Άρθρα Racketboy για DC (ιδανικά για αρχάριους)

Maddog

Immense Cult RetroFigure
Joined
10 Νοέ 2006
Μηνύματα
4.887
Αντιδράσεις
130
Ο racketboy είναι γνωστός DC fan και σίγουρα τον γνωρίζουν αρκετοί από εσάς. Μια και πρόσφατα, προφανώς με αφορμή την επέτειο των 10 ετών, μας βομβάρδισε με συνεχόμενα DC άρθρα, είπα να ενημερώσω, κυρίως για τους μη γνωρίζοντες.

Πιθανώς δεν είναι κατάλληλα για τύπους σαν εμένα, τον Wally και τον Pooky που το έχουμε πλέον μάθει σχεδόν απέξω το μηχάνημα, αλλά μια και συνεχώς φαίνεται να το "ανακαλύπτουν" και άλλοι, σκέφτηκα ότι ίσως κάποιοι τα βρείτε χρήσιμα. Αυτή την στιγμή μπορείτε να τα δείτε όλα στην σειρά αν πάτε στο http://www.racketboy.com/retro ,καθώς είναι ακόμα τα πιό πρόσφατα άρθρα.

Για να έχει και μελλοντική ισχύ το post, τα πιό χρήσιμα τα βάζω και σαν χωριστά links.

The Sega Dreamcast Schmups Library. Αφιέρωμα σε όλα τα καταπληκτικά shooters που έχουν βγει για DC. Ευκαιρία να τα μάθετε και από τους βασικούς λόγους να έχετε DC.

Sega Dreamcast 101: A Beginner's Guide. Όπως λέει, οδηγός δι' αρχαρίους. Όσα χρειάζετε να ξέρετε για το DC και ακόμα περισσότερα...

Όλη η DC κατηγορία posts. Παλιότερα, αλλά πολύ ενδιαφέροντα άρθρα. Έχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για όποιον διάβασε τα προηγούμενα και αποφάσισε να εμβαθύνει. Πχ λίστα με τα exclusives, λίστα με όλα τα παιχνίδια κάποιων κατηγοριών κλπ κλπ. Ώρες να έχετε να μελετάτε...

Maddog's health warning: H κονσόλα αυτή είναι εθιστική. Αν αγοράσετε μια, υπάρχει φόβος να βρεθείτε και με δεύτερη πολύ σύντομα. You have been warned. :)

Maddog's sanity warning: Μην αρχίσουν οι "βετεράνοι" την γκρίνια αν εντοπίσουν λαθάκια ή διαφωνίες με τις λίστες games. Αυτό το κάνουν μόνο οι οπαδοί της εταιρίας που δεν αξίζει να αναφέρουμε σε Sega thread. Είπαμε, τα άρθρα προτείνονται για αρχάριους. Αν βρείτε καραμπινάτο λάθος, point it out! :p
 
Η δουλειά που έχει κάνει ο τύπος είναι παραπάνω από εξαιρετική.

Δεν είναι όλοι καμένοι σαν και μας, δεν χρειάζεται όλοι (και δεν είναι δυνατόν) να ψάξουν ότι ψάχνουμε εμείς. Τα άρθρα του είναι πλέον κατατοπιστικά.
 
Για μένα κάνει doc ? ;-)

;-P
 
Kudos στον racketboy, συνίσταται ανεπιφύλακτα... ;)
 
...και φυσικά μην ξεχνάτε και τη στήλη του "hidden gems" όπου περιγράφει αρκετά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για διάφορες κονσόλες !!

- must see -
 
Παιδια υπαρχει ολοκληρη ομαδα πισω απο το racketboy (την οποια φυσικα εστησε αυτος). H δουλεια τους παντως ειναι υποδειγματικη.
 
Πίσω
Μπλουζα