Έκθεση για παλιά περιοδικά

krios

RetroNuts!
Joined
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.801
Αντιδράσεις
409
Παιδιά, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Βουλής των Ελλήνων (Αμαλίας 22-24) εγκαινιάζεται στις 19 Δεκεμβρίου έκθεση παλιών περιοδικών. Η έκθεση αυτή θα περιλαμβάνει 100 περιοδικά νεανικά, οικογενειακά, φοιτητικά (τα τελευταία μάλλον άγνωστα για το ευρύ κοινό) καθώς και πρωτοσέλιδα εφημερίδων με τα πιο σημαντικά γεγονότα. Εννοείται ότι θα υπάρχουν και φωτογραφίες. Είναι μέρος των εκδηλώσεων "Αφιέρωμα στα '60s'' που συντονίζει ο Δ. Σαββόπουλος. Πιστεύω θα είναι ενδιαφέρουσα η επίσκεψη :)
 
Λησμόνησα να σας πω ότι η έκθεση θα διαρκέσει έως 14 Ιανουαρίου.
 
Μπορούμε να πάμε δηλαδή να εκθέσουμε τα USER και τα PIXEL μας; :p :p :p
 
Ότι νομίζει ο καθένας φίλε μου ας το κάνει
 
Ο σκοπός που ανέβασα την ανακοίνωση-πληροφορία δεν είναι αυτός πάντως. Δεν βλέπω γιατί δεν είναι κατανοητή και σαφής η ανάρτηση.
 
Καλά,χαλάρωσε,(προφανώς) πλάκα έκανα,αλλά δεν το κατάλαβες.Γιορτές είναι,μην αρπάζεσαι...! :D
 
Χαλαρή είμαι. Και ας μην το πάμε έτσι γιατί ο σκοπός της ανακοίνωσης είναι άλλος όπως προανέφερα. (Και ίσως η επιμέλεια να πρέπει να σβήσει τα περιττά)
 
..μια χαρα μου ακουγεται ,μεχρι που στο τελος ειδα"Σαββοπουλος".. :p
 
αααα ρε Ντοκεν... μεσα στο μυαλο μου ησουν?
 
Για μένα, πάλι, το όνομα είναι εγγύηση και θα προσπαθήσω να πάω να τη δω και να ανεβάσω φωτό... ;)
 
To θέμα μας δεν είναι ο Σαββόπουλος αλλά η έκθεση που αναφέρει η Κριός... :cool:
 
Δυστυχώς χθες που πήγα για να βγάλω φωτογραφίες της έκθεσης οι πόρτες ήταν κλειστές. Απαράδεκτο, όλος ο κόσμος ήταν στο κέντρο και θα μπορούσε να πάει να τη δει. Αλλά ως συνήθως... Καλό θα ήταν για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν πρώτα τηλέφωνο για τις μέρες και ώρες.
 
Σήμερα όμως που πήγα την βρήκα ανοιχτή. Λοιπόν παιδιά, η έκθεση κατά τη γνώμη μου είναι φτωχή. Πάλι καλά όμως που έστω κι έτσι έγινε. Τα περιοδικά είναι μέσα σε βιτρίνες με τζάμι. Ο φωτισμός του ταβανιού αντανακλά στο τζάμι με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να μην είναι πολύ καλές αλλά τουλάχιστον πάρτε μια ιδέα. Εκτός των περιοδικών (νομίζω πως τα έχουμε αναφέρει ήδη στο φόρουμ μας-και πολλά άλλα επίσης) έχει και φωτογραφίες από πρωτοσέλιδα εφημερίδων καθώς επίσης και κάποιες παλιές φωτογραφίες. Α, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με το κινητό (γιατί ήταν μέσα ένας ''ξυνός'' που αγριοκοίταζε κι έτσι τις πήρα χωρίς να είμαι προκλητική)

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


(ποιός ήταν ο Ζορρό της ζούγκλας; Τι ήταν αυτό το Ταμ ταμ της Αφρικής; )

picture.php
 
Μπράβο Κριέ, πολύ καλή δουλειά!!

Αυτό το κακό με τους "ξινούς" σε κάθε έκθεση έχει παραγίνει! Ορισμένοι κάνουν λες και θα ανοίξεις το τζάμι να κλέψεις το σύμπαν!

Πάντως, εύγε που μας κράτησες ενημερους! :)
 
Εννοείται πως θα το έκανα. Αφού ίσως και μερικά παιδιά δεν θα είχαν το χρόνο να πάνε ή μερικά μένουν μακριά. Ακόμα και για όσους δεν θα ήθελαν να πάνε για κάποιους λόγους, τους δίνεται η ευκαιρία να δουν τι περιλαμβάνει η έκθεση.
 
Σε ευχαριστω κι εγω με τη σειρα μου, αν και η εκθεση σαν περιεχομενο (βλεποντας τις φωτο και μονο) δε μου κανει αισθηση. Μια ιστορια, ενα συνοδευτικο, κατι ιδιαιτερο που πρεπει να προσεξει ο επισκεπτης;Η βαλτε κραχτες και βλεπουμε; Τεσπα. Για τις αποριες σου σσχετικα με τα κομικς μπες στο http://www.greekcomics.gr. Το Ταμ-Ταμ της ζουγκλας δεν το ξερω αλλα ο Ζορρο της ζουγκλας ηταν φυλλαδιο "παραλογοτεχνιας" που προσπαθουσε να εκμεταλλευτει το κακο που γινοταν τοτε με τον Ταρζαν και τη μοδα με ιστοριες ζουγκλας. Βλεπε και το βιβλιο του Κασση για περισσοτερα στοιχεια (δεν το εχω προχειρο, θα το βρω για να συμπληρωσω τα βιβλιογραφικα στοιχεια).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειλικρινά, παρόλο που υποθέτω πως έγινε για λόγους χώρου, θεωρώ απαράδεκτο τα περιοδικά να είναι στοιβαγμένα με αυτό τον τρόπο.

Υποτίθεται πως στα εκθέματα, τα εξώφυλλα θα μπορεί κανείς να τα δει ολόκληρα και όχι μόνο τους τίτλους τους... Ποιο το νόημα να παρουσιάζεις κάτι με αυτό τον τρόπο; :(
 
Αυτό λέτε ή που υποτίθεται ότι είναι 10 με 6 το απόγευμα και κλείνουν από τις πέντε; Κρίμα στο κρίμα. Ούτε κανείς πάει να τη δει και είναι και φτωχή. Πάντως είχε κάποιες ιδιαίτερες φωτογραφίες ασπρόμαυρες που άξιζαν τον κόπο (ιστορικά).
 
Πίσω
Μπλουζα