Έλα να γυμνωθούμε Ντάρλινγκ-Πού ήταν η Disco Athenaeum

LadyNaty

RetroActive
Joined
29 Δεκ 2012
Μηνύματα
580
Αντιδράσεις
646
Καλησπέρα σ' όλους τους ρετρομανιακούς

Ως καλή ρετρομανιακιά, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να αγοράσω το περιοδικό 7ημέρες tv που έδινε την πρώτη ταινία από το "Χρυσό Πακέτο Στάθη Ψάλτη", το "Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ". Όλα καλά, είδα την ταινία, την ευχαριστήθηκα, νοστάλγησα εκείνα τα χρόνια (την είχα δει στο σινεμά τότε, το 1984) κλπ. κλπ. κλπ. Έχω όμως μια χαζή ερώτηση (ως καστανή, με ξανθιές ανταύγειες). Που βρισκόταν η Disco Athenaeum? Ήταν στην 'Υδρα (όπου γυρίστηκε το έργο); έχουν γυριστεί κι άλλα έργα σ' αυτήν; Εγώ στην Ύδρα πρωτοπήγα στα τέλη της 10ετίας του 90, όταν πλέον μάλλον είχαν κλείσει και οι τελευταίες ντίσκο, κι έτσι δεν ξέρω. Μπορεί κάποιος να μου πει;

Ευχαριστώ

LadyNaty
 
Η ντισκο Atheneum δεν βρισκοταν στην Υδρα,αλλα στην οδο Μιχαλακοπουλου 39 !

Φαινεται και σε αυτο το αποκομμα απο το περιοδικο "disco moda in".

disco36995_1366638567939_1290920290_30888010_8108200_n.jpg
 
Ευχαριστώ πολύ, argy! Δεν το ήξερα! Το '84 ήμουν μόλις 13 ετών, και τις λίγες φορές που είχα πάει ντίσκο (κυρίως με ξαδέλφια) ήταν κοντά στη γειτονιά μου, την Κυψέλη. Άρα δεν μπορούσα να ξέρω ότι ήταν στη Μιχαλακοπούλου. Εγώ μόνο την Jacky O ήξερα, στη θέση της οποίας είναι ένα (κλειστό, πλέον) στριπτιζάδικο. Άρα ηAthenaeum πρέπει να ήταν εκεί που είναι σήμερα ο "Κάβος"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να πω στους φίλους αυτών των ταινιών (εμού συμπεριλαμβανομένου) ότι στο περιοδικό Τηλέραμα έβαλαν αυτή τη βδομάδα το "Ελα να γυμωθούμε ντάρλινγκ" και το "Καμικάζι αγάπη μου"...Δεν τα είχα και τα πήρα ήδη, λογικά θα βάζουν δύο ταινίες κάθε εβδομάδα.
 
Εγώ, όπως φαίνεται και από το ποστ μου, τις απέκτησα τον Μάρτη αυτού του χρόνου (2013)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα