Άρχισαν τα όργανα κι ο εφιάλτης στο δρόμο με το "Always Online" έρχεται...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.268
Για να μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας οτι κονσολα και εταιρια και αν γουσταρουμε και οτι fanboy Μπορει να ειναι ο καθενας το Always online ηταν κατι που ειχε αποφασιστει και απο την sony και απο την M$.Για καλη τυχη της sony η παρουσιαση της Μ$ προηγηθηκε αυτης της sony και γιαυτο τον λογο διορθωσαν τα κακος κειμενα εριξαν 100 ευρω την τιμη γιατι και το ps4 στα 500$ δολλαρια αρχικα θα κυκλοφορουσε αλλα και ειπαν με στομφο οτι εμεις και καλα σεβομαστε τον gamer και δεν υπαρχει always online απο μας και διαφορα τετοια ωραια οποτε και κερδισαν της εντυπωσεις σε αντιθεση με το xbox one που εγειναι χαμος αμεσως με τα την παρουσιαση και βλεποντας ολα αυτα η M$ τελικα εκανε και αυτη πισω και πηρε πισω σχεδον ολα τα ''στραβα'' που ειχε ανακοινωση και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλητερα.

Ελα ομως που δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι αφησαν ενα ανοιχτο παραθυρο για το always online απλα για να εχουν τον μην πω τι καλημενο ειπαν οτι θα ειναι στην ευχερεια του καθε Developer ωστε αν θελει να βαλει κατι τετοιο και το θεμα ξεχαστηκε απο τοτε μεχρι και σημερα.

Φτανοντας στο σημερα ομως ξαναβγαινει στην επιφανεια το θεμα και με ασχημο τροπο για τους gamers και η αρχη του κακου γεινεται με το NBA 2K14.Ετσι λοιπον με την εγκατασταση του τελευταιου patch του παιχνιδιου το παινχιδι δεν ξεκιναει καν αν δεν ειναι οι κονσολες (xbox one και ps4) συνδεδεμενες στο ιντερνετ η το παιχνιδι σταματαει να λειτουργη αν παρουσιασουν καποιο προβλημα τα PSN/XBL οταν καποιος παιζει η αν πεσει το ιντερνετ πχ η το ρευμα.

Ο εφιαλτης ξεκινησε λοιπον και μακαρι αυτο να μην ειναι η αρχη του always online και αρχισουν να το υιοθετουν ολες οι εταιριες γιατι θα επιβεβεωθει οτι οσοι πιστεψαν της ασπηλες και αμολυντες sony και M$ στο θεμα του always online τελικα φαγανε πολυ μεγαλο παπα.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=731296

Παντου ετσι ειναι πλεον.

Δεν το βλεπω πολυ αρνητικα παντως...σαμπως always on line δεν ειμαστε απο τα κινητα και τους υπολογιστες? Θα ειμαστε και με τα nextgen κονσολικα.

Μου κανει εντυπωση πως γινεται αυτη η ειδηση να μην σου φαινεται αρνητικη...και να πω οτι ζεις σε καμμια σουπερ ντουπερ διαδικτυωμενη χωρα!

Αμα πας το καλοκαιρι σε κανενα χωριο που δεν υπαρχει dsl ουτε για δειγμα και θες να παιξεις κανενα παιχνιδακι θα μπορεις;Τις προαλλες ο ΟΤΕ εδω στην Αθηνα και μαλιστα σε εταιρικη γραμμη με αφησε 6 μερες χωρις ιντερνετ.Αμα υπηρχε το always on σε ολα τα παιχνιδια θα μπορουσα να παιξω;

Σε τελικη αναλυση για ποιο στο [edit] λογο πρεπει με το ΖΟΡΙ να ειμαι στο ιντερνετ οταν παιζω καποιο παιχνιδι;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εκπλησεσαι...

Στα PC το Steam χρειαζεται online εδω και χρονια...τοτε που στην Ανω Κολοπετινιτσα δεν υπηρχε broadband.

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει πλεον αν χρειαζεται internet διοτι

α)δεν θα παρω ποτε μια κονσολα στις διακοπες μου!!

β)αν ειναι να κερδισω κανα 10% CPU boost απο online υπολογισμους δεν θα με χαλασει

Οι εταιριες που απαιτουν online χωρις αυτο να προσφερει κατι στον τελικο χρηστη και το κανουν μονο για DRM λογους, απλα θα φανε φουμο και οι υπολοιποι θα παραδειγματιστουν.

To Steam χρειάζεται να είναι online μόνο μια φορά για το download & verification. Μετά παίζεις offline για πάντα. Το λέω έχοντας σε ένα PC το CivV χρόνια τώρα χωρίς Internet

Μιλουσα για online DRM...Steam ο πρωτος διδαξας.

Αμα μενεις στην Ανω Κολοπετινιτσα χωρις broadband...τι always online, τι not always? Μπορεις να ψωνισεις παιχνιδι απο το Steam? Εκτος αν δωσεις 30 ευρω βενζινη πηγαινε-ελα Γιαννενα, να βρεις ενα ιντερνετ καφε, να ψωνισεις εκει με την πιστωτικη σου (χμμμ) απο το Steam, να κατεβασεις 8GB image (χμμμ) και να ανεβεις χωριο να παιξεις.

Αλλα στην τελικη...ποσα μερη στην Ελλαδα δεν εχουν broadband? Πηγα στο Θερμο (που ειναι ενα συνηθισμενο μεγαλο χωριο) τις προαλες και ειχε καμια 10αρια ανοιχτα Δημοτικα δικτυα internet!

Ολα ειναι online πλεον...ας το παρουμε αποφαση

Συμφωνω απολυτα με Hellraiser και ευτυχως που αποψεις οπως στο παραπανω pοst ειναι μετρημενες στα δαχτυλα και η συντριπτικη πλειοψηφια των gamers ενοχλειται και αντιδρα με οποιον τροπο μπορει.

Ε πως να το κανουνε δηλαδη δεν γεινεται να βαζω το παιχνιδι στην κονσολα να παιξω να γουσταρω και να μην ξεκιναει γιατι θα χρειαζεται να μπω στο ιντερνετ η να ειμαι συνδεδεμενος με τα psn/xbl.Δεν γεινεται να παιζω καποιο rpg πχ που να μην μπορω να κανω save οποτε θελω να εχω ανεβασει ενα σωρο levels,να εχω προχωρησει πολυ στο παιχνιδι κλπ και να τρεμω μηπως κοπει το ρευμα η εχει καποιο προβλημα η συνδεση μου και με πεταξει απο το παιχνιδι και χασω ολα οσα εκανα.Δεν γεινεται να μην μπορω να παρω την κονσολα στης διακοπες μου γιατι οποιοι εχουν εξοχικο οπως εγω και ειναι και gamers μια χαρα θα παρουν την κονσολα να παιζουν και ειναι πολλοι αυτοι που το κανουν.

Ολα αυτα ειναι απαραδεκτα και αν η αρχη εγειναι με το NBA 2K14 και απο δω και περα το δουμε και σε αλλα παιχνιδια τοτε η κοροιδια απο της M$ και sony δεν θα εχει προηγουμενο.

Πάνο άλλο το Always On που συζητάμε εδώ και άλλο το Steam που λες εσύ.

Always On σημαίνει ότι αν τραβήξω το καλώδιο του δυκτίου την ώρα που παίζω ένα παιχνίδι αυτό θα σταματήσει (όπως λέει και ο Βασίλης παραπάνω).

Το Steam χρειάζεται internet προφανώς για να κατεβάσεις το παιχνίδι αλλά όχι για να παίξεις. Αν δηλαδή εσύ πάρεις το laptop σου στο οποίο έχεις ενεργοποιήσει την Offline λειτουργία και πας και γίνεις μοναχός στο Άγιο Όρος δεν θα έχεις κανένα πρόλημα :)

Το Steam χρειάζεται internet προφανώς για να κατεβάσεις το παιχνίδι αλλά όχι για να παίξεις. Αν δηλαδή εσύ πάρεις το laptop σου στο οποίο έχεις ενεργοποιήσει την Offline λειτουργία και πας και γίνεις μοναχός στο Άγιο Όρος δεν θα έχεις κανένα πρόλημα
Πιθανόν ούτε να το κατεβάσεις!!! (Αν έχεις πάρει back up από άλλον, μόνο activation χρειάζεται).

Αλλα στην τελικη...ποσα μερη στην Ελλαδα δεν εχουν broadband?
Θα εκπλαγείς από όσα δεν έχουν (ή έχουν χάλια).

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη μου κάνει.

Αν θέλω σώνει και καλά να παίξω στις διακοπές (λες και γι' αυτό θα πάω), έχω ένα κάρο φορητές λύσεις (κινητά, tablets, psp, gameboy κλπ κλπ)

Τώρα για το θέμα του always on line και λοιπές "φασιστικές" DRM τακτικές:

Είτε θέλετε να το χωνέψετε είτε όχι, εμείς είμαστε ο κυριότερος λόγος που γίνονται ολ' αυτά.

Αν δεν γινόταν ΧΑΜΟΣ στο θέμα της πειρατειας, και οι τιμές θα ήταν πιο χαμηλές και το πολύ πολύ κανα region lock, άντε και κλείδωμα τύπου "bad sectors" στα δισκάκια να υπήρχε.

Θα πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι οτι απο εδώ και στο εξής θα βρίσκουμε το "always online" πολύ συχνά μπροστά μας.

Ότι περίπου έγινε και στη δορυφορική και τωρα σε φουσκώνουν το σαβούρι το δέκτη τους και δε λες τσιμουδιά.

Τέλος πάντων, άποψη μου είναι οτι με τα χεράκια μας βγάλαμε τα ματάκια μας...

Wally είπε:
Μιλουσα για online DRM...Steam ο πρωτος διδαξας.
Αμα μενεις στην Ανω Κολοπετινιτσα χωρις broadband...τι always online, τι not always? Μπορεις να ψωνισεις παιχνιδι απο το Steam? Εκτος αν δωσεις 30 ευρω βενζινη πηγαινε-ελα Γιαννενα, να βρεις ενα ιντερνετ καφε, να ψωνισεις εκει με την πιστωτικη σου (χμμμ) απο το Steam, να κατεβασεις 8GB image (χμμμ) και να ανεβεις χωριο να παιξεις.

Αλλα στην τελικη...ποσα μερη στην Ελλαδα δεν εχουν broadband? Πηγα στο Θερμο (που ειναι ενα συνηθισμενο μεγαλο χωριο) τις προαλες και ειχε καμια 10αρια ανοιχτα Δημοτικα δικτυα internet!

Ολα ειναι online πλεον...ας το παρουμε αποφαση
Εντελως φιλικα αλλα αμα πιστευεις σοβαρα οτι ειδικα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πολλες περιοχες χωρις broadband συνδεσεις τοτε εισαι εκτος πραγματικοτητας...για το Steam και το ακυρο παραδειγμα σου στα ειπανε ηδη τα αλλα παιδια.

Ρε παιδια κινδυνολογειτε και πανικοβαλεστε με κατι απιθανα πραγματα!

Οι δυο nextgen κονσολες ΔΕΝ απαιτουν να ειναι always on line!! Τι δεν καταλαβατε?

Ο οποιοσδηποτε κατασκευαστης video games (εννοω developer - publisher) θα μπορουσε εδω και τρεις γενιες κονσολων να απαιτει always on line!!! (poll-αρει απο το παιχνιδι εναν server του και αν σταματουσε το ping να εκοβε το παιχνιδι!).

Γι αυτο και εγω το παρεκαμψα και μιλησα για το ουσιωδες...για το online DRM (το ειχα βαλει και με bold αλλα ουδεις ασχοληθηκε μαλλον) το οποιο βρισκω αποκρουστικο οταν ειναι υποχρεωτικο (οπως πχ στο Steam).

Τα NBA που οι κατασκευαστες τους απαιτουν always on line δεν θα τα ψωνισω. Τοσο απλα!

Την ιδια στιγμη, πολλοι απο εσας που θεωρειτε τον εαυτο σας επανασταστες, ψωνισατε στο PC τα Diablo III, Silent Hunter 5, Driver San Francisco, Sim City αμασητα.

Απο ολους ωσους ποσταραν στο θεμα αυτο αλλα και απο μενα που το ανοιξα ποτε δεν αναφερθηκε οτι οι κονσολες θα ειναι always online οποτε μια χαρα καταλαβαινουμε πως εχει το πραμα.Το always online ηταν δεδομενο και για της δυο κονσολες αλλα οπως εγραψα στο αρχικο post η sony την σκαπουλαρε μονο και μονο επειδη προηγηθηκε η παρουσιαση της M$ και ειδε της αντιδρασεις οποτε το απεσυρε και η M$ που το συνεχισε μετα τον ντορο που προκληθηκε οποτε το απεσυρε και αυτη.Καμια ομως δεν το τελειωσε οριστηκα καμια δεν το εβγαλε τελειως απο το μυαλο της και γιαυτο εβγαλαν την ουρα τους απεξω λεγοντας οτι το always online θα ειναι το χερι των developers.

Αυτο το πραγμα ειναι ξευτιλα,ειναι κοροιδια και ειναι αηδιαστικο γιατι το θεμα δεν ειναι οτι δεν θα αγορασουμε το συγκεκριμενο παιχνιδι που υποστηριζει το always online αλλα το θεμα θα ειναι αν φτασουμε στο σημειο ολα τα παιχνιδια εκτος ελαχιστων εξερεσεων να υποστηριζουν το always online τοτε τι θα βγειτε να πειτε ολοι εσεις που τα βλεπετε ολα ομορφα και ωραια; Τι θα βγειτε και θα πειτε οταν θα παιζετε καποιο halo αραχτοι στην καναπεδαρα με μια ουισκαρα διπλα σας και καποια στιγμη δημιουργηθει καποιο προβλημα στη γραμμη σας και δεν ξεκιναει το παιχνιδι για να παιξετε; E βγητε και τοτε και γραψτε οτι δεν υπαρχει προβλημα οτι ολα ειναι ok οτι δεν πηραζει και θα περιμενουμε μεχρι να εχετε ξανα ιντερνετ ωστε να ξαναπαιξετε.

Οσο για παιχνιδια οπως DiabloIII,WoW κλπ το παραδειγμα ειναι ατυχεστατο γιατι πολυ απλα απο την αρχη ξερουν οι παντες που ασχολουνται με αυτα τα παιχνιδια με τι εχουν να κανουν και ξερουν πολυ καλα οτι ειναι παιχνιδια που παιζονται online οποτε αν δεν υπαρχει ιντερνετ δεν μπορουν να παιξουν απλα ειναι τα πραγματα και δεν ειναι το ιδιο με το να καθεται ο αλλος να παιζει πχ god of war,metal gear,tomb raider κλπ και με καθε προβλημα στην συνδεση του να μην μπορει μετα να παιξει το παιχνιδι.Τωρα αν αυτα τα παραδειγματα απο την μια Diablo III,Wow κ.α και απο την αλλη το παραδειγμα που εφερα εγω φαινονται σε καποιους το ιδιο πραγμα τοτε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.

Επισης να πω οτι ειναι για γελοια η αποψη οτι δεν υπαρχουν περιοχες στην ελλαδα που να μην εχουν ιντερνετ την στιγμη που στο χωριο μου το μεγιστο ειναι η δυαρα γραμμη και με πολλα προβληματα και σε χωριο 10 με 15 χιλιομετρα απο το δεικο μου δεν μπορουν να εχουν καθολου ιντερνετ απο καμια εταιρια.Ε αυτους εκει πανω τους βαζουμε ενα always online τους τραβαμε και μια κλωτσια και τους λεμε φαρδια πλατια να μην κανουν ονειρα γιατι μελοντικα μπορει αν αγορασουν καποια κονσολα και περασει αυτο με το always online σε ολα τα παιχνιδια θα την εχουν απλα και θα την κοιτανε η μπορουν να την χρησιμοποιησουν με ενα σωρο τροπους αλλα να παιζουν παιχνιδια θα ειναι αδυνατων.

Για τελευταια φορα λεω οτι ξερουμε ολοι πολυ καλα πως οι κονσολες δεν ειναι always online και το μονο κρουσμα μεχρι τωρα ειναι το συγκεκριμενο παιχνιδι και αν μηνει μονο σαυτο τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Αν ομως σπασει ο διαβολος το ποδαρι του και αρχισει αυτο το πραγμα να εφαρμοζεται σε ολα τα παιχνιδια τοτε το ξανασυζηταμε με ολους εσας που τα βλεπετε ολα ροδινα και δεν εχετε κανενα προβλημα γιατι απο την αλλη εγω εχω προβλημα και πολυ μεγαλο γιατι μπορει ολοι εσεις να ειστε βολεμενοι με την 24αρα συνδεση σας η την 50αρα η και γω δεν ξερω τι αλλα εγω δεν ειμαι καθολου βολεμενος εχω μια δυαρα της πλακας συνδεση με ενα σωρο προβληματα γιατι δεν μπορω να εχω κατι καλητερο εδω που μενω και δεν θα με απαγορεψει κανεις να παιζω τα παιχνιδια που γουσταρω με το νταβαντζιλικι του always online αν και οποτε γιννει αυτο και ελπιζω να μην γιννει ποτε γιατι δεν ειμαι μονο εγω σε ολη την ελλαδα που εχω προβλημα με το ιντερνετ και υπαρχουν και χειροτερα που δεν εχουν και καθολου ιντερνετ.

Το Diablo ΙΙΙ στις κονσόλες είχε offline mode και προσωπικά όταν τελείωσα τα δύο πρώτα Diablo δεν είχα καν internet...συνεπώς και η Blizzard είναι κατακριτέα για αυτό.

Wally είπε:
Γι αυτο και εγω το παρεκαμψα και μιλησα για το ουσιωδες...για το online DRM (το ειχα βαλει και με bold αλλα ουδεις ασχοληθηκε μαλλον) το οποιο βρισκω αποκρουστικο οταν ειναι υποχρεωτικο (οπως πχ στο Steam).
Επίμένεις :)

Ειμαι GOG τυπος χαχαχαχαχα

Εγώ πάντως για αυτό το λόγο είχα πάρει PS3 αντί να χτίσω ένα PC και να μείνω με αυτό την προηγούμενη γενιά. Αυτά τα σπαστικά online DRM activations κλπ. Ήθελα απλά να βάζω ένα δισκάκι και να παίζω. Για την επόμενη γενιά δεν ξέρω ακόμα, έχω καμια 50αριά παιχνίδια να τερματίσω στο Ps3 ! Έχουμε κανα δυο χρονάκια για τα Ps4/Xone !

Wally είπε:
Ρε παιδια κινδυνολογειτε και πανικοβαλεστε με κατι απιθανα πραγματα!
Οι δυο nextgen κονσολες ΔΕΝ απαιτουν να ειναι always on line!! Τι δεν καταλαβατε?

Ο οποιοσδηποτε κατασκευαστης video games (εννοω developer - publisher) θα μπορουσε εδω και τρεις γενιες κονσολων να απαιτει always on line!!! (poll-αρει απο το παιχνιδι εναν server του και αν σταματουσε το ping να εκοβε το παιχνιδι!).

Τα NBA που οι κατασκευαστες τους απαιτουν always on line δεν θα τα ψωνισω. Τοσο απλα!

Την ιδια στιγμη, πολλοι απο εσας που θεωρειτε τον εαυτο σας επανασταστες, ψωνισατε στο PC τα Diablo III, Silent Hunter 5, Driver San Francisco, Sim City αμασητα.
Ειτε δεν διαβαζεις τι γραφουμε ειτε επιλεγεις συνειδητα να λες οτι θελεις...ο Billy απο την αρχη ειπε οτι ηταν ΑΡΧΙΚΗ πολιτικη και των 2 εταιρειων για να μπορεις να χρησιμοποιεις τη κονσολα για να παιξεις καποιο παιχνιδι αυτη να ειναι ΜΟΝΙΜΑ συνδεδεμενη στο ιντερνετ.Οταν ειδαν τις αντιδρασεις απο το κοσμο και ειδαν οτι δεν τους παιρνει πρωτα η Sony και μετα και η Μικρομαλακη αλλαξανε τακτικη.

Το ολο θεμα ξεκινησε με αυτο που εγραψε ο Billy που παλι δεν καταλαβες...οτι σε ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνιδι μετα απο καποιο patch δεν μπορεις πλεον να παιξεις παρα μονο αμα εισαι always on line!Και σχολιασε επισης πολυ σωστα την υπουλη κινηση των Sony και MS να αφησουν στη διακριτικη ευχερεια της καθε εταιρειας για το αν θα απαιτειται να υπαρχει μονιμη συνδεση στο ιντερνετ ή οχι.Ετσι και τον σκοπο τους πετυχαινουν αλλα και βγαζουν την ευθυνη απο πανω τους οτι και καλα δεν φταιμε εμεις αλλα το "κακο" software house.

Οσο για το Diablo προφανως εισαι ο μεγαλος αδερφος αφου γνωριζεις οτι εγω και ο Billy και γενικα ΟΛΟΙ οσοι γκρινιαζουμε για αυτη τη πολιτικη το αγορασαμε "αμασητο"...αλλα ας πουμε οτι ετσι εγινε.Γνωριζεις τι εγινε ειδικα τους πρωτους μηνες με τη κυκλοφορια του παιχνιδιου και ποσο πρακτικα ΑΔΥΝΑΤΟΝ ηταν να παιξεις;Και οχι δεν μιλαμε σε καποιο χωριο με κακη συνδεση αλλα στο κεντρο της Αθηνας!Συνεχη κρασαρισματα,loops με τον χαρακτηρα σου να εξαφανιζεται και να εμφανιζεται μετα απο καποια δευτερολεπτα για να μην πω για το επος να σε πεταει εξω ο σερβερ και να πρεπει να ξεκινας μια αποστολη απο την αρχη.

ko

Αμα τωρα ολα αυτα σου αρεσουν και δεν σε ενδιαφερει να καθιερωθουν σε ΟΛΑ τα παιχνιδια τοτε πραγματικα απορω...το gaming αμα δεν θες το multiplayer κομματι δεν χρειαζεται κανενα Ιντερνετ.Δεν με ενδιαφερει να κανω post την προοδο μου στο Φατσοβιβλιο,να κανω τουιτ-Αλαφουζος,πικ,ποκ,πινγκ-πονγκ και αλλες μπαρουφες.Το Always on line ειναι καλο ΜΟΝΟ για τα software houses γιατι ετσι νομιζουν οτι θα μειωσουν τη πειρατεια αλλα και γιατι ετσι νομιζουν οτι θα μπορουν να σου πουλησουν διαφορες μπαρουφες με τη μορφη DLC κτλ...

Εμπρος λοιπον στο δρομο των πανακριβων digital downloads χωρις κουτι και περιεχομενο,των day 1 DLC,των παιχνιδιων τυπου Forza 5 και GT6 που ειτε σου πουλανε μονο τη μηχανη γραφικων και μετα πρεπει να αγορασεις το περιεχομενο ειτε χρειαζονται day 1 patch 1 giga για να δουλευουν αξιοπρεπως και αμα εχεις λεφτα μπορεις να προχωρησεις πιο γρηγορα και να εχεις καλυτερα αυτοκινητα απο καποιον που παιζει κανονικα.

Ας ηρεμήσουμε δε χρειάζεται να φορτώνουμε για ένα τέτοιο θέμα.

Hellraiser σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, εκεί που διαφωνώ είναι στα εξής:

Τα DLC δεν έχουν καμία σχέση με το Always Online, το ίδιο και οι τιμές και όλα τα σχετικά που αναφέρεις στην τελευταία παράγραφο σου.

Επίσης διαφωνώ στο κατά πόσο η Sony είχε αυτό το "σατανικό" σχέδιο, δεν θυμάμαι να διάβασα πουθενά κάποια ανακοίνωση τους πριν και μετά. Μήπως είναι απλά υπιθέσεις;

Αντωνη το ξερουμε φιλε οτι γερνεις προς sony μερια οπως γερνω και γω προς NINTENDO μερια γνωστα ειναι αυτα αλλα παντα το στραβο το λεμε γιαυτο λοιπον δεν θα βγαλουμε τωρα την sony ασπιλη και αμολυντη.Για σατανικο σχεδιο δεν μιλησε κανενας αλλα δεν ειναι υποθεσεις ολα αυτα αλλα αντιθετα ειναι γνωστα.Πριν την παρουσιαση της M$ και οι δυο εταιριες μιλουσαν για always online οπως και για το μεγαλο θεμα με τα μεταχειρισμενα και ως δια μαγειας μετα την παρουσιαση της M$ που επεσε το κραξιμο της αλεπους βγηκε η sony με εντυπωσιακη κωλοτουμπα και σταζοντας μελι απο το στομα τους δηλωσαν οτι αυτοι ποτε δεν θα τα κανουν αυτα οτι δεν ισχυει αυτο με τα μεταχειρισμενα σαυτους οπως και το always online και γενικα ολα τα στραβα που ειχε ανακοινωση αρχικα η M$.Δεν ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας αυτα που τα βγαζω απο το μυαλο μου εχουν γιννει και αν και εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε αν βρω τα δημοσιευματα εκεινα θα τα ποσταρω και στην τελικη δεν νομιζω ολοι ωσοι ασχολουμαστε με τα videogames εδω μεσα και εχουμε κανει εκατονταδες συζητησεις να μην τα θυμαται κανεις αυτα.

Πίσω
Μπλουζα