένου 71968Προβολή συνημμένου 71969
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απιθανη αναλυση :worship:

Aξιζει να γινει υπομνημα :clap:
 
Βρηκα ποιος σχεδιασε τον Anthony. Ονομαζεται Inoue Kazuhiko

Rokou
inouenn7.gif
inouenn7.gif

link www.sempai.org/~felicia/seiyuu4.html

Ακυρο, μαλλον κανει τη φωνη του στο anime.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλή μου Ακάλια μπράβο σου , :thumbup: για την όμορφη παρουσίαση του Άντονυ! Αν και είμαι αδικαιολογήτως αδικαιολόγητη που δεν έγραψα κάτι νωρίτερα σαν γνήσια Αντωνικιά μαις και κάπου διάβασα....πως εδώ έχουν πιάσει αράχνες.. :angry: ..(ονόματα δεν λέω!:sure:..)...Ο Άντονυ ήταν σαφώς ο πιο άτυχος στην ιστορία της Κάντυ αλλά και εκείνος που κατάφερε να αιχμαλωτίσει την σκέψη της και την ψυχή της μέχρι το τέλος.Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφου είναι ένας υπέροχος χαρακτηράς με μοναδική ευαισθησία, καλοσύνη και ωριμότητα!Ο ιδανικός πρίγκηπας...
 
misspepper77 είπε:
Καλή μου Ακάλια μπράβο σου , :thumbup: για την όμορφη παρουσίαση του Άντονυ! Αν και είμαι αδικαιολογήτως αδικαιολόγητη που δεν έγραψα κάτι νωρίτερα σαν γνήσια Αντωνικιά μαις και κάπου διάβασα....πως εδώ έχουν πιάσει αράχνες.. :angry: ..(ονόματα δεν λέω!:sure:..)...Ο Άντονυ ήταν σαφώς ο πιο άτυχος στην ιστορία της Κάντυ αλλά και εκείνος που κατάφερε να αιχμαλωτίσει την σκέψη της και την ψυχή της μέχρι το τέλος.Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφου είναι ένας υπέροχος χαρακτηράς με μοναδική ευαισθησία, καλοσύνη και ωριμότητα!Ο ιδανικός πρίγκηπας...
Ποιός κακόβουλος διαδίδει τέτοιες ψευδείς ειδήσεις;;; :sealed: Άκου αράχνες... :angry: ο Άντονυ... :D

Μετά το "...πιό άτυχος στην ιστορία... " μάλλον αναφέρεσαι στον Άλμπερτ... :rofl: :rofl: :rofl:

Σκέψου όμως πως η Μιζούκι τον έβγαλε "ηρωϊκά" από τη μέση... λίγο πριν αποκαλύψει ποιός ήταν ο Άλμπερτ...

Αρχικά ήθελε να τον "στείλει" με τα εντομοφάρμακα και τα λιπάσματα... :xm:

Ευτυχώς, σκέφτηκε να μας χαρίσει λίγες στιγμές παραπάνω με την Κάντυ... :flower:
 
Πολύ λίγες όμως Χουανίτα μου:sad: ...Μέχρι και το μεγάλο δέντρο είχε περισσότερες στιγμές με την Κάντυ μας.. :precry: . Με είχε κουράσει να τον βλέπουμε μέσα απο τις αναμνήσεις της και νομίζω πως άξιζε τουλάχιστον να τον έχουν μέσα σε όλα τα επεισόδια πριν ...το μοιραίο... (όπως π.χ στο 14 επεισόδιο που εντελώς άσχετα, αντί για τον Άντονυ δείχνει έναν μπάρμπα καρικατούρα που τα έχει χαμένα και την Κάντυ να περιφέρεται άσκοπα στο ορφανοτροφείο...Αντικειμενικά, πολύ πολύ βαρετο το όλο σκηνικό του επεισοδίου...)!
 
Παρατήρησα μια ανακρίβεια...Αποκλείεται ο καλός μου ο Άντονυ να είναι μόνο 1.70!...Η Καντούλα σε αυτή την περίπτωση πόσο είναι,που της ρίχνει και ένα κεφάλι :precry: Εντάξει είναι στην ανάπτυξη,αλλά βάλτε και σεις κάτι τις παραπάνω...Και όσο για το ζώδιο συμφωνώ!!!Γιατί ταιριάζουμε ένεκα δίδυμάκι εγώ... :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
misspepper77 είπε:
Παρατήρησα μια ανακρίβεια...Αποκλείεται ο καλός μου ο Άντονυ να είναι μόνο 1.70!...Η Καντούλα σε αυτή την περίπτωση πόσο είναι,που της ρίχνει και ένα κεφάλι :precry:
Πρεπει να λαβεις υποψη σου οτι ηταν μολις 16 χρονων και οτι την ιστορια την εχει γραψει γιαπωνεζα :wait2:

Θυμαμαι οτι καποιοι γιαπωνεζοι παλιοι γνωστοι μου μού ειχαν πει οτι ολοι οι ηρωες των anime εχουν τεραστια ματια και ειναι ψηλολιγνοι γιατι αυτα ειναι τα κολληματα των γιαπωνεζων: θα ηθελαν να εχουν μεγαλα ματια και να ειναι ψηλοι.
 
Οι γιαπωνέζοι είναι ψηλοί Dom... (τουλάχιστον συγκριτικά με τους κινέζους... :D )

Η Καντούλα μας ήταν στο ύψος μου :sure: : 1,55 ακριβώς στην ηλικία των 14 (και φαντάζομαι και για το υπόλοιπο της ζωής της... )
 
Πολύ ενδιαφέρουσα πάντως οι παρατηρησή σου με βάση τα πρότυπα που έθεταν οι Γιαπωνέζοι...Τα δε κορίτσια που έβλεπαν Κάντυ ούτε που θέλω να ξέρω τι απωθημένα τους έμειναν προς αναζήτηση του πριγκηπά τους... :D :D:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλέ, για μαζευτείτε! Ιερό νημάτιο εστί τούτο και εσεις ασχολείστε με το ύψος των ιαπώνων!

Γκχμ...γκχμ... μη βαράτε, απλά ήθελα κι εγώ να πω κάτι...

Στο θέμα μας τώρα...

Αχχχχ, κρίμα το παιδί!!! Μια χαρά παλικάρι ήταν (τέλειο, δηλαδή) αλλά τη Μιζούκι την έπιασε κρίση και τον ξεπάστρεψε άρον άρον.

Πολύ λίγα τα επεισόδια παντως που συμμετείχε (και το παράπονό μου στο ανιμε ειναι οτι του αλλαξανε 10 φωνες σε... 5 επεισοδια!). Ήταν όμως αρκετά για να φανεί το πόσο υπέροχος χαρακτήρας ήταν. Γλυκύτατος και ευαίσθητος με το κορίτσι μας και δυναμικός όπου χρειαζόταν (ο Νηλ ακόμα θα το θυμάται, χεχε). Και από παρουσιαστικό όμως... Όλα τα συνδύαζε...

Αν δεν είχε συμβεί το μοιραίο, δε νομίζω να είχε μάτια γι'αλλον το κορίτσι μας (και βαράτε με όσο θέλετε οι υπόλοιποι). Το'πιασε το υπονοούμενο ο θείος στο γράμμα του ανιψιού και είπε να τα φέρει κοντά τα παιδιά, μην περιμένουν πότε θα έχει δουλειά ο κήπος των Ράγκαν ή χορό στο Λέηκγουντ για να συναντηθούν. Εξασφαλισμένα τα είχε τα πουλάκια μου ο θείος από το Σικάγο (ωραίος παραλληλισμός, χμμμ...). Θα τους παραχωρούσε το σπίτι στο Λέηκγουντ και θα ζούσαν υπέροχα. Εκείνη θα έφτιαχνε πίτες, τάρτες και κουλουράκια και εκείνος θα κλάδευε τα τριαντάφυλλα. Οι υπηρέτες τους πάρτυ θα κάνανε!! Το μόνο μελανό σημείο θα ήταν τα Ραγκανόπαιδα τριγύρω (κρεμασμένα στα κάγκελα της πύλης με τα τριανταφυλλα). Αλλά νομίζω ότι ο θείος κάτι θα έκανε και γι'αυτό...

Ας όψεται η Μιζούκι...
 
Αγαπητή Μετς,μου έρχονται δάκρυα συγκίνησης γιατί δεν το περίμενα να είσαι Αντονικιά.(Ναι ξέχνα το δεν θα μου το χαλάσεις τώρα...Εν δυνάμη Αντονικιά είσαι και δεν το ξέρεις,αυτό για να σε προλάβω,και για να μην μου κάνεις άλλες δηλώσεις...)

Έχει ενδιαφέρον πάντως ,και πέρα απο τις όποιες ανησυχίες μου περί ύψους :p ,να δούμε πως τα Γιαπωνέζικα μάνγκα στηρίζονται σε μια φιλοσοφία-απωθημένο(ψηλόλιγνοι με ανοιχτόχρωμα μεγάλα μάτια).

Επίσης παράτηρώ και βγαίνω και εκτός θέματος, αλλά ένεκα η έμπνευσις καθήστε εδώ που κάθεστε τώρα,ότι πολλές ιστορίες τους μοιάζουν καταπληκτικά και όσον αφορά την την "σκηνοθεσία" αλλά και σε ότι αφορά τα δραματουργικά στοιχεία.(Βεβαίως και ευτυχώς η Κάντυ ξεφεύγει απο την πλειονότητά των μάνγκα που έχουν διάφορες υπερβολές...και που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια της σαπουνόπερας).

Το ξέρω σας μάγεψε η ανάλυσή μου :animeek:...
 
Αντονυκιά η Μετς;;; :burn:

Καλά... άντε... του σογιού είναι.... :p

Αλλά συμφωνώ με όσους γράφουν πως αν δεν είχε ξεπαστρεφτεί νωρίς ο Άντονυ η Κάντυ δε θα είχε μάτια για κανέναν...

Βέβαια, κατέληξε με το Θείο που ήταν ίδιος ο Άντονυ σε μεγάλη ηλικία... :dribble: (και είχε και χρήματα και εμπειρίες και καλούς τρόπους και ψυχοπονιάρης ήταν και τη λάτρευε... )

Τι άλλο να ζητούσε η μικρή μας;;;;
 
Juanita είπε:
Βέβαια, κατέληξε με το Θείο που ήταν ίδιος ο Άντονυ σε μεγάλη ηλικία... :dribble: (και είχε και χρήματα και εμπειρίες και καλούς τρόπους και ψυχοπονιάρης ήταν και τη λάτρευε... )
Διαφωνω σ'αυτο. :ccool:Ο Αντονυ δεν ειχε καμια σχεση με τον Αλμπερτ. Ο Αντονυ ηταν "παιδι για σπιτι" ενω ο Αλμπερτ ηταν "τσιγγανα καρδια"....κατα το ασμα:

Τι φταιω εγω αν εχω τσιγγανα καρδια


Τι φταιω εγω αν θελει να φευγει μακρια



Απλωνει φτερα, γ' αγαπες καινουριες πετα



Και την χαρα τρελα την κυνηγα....



τσιγγανα καρδια πού πας...


Ο Αντονυ δεν ειχε ταξιδιωτικες ανησυχιες και η Καντυ μαζι του θα ειχε μια ησυχη ζωη στο Lakewood :p Kαι για μια ακομη φορα, ψηφιζω Τερρυ και ξερω ψωμι :dribble: (πού εισαι nessie...ειμαστε οι μονες Τερρυκιες εδω μεσα!!!)
 
domniki είπε:
Διαφωνω σ'αυτο. :ccool:Ο Αντονυ δεν ειχε καμια σχεση με τον Αλμπερτ. Ο Αντονυ ηταν "παιδι για σπιτι" ενω ο Αλμπερτ ηταν "τσιγγανα καρδια"....
...Ο Αντονυ δεν ειχε ταξιδιωτικες ανησυχιες και η Καντυ μαζι του θα ειχε μια ησυχη ζωη στο Lakewood :p Kαι για μια ακομη φορα, ψηφιζω Τερρυ και ξερω ψωμι :dribble: (πού εισαι nessie...ειμαστε οι μονες Τερρυκιες εδω μεσα!!!)

Nαι, αλλά η Κάντυ μας ήταν και αυτή περιπετειώδης τύπος οπότε ο Άλμπερτ της ταίριαζε απόλυτα... Ετσι όπως περιγράφετε τον Άντονυ θα ήταν ό,τι έπρεπε για την Άννυ ή την Πάττυ που τον ήθελαν του σπιτιού... :sure:

domniki είπε:
Τι φταιω εγω αν εχω τσιγγανα καρδια
domniki είπε:

Τι φταιω εγω αν θελει να φευγει μακρια


Απλωνει φτερα, γ' αγαπες καινουριες πετα


Και την χαρα τρελα την κυνηγα....


τσιγγανα καρδια πού πας...
 

 


Χαχαχα... τέλειο το τραγούδι... :rofl: :rofl:


 
Ε λοιπόν ο Άντονυ για να σας θυμήσω που μου τον κάνατε σπιτόγατο,καναπεδολαπά!...είναι πολύ ανήσυχη φύση!!Εκτός απο τέλειος,αν ενθυμήστε συμμετείχε και σε ένα ροντέο!!!

Και όχι δεν σας συγχωρώ!!!:burn:

(Μια Άντονικιά με έχετε πρέπει να με προσέχετε! :D )

Πάντως βρε κορίτσια φτιάξτε κανά βιντεάκι,μην μου τεμπελιάζετε...Εγώ εξαντλήθηκα καλλιτεχνικώς για τώρα...)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
misspepper77 είπε:
Ε λοιπόν ο Άντονυ για να σας θυμήσω που μου τον κάνατε σπιτόγατο,καναπεδολαπά!...είναι πολύ ανήσυχη φύση!!Εκτός απο τέλειος,αν ενθυμήστε συμμετείχε και σε ένα ροντέο!!!Και όχι δεν σας συγχωρώ!!!:burn:

(Μια Άντονικιά με έχετε πρέπει να με προσέχετε! :D )
Αναφέρεσαι στο anime και όχι στο manga που είμαι φαν και δε συνέβη κάτι τέτοιο :p

misspepper77 είπε:
Πάντως βρε κορίτσια φτιάξτε κανά βιντεάκι,μην μου τεμπελιάζετε...Εγώ εξαντλήθηκα καλλιτεχνικώς για τώρα...)
Εχω ένα έτοιμο ΚαντοΤερυκό αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το ανεβάσω στο ΥΤ. Και ψάχνω τραγούδι για να κάνω ένα Αντονυκό.

Να ακούω ιδέες παρακαλώ... ;)
 
metsgr είπε:
Εκείνη θα έφτιαχνε πίτες, τάρτες και κουλουράκια
Ποιος θα ήταν άραγε ο τυχερός που θα δοκίμαζε πρώτος τη θεσπέσια μαγειρική της Candy... :D

Juanita είπε:
(και είχε και χρήματα και εμπειρίες και καλούς τρόπους και ψυχοπονιάρης ήταν και τη λάτρευε... ) Τι άλλο να ζητούσε η μικρή μας;;;;

Κυρία! Κυρία! Κυρία! Πάθος! Δηλαδή έναν Terry! :heartcloud: (domniki I'm back ;) )

Juanita είπε:
Εχω ένα έτοιμο ΚαντοΤερυκό αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το ανεβάσω στο ΥΤ. Και ψάχνω τραγούδι για να κάνω ένα Αντονυκό.Να ακούω ιδέες παρακαλώ... ;)
Γιατί δεν ανεβαίνει στο youtube; :what:

Ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ, αλλά είναι λίγο κλαψιάρικο είναι το "One Sweet Day"( Mariah Carey and Boyz II Men).

Βέβαια παίζει ρόλο αν θες να φτιάξεις κάτι χαρούμενο ή πιο λυπητερό.

Όμως κατά τη γνώμη μου, το ωραιότερο στάδιο στα βιντεάκια είναι η επιλογή του τραγουδιού! :)

misspepper είπε:
Πάντως βρε κορίτσια φτιάξτε κανά βιντεάκι,μην μου τεμπελιάζετε...Εγώ εξαντλήθηκα καλλιτεχνικώς για τώρα...)
Χα! Χα! Χα! Υπερκόπωση έπαθες ninjaki; :super:
 
nessie είπε:
Ποιος θα ήταν άραγε ο τυχερός που θα δοκίμαζε πρώτος τη θεσπέσια μαγειρική της Candy... :D
χαχαχαχα...η Καντυ ηταν η χαρα της ζωης...ακομα και να μην πετυχαινε το φαγητο, δεν θα καθοταν να σκασει ;)

nessie είπε:
Κυρία! Κυρία! Κυρία! Πάθος! Δηλαδή έναν Terry! :heartcloud: (domniki I'm back ;) )
Welcome back :D Να διορθωσω λιγακι? Καποιον που να την αγαπησει με παθος, με ολη του τη δυναμη :flower: Και να ειναι αυτο αρκετο! Πολλες φορες λεμε "α, δεν τον/την αγαπαει", αλλα στην πραγματικοτητα τον/την αγαπαει οπως μπορει. Αυτο νομιζω ειναι το μυστικο. Ο καθε ενας απο εμας αγαπαει οπως μπορει. Το μαγικο ειναι να βρουμε αυτον που θα μας αγαπησει οπως θελουμε να αγαπηθουμε #) ...τι λεω τωρα, ε...καλυτερα να παιξω ΛΟΤΤΟ (πού εισαι Kambia???). Welcome back nessie :D
 
nessie είπε:
Ποιος θα ήταν άραγε ο τυχερός που θα δοκίμαζε πρώτος τη θεσπέσια μαγειρική της Candy... :D

O καημένος ο Άλμπερτ τα υπέμεινε όλα... και ούτε ένα αχ... δεν έβγαλε...

Πήρε την ποδιά και ανέλαβε εκείνος τα μαγειρέματα αλλιώς... μόνο το χρώμα θα τους ξεχώριζε από τα παιδάκια της Μπιάφρα... :(
 
Πίσω
Μπλουζα