Έλληνας στην μπάντα του Οzzy??

don dokken

RetroMasteR
Joined
14 Μάρ 2009
Μηνύματα
1.532
Αντιδράσεις
219
o_Ohttp://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=15773 100% αξιος αν πραγματοποιηθει...!
 
Εννοείται Άξιος... Και μακάρι να ισχύει!

Οπότε ίσως εδώ να ταιριάζει κι αυτή η υπέροχη σύνθεση του Zakk:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rYMupc564zE]YouTube - Zakk wylde - 'farewell ballad' solo - Original
 
Το καλό με τον 'Gus G' είναι ότι διαρκώς βελτιώνεται (αλματωδώς) όσο περνάει ο καιρός. Θα είναι εξαιρετική προσθήκη στο οπλοστάσιο του Ozzy. Μακάρι να τον πάρει.
 
Φαντάζομαι αν γίνει αυτό πραγματικότητα θα διαλυθούν οι FIREWIND. Ε όχι ρε παιδιά. Ε όχι.
 
μπααααααααα.....

...οσο δυσαναπληρωτο και να ναι το κενο του,για να σκεφτουμε.."ex-ozzy s guitarist band.." ;)
 
Όντως το να συμμετέχει στην μπάντα του Ozzy του προσθέτει πολλά αστέρια στο βιογραφικό του αλλά προσωπικά (και όχι μόνο) προτιμώ να παραμείνει στους FIREWIND.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φυσικά και καλύτερα να παραμείνει στους Firewind, πιστεύω ότι έχει περισσότερα να προσφέρει εκεί, αν και τον προτιμούσα τον Gus στους Dream Evil, οι Firewind έχουν πιο thrash ήχο απ' ότι προτιμώ, βέβαια με την άφιξη του Bob γλύκανε λίγο ο ήχος λόγω του αρμονίου. Τώρα ο Ozzy έχει ωραία τραγούδια, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τη φωνή του όμως, ειδικά τα τελευταία χρονια, γιατί πριν κανα 4αρι χρόνια που είχε έρθει με Black Sabbath στο Rockwave μου είχαν πει πως δεν ακουγώταν καν... Οπότε πιστεύω το μόνο που μπορεί να κάνει με τον Ozzy ειναι να θυσιάσει λίγο χρόνο, για να αναδειχτεί αυτος και η μπάντα του.
 
ρε παιδες...stay out of drugs...

...ειναι σα να λεμε τωρα,τυχαιο ονομα,η ρεαλ μαδριτης ζηταει το Νινη πχ,και να λεμε εμεις οι αλλοι,νομιζω ειναι καλυτερα να μεινει στην ψωροκωσταινα..εχετε καταλαβει που παει ο ανθρωπος...;
 
Υπο πιο πρίσμα θεωρείς τους Firewind ψαροκώσταινα; Φυσικά και δεν είναι τόσο μεγάλο όνομα όπως ο Ozzy αλλά το όνομά τους δεν έχει κάνει μεγάλο θόρυβο εκτός συνόρων; Δεν αξίζει η μουσική τους να συνεχίσει να ακούγεται; Θεωρώ πως είναι μια μπάντα που μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Για τα ναρκωτικά δεν το σχολιάζω καν.
 
telonio είπε:
Υπο πιο πρίσμα θεωρείς τους Firewind ψαροκώσταινα; Φυσικά και δεν είναι τόσο μεγάλο όνομα όπως ο Ozzy αλλά το όνομά τους δεν έχει κάνει μεγάλο θόρυβο εκτός συνόρων; Δεν αξίζει η μουσική τους να συνεχίσει να ακούγεται; Θεωρώ πως είναι μια μπάντα που μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα.
Telonio +1..

Tα CD των Firewind τα εβρισκα και στο Virgin Megastore (τουλαχιστον πριν βαλει λουκετο) και υπαρχουν ακομα στα F.Y.E. και διαφορα αλλα δισκαδικα της Νεας Υορκης. Επισης επαιξαν και στο B.B.King πριν κανα δυο χρονια, club που ειναι οτι εχει απομεινει για support σε metal bands (εχουν παιξει εκει και Sonata Arctica και ενα σωρο αλλες νεες μπαντες) στην ΝΥ. Πραγματα αδιανοητα δηλαδη για ελληνικο συγκροτημα πριν μια δεκαετια και βαλε.

Προσωπικα προτιμω το φυσικο evolution, σε αντιθεση με το να πατας σε μεγαλες πλατες και βηματα που εχουν μια ημερομηνια ληξης αλλα και συναμα περιοριζουν μουσικα το στυλ και γενικα το "ψαξιμο". Γιατι δεν νομιζω οτι φανταζεται κανενας τον ozzy να αλαξει το στυλ του στο thrash/speed με headbanging. Βεβαια, το οτι ανοιγουν πορτες και μαλιστα χωρις κλειδι ειναι αληθεια, αλλα απο την αλλη ειναι ηδη γνωστη η μπαντα οσο και το ονομα του gus και δεν βλεπω τον λογο να γινει μια τετοια κινηση. Αν ηταν hired gun στο στυλ Friedman, Impelliteri, Macalpine, Gilbert, δεν θα ετρεχε τιποτα. Αλλα το να εχεις δικο σου band, να πηγαινει καλα, να εχεις καλες σχεσεις με τα μελη και να το παρατησεις.. δεν ξερω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για τα ναρκωτικά δεν το σχολιάζω καν.

απο χιουμορ δεν παμε και τοσο καλα..ε;οσο για το αλλο και ο ΠΑΟ κανει θορυβο εκτος συνορων,αλλα το CH.L. αλλοι το σηκωνουν..αφηστε να παει το παλικαρακι οπου τον φωτισει ο μεγαλοδυναμος και μετα τρωγωμαστε..αιωνια ελλας.. :)
 
Γιατί συμπεραίνετε ότι θα διαλυθούν οι Firewind;
 
Seeing is believing:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=04dR5E-1cnk]YouTube - Blizzcon 2009 Ozzy Osbourne "Iron Man"

Δείτε και τα υπόλοιπα βίντεο από την Blizzcon.
 
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lHy-OVlijsQ&feature=related]YouTube - FIREWIND THE FIRE AND THE FURY
 
joe είπε:
Τώρα το είδα, πάνω που το έβαλα στο topic με τα instrumentals.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να υποστηρίξουμε τον Gus πέρα από αυτό το video.
 
Πίσω
Μπλουζα