Έκκληση για βοήθεια, τα έπαιξε το snes

Other_Reality είπε:
Ένα τελευταίο που θα σου φανεί κουφό, άστο λίγο πάνω στο καλοριφέρ, και έπειτα βγάλτο. Αν είναι θέμα υγρασίας τότε θα πιάσει.

Μπα! Υπαρχουν ακομα σπιτια με πετρελαιο και καλοριφερ;;; :p
 
καλησπέρα, άλλαξα τα πινς, αλλά τελικά δεν είναι αυτό το πρόβλημα, κάνει πάλι τα ίδια, αφού δοκίμασα πολλά παιχνίδια ξανα και ξανα, δείχνει σε μερικά (όχι σε όλα) μόνο την αρχική εικόνα των γραμμάτων μετά τίποτα, μαύρη οθόνη.

πως θα ελέγξω τους πυκνωτές? (δεν ξέρω καν ποιοί είναι). ευχαριστώ
 
Οι πυκνωτές είναι τα γκρι βαρελάκια που στην άκρη έχουν λίγο μαύρο. Πρέπει να είναι 7 ή 8 τέτοια.

Επίσης έχει έναν μεγαλύτερο χρώματος μπλε.
 
Παρακατω σου εχω σημειωσει τους πυκνωτες.Πριν τους αλλαξεις (βασικα αλλος πρεπει να στο κανει γιατι δεν ειναι οτι πιο ευκολο) δοκιμασε και αλλο τροφοδοτικο.Επισης ελεγξε το regulator(κοκκινο βελος) .Εαν αυτο ειναι ΟΚ και βαλεις νεο τροφοδοτικο και το προβλημα επιμενει τοτε αλλαζεις πυκνωτες και εαν δεν βρεις λυση τοτε πας για νεο snes :(

SNES-CPU-RGB01_01.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ωραία θα το πάω σε έναν ηλεκτρολόγο να δεί τους πυκνωτές, επίσης η κονσόλα όταν την βάζω στο τροφοδοτικό λειτουργεί, και όταν δοκιμάζω τα παιχνίδια, δείχνει μόνο τους τίτλους αρχής (από κάποια παιχνίδια), μετά κολλάει και δείχνει μαύρη οθόνη.
 
Hλεκτρονικο θες και οχι ηλεκτρολογο... ;)
 
οι πυκνωτες ειναι καλοί, τελικά μέχρι εδώ ήταν α χρόνια του.
 
xaxa όχι αυτό λειτουργεί ακόμα, είναι αθάνατο !!
 
angel_grig είπε:
Hλεκτρονικο θες και οχι ηλεκτρολογο... ;)
Χαχα!!! Στην Ελλάδα ένα μεγαλο μέρος του πληθυσμού ξέρει από ηλεκτρονικά πάντως, μπορεί κι ένας ηλεκτρολόγος να κάνει τη δουλειά... :p
 
Τελικα τζιφος, δεν λειτουργεί, θα το κρατησω για ενθυμιο.
 
Πίσω
Μπλουζα