Έκλεισε το περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ?

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.135
Αντιδράσεις
48.308



Την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι κλείνει το TV Έθνος! Αυτό, σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι για το ένθετο, βρίσκονται στον αέρα και οι θέσεις τους κινδυνεύουν. Ιδίως, μετά την απόφαση να συγχωνευθεί με το Ραντάρ που διευθύνει ο Φώτης Τσιμέλας, πληθαίνουν εκείνοι που πιστεύουν ότι θα έχουν την τύχη που είχαν όσοι εργαζόταν στο Ιδανικό Σπίτι.

Ωστόσο, διατυπώνονται φόβοι ότι κινδυνεύουν και όσοι συνεργαζόταν με το TV Έθνος και ταυτοχρόνως εργαζόταν στο Έθνος της Κυριακής, το οποίο άρχισε και αυτό να συρρικνώνεται... Αν συμβεί και αυτό, τότε κινβδυνεύιουν περίπου 15 εργαζόεμενοι, δημοσιογράφοι και μη.



Διαβάστε περισσότερα
http://tvnea.blogspot.com/2011/10/e-tv.html#ixzz1Zeg0veCt


Under Creative Commons License:
Attribution




 
κριμα ηταν απ τα τηλεπεριοδικα που εμπαιναν σπιτι και ειχε θεματα για ολα και νομιζω ηταν απ τα πρωτα τηλεπεριοδικα δωρο με κυριακατικη εφημεριδα
 
Κρίμα για τους ανθρώπους που χανουν τις δουλειές τους.[edit] ας παραμεινουμε στο θέμα :) [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κρίμα που συμβαίνουν αυτά... Λυπάμαι τους ανθρώπους που θα μείνουν χωρίς δουλειά και τις οικογένειες τους που θα είναι σαν να μην υπάρχουν μέσα στο χάος της ανεργίας.

Επίσης το TV ΕΘΝΟΣ αλλα και η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ έχουν μια τεραστία πορεία απο την εποχή της ίδρυσης τούτου του Κράτους

αλλα απο οτι βλέπω κανένας δεν ενδιαφέρεται για να σωθεί κάτι στο οποίο τάιζε και ταΐζει τόσα χρόνια εκατοντάδες οικογένειες.
 
Όχι ρε!! Ανοίξτε το πάλι γιατί εκτός από όσους μείνουν στο δρόμο, είμαστε και εμείς που θέλουμε όλο το αρχείο του!
Colere20-20emotloaderhu.gif
 
Θλιβερό τουλάχιστον. Κρίμα στους εργαζομένους που θα μείνουν στον δρόμο. Αυτή δυστυχώς είναι η Ελλάδα του 2011!
 
Στεναχωρήθηκα με την είδηση... :(

... κυρίως επειδή το "TV ΕΘΝΟΣ" αποτελούσε μία σχετικά "αξιοπρεπή" εκδοτική προσπάθεια στον χώρο τον τηλεοπτικό (πολύ δε περισσότερο, όταν συγκρινόταν με αντίστοιχα περιοδικά - ένθετα άλλων εφημερίδων...). Δεν ξέρω αν συνέτεινε το γεγονός ότι διευθυντής του περιοδικού ήταν ο Αντώνης Πρέκας, πάντως το TV ΕΘΝΟΣ έδειχνε αγάπη και σεβασμό προς την τηλεοπτική μας ιστορία, γεγονός που το είχε έμπρακτα αποδείξει με την δημιουργία ενός DVD - Εγκυκλοπαίδειας της Ελληνικής τηλεόρασης:

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?8399-quot-Εγκυκλοπαίδεια-Ελληνικής-Τηλεόρασης-quot-από-το-quot-TV-Έθνος-quot

Αν και η προσπάθεια αυτή απείχε αρκετά από το να μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα αξιόλογη (ιδιαίτερα σε σχέση με τον όγκο των πληροφοριών της "δικής μας" RetroDB - δε λένε, "αν δεν παινέψεις...") ;) , εντούτοις είχε γίνει μια προσπάθεια και αυτό είναι το σημαντικό...

Κρίμα που άλλο ένα περιοδικό του χώρου θα πάψει να κυκλοφορεί... :(

ΥΓ Ο τελευταίος, ας κλείσει την πόρτα βρε παιδιά... :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ακολουθούν μερικά εξώφυλλα που έχω που μάλλον θα περάσουν κι αυτά στην ιστορία...(αν δεν έχουν περάσει ήδη...όντως πολύ κρίμα! :( )

 


1.jpg


2.jpg


1.jpg


1.jpg


1.jpg
 
Πω πω...κρίμα!

Ήταν πολύ καλό περιοδικό.

Βέβαια,κρίμα κυρίως για τους ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους.
 
Σήμερα κυκλοφόρησε, ή της προηγούμενης εβδομάδας ήταν το τελευταίο? Κρίμα, έμαθα πολλές ταινίες και σκηνοθέτες απο τις κριτικές του Ρ.Εκσιέλ...
 
Παιδιά δεν κλείνει TV Έθνος αλλά ανανεώνεται όπως είδα σήμερα σε μια διαφήμιση. Μαζί με το περιοδικό θα συμπεριλαμβάνεται και το ένθετο Radar που αφορά την showbiz (κάτι παρόμοιο που κάνει και το Glam του Ελεύθερου Τύπου , το Real Life της Real News και το People του Πρώτου Θέματος).
 
DianaTheSuperstar91 είπε:
Παιδιά δεν κλείνει TV Έθνος αλλά ανανεώνεται όπως είδα σήμερα σε μια διαφήμιση. Μαζί με το περιοδικό θα συμπεριλαμβάνεται και το ένθετο Radar που αφορά την showbiz (κάτι παρόμοιο που κάνει και το Glam του Ελεύθερου Τύπου , το Real Life της Real News και το People του Πρώτου Θέματος).
Μακάρι γιατί είναι κρίμα...
 
Χτες το βράδυ είδα να το διαφημίζουν στην τηλεόραση. Πρέπει να το θεωρήσω καλό σημάδι, εκτός πιά και αν οι ιδιοκτήτες είναι σχιζοφρενείς και διαφημίζουν κάτι που κλείνει... :)
 
κριμα HTAN ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΣΙΤΕΥΩ
 
Πίσω
Μπλουζα