Blue Max
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 16.908
[Off-topic] Μετά από κάποια χρόνια χρήσης, ξεκολλούσε στον 64. Το έχω δει σε αρκετούς Commodore. UHU power.
Επιστροφή στην περίφραξη...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
[Off-topic] Μετά από κάποια χρόνια χρήσης, ξεκολλούσε στον 64. Το έχω δει σε αρκετούς Commodore. UHU power.
καλύτερα ταινία διπλής όψηςΜετά από κάποια χρόνια χρήσης, ξεκολλούσε στον 64. Το έχω δει σε αρκετούς Commodore. UHU power.
και σε αυτή την περίπτωση πάλι η c= κοινότητα θα βάλει πλάτες να σώσει την κατάσταση (νεα firmware/updates/fixes)και μόλις βαρεθεί θα τους κρεμάσει όλους
τελικά είναι πολύ φανατικοί κομοντοραδες!
Ανεβηκε ενα πολυ ενδιαφερον update στο indiegogo του κατασκευαστη των πληκτρολογιων που θα μπουν στους υπολογιστες.
Καλα ετσι κι αλλιως ειχε ηδη βλαστημήσει την ωρα και την στιγμη που εμπλεξε με τους κινεζους και νομιζω οτι αρχιζει να μετανιωνει για την συνεργασια του με τον ακατονομαστο.
Επειδή γενικά έχω μία συμπάθεια στον C64 και παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις περί Perifractic κι "εξαγοράς" Commodore, αυτό που καταλαβαίνω σαν πρώτο ανάγνωσμα είναι ότι δεν έγινε απόλυτος άρχων της εταιρείας αλλά εξαγόρασε/του μεταβιβάστηκαν τίτλοι-δικαιώματα για εκμετάλλευση περίπου 40 ονομασιών/projects που σχετίζονται με Commodore. To αναφέρω διότι διαβάζοντας ιντερνετικά κείμενα μου δίδεται η αίσθηση πως αρκετοί θεωρούν θα αναβιώσει ολοκληρωτικά την εταιρεία.
Πέρα από το ρομαντικό της υπόθεσης, τα νομικά προβλήματα, δυστυχώς, ήταν αναμενόμενα καθώς η εκμετάλλευση κάτι τόσο σύνθετου δε μπορούσε να είναι κάτι σαν δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα ,πόσο μάλλον όταν έχει ακόμη και σήμερα εμπορική "πέραση". Ελπίζω να του πάνε όλα καλά, να αναβιώσει όσο μπορεί την Commodore κατάσταση αλλά όχι με ανούσιες επανακυκλοφορίες που αφενός δεν πουλάνε ποτέ καλά ..αφετέρου δεν έχουν συγκεκριμένο σκοπό.
Κάτι που ονειρεύομαι χρόνια ~και θα ήταν απίστευτο να το δούμε να υλοποιείται~ , θα ήταν να φτιαχτεί ένα οικοσύστημα Commodore στο στυλ Steam που προφανώς θα αφορά συγκεκριμένα συστήματα τα οποία νομίμως ο Peri μπορεί να αξιοποιήσει, και το οποίο θα λειτουργεί ως digital market για αγοραστές και dev publishing πλατφόρμα για indies όπου θα παρουσιάζουν νέες κυκλοφορίες. Δώσ μου κάτι τετοιο κι ότι θες!