αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.628
Η ρικα φαίνεται καλοκάγαθος άνθρωπος, δηλ.οτι έχει το λέει δεν το επεξεργαζεταιΑναμενόμενο..
Η ρικα φαίνεται καλοκάγαθος άνθρωπος, δηλ.οτι έχει το λέει δεν το επεξεργαζεταιΑναμενόμενο..
Έμεινα της είχε κάνει πρόταση γάμου ο βοσκόπουλος το ξέρατε;
Κρατάω τη φράση "άλλωστε δεν είχε βιοποριστικό πρόβλημα"! Αξιοζήλευτοι και τυχεροί οι άνθρωποι που μπορούν να εργάζονται για το κέφι τους και όποτε "τους καπνίσει". Υποψιάζομαι σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο κος Βουλγαρίδης! Ο Βουλγαρίδης ως ζεν πρεμιέ στα 60s δεν μου άρεσε ποτέ, αλλά νομίζω οτι ήταν πολύ γοητευτικός εκεί γύρω στα 40-50 του!Βαγγέλης Βουλγαρίδης-Σαν σήμερα: H εικόνα του στα 84, η εξαφάνιση και το παράπονο για τη Ζωή Λάσκαρη
Ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης μέτρησε πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα του παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε μόλις 12 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.www.gossip-tv.gr
Δεν το γνώριζα, αλλά δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Γλυκύτατη αλλά και μεστή ταυτόχρονα στις απαντήσεις της η κα ΠαππάΈμεινα της είχε κάνει πρόταση γάμου ο βοσκόπουλος το ξέρατε;Νέλλη Παππά: Η «Φιφικάρα» του «Ζήκου» έχει πολλά κρυμμένα μυστικά
Μπορεί να έπαιξε σε 40 ταινίες με μεγάλη επιτυχία, καθώς και σε πλήθος θεατρικών έργων, όμως μόνο ένας ρόλος είναι αυτός που άντεξε στη μνήμη όλων των Ελλήνωνwww.newsbreak.gr
Αν τα λογαριάζω σωστά την εποχή που της έκανε πρόταση ήταν παντρεμένος με τη Στρατηγού. Γι αυτό άλλωστε σε κάποιους σταρ της εποχής είναι αδύνατον να βάλεις σε σειρά τους δεσμούς τους. Ο Βοσκόπουλος, ο Χατζηχρήστος κι ο Μπάρκουλης είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Και μιλάμε για τους γνωστούς δεσμούς. Δε θα υπήρχαν κι άγνωστοι;Και σε μενα εκανε ο Τολης, αλλα του ειπα οχι και ξεπεσε στην Αντζελα.
Ο μπαρκουλης ήταν σίγουρα γυναικοκατακτητηςΑν τα λογαριάζω σωστά την εποχή που της έκανε πρόταση ήταν παντρεμένος με τη Στρατηγού. Γι αυτό άλλωστε σε κάποιους σταρ της εποχής είναι αδύνατον να βάλεις σε σειρά τους δεσμούς τους. Ο Βοσκόπουλος, ο Χατζηχρήστος κι ο Μπάρκουλης είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Και μιλάμε για τους γνωστούς δεσμούς. Δε θα υπήρχαν κι άγνωστοι;
Αν τα λογαριάζω σωστά την εποχή που της έκανε πρόταση ήταν παντρεμένος με τη Στρατηγού. Γι αυτό άλλωστε σε κάποιους σταρ της εποχής είναι αδύνατον να βάλεις σε σειρά τους δεσμούς τους. Ο Βοσκόπουλος, ο Χατζηχρήστος κι ο Μπάρκουλης είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Και μιλάμε για τους γνωστούς δεσμούς. Δε θα υπήρχαν κι άγνωστοι;
Θα πηγαινε την αλλη μερα με τις βερες και θα φορουσε μια βερα στο ενα χερι και μια στο αλλο;
Όπως το καταλαβαίνω μάλλον για αστείο επρόκειτο κι όχι για κανονική πρόταση. Νομίζω δηλαδή, γιατί όλα τα έχουμε δει... Αμ ο Χατζηχρήστος που δεν τον πιάνει και το μάτι σου; Δεν ήταν παντρεμένος με τη Ντιριντάουα όταν τα είχε με την Καραγιάννη; Όταν τα είχε με την Τριάντη; με πολλές, πολλές άλλες;Συγγνωμη, κι αν η αλλη του' λεγε ναι, αυτος τι θα' κανε;
Και με Καραγιάννη και με Τριαντη και με άλλες κοίτα να δεις δεν του το χαΌπως το καταλαβαίνω μάλλον για αστείο επρόκειτο και όχι για κανονική πρόταση. Νομίζω δηλαδή, γιατί όλα τα έχουμε δει... Αμ ο Χατζηχρήστος που δεν τον πιάνει και το μάτι σου; Δεν ήταν παντρεμένος με τη Ντιριντάουα όταν τα είχε με την Καραγιάννη; Όταν τα είχε με την Τριάντη; με πολλές, πολλές άλλες;
Όπως το καταλαβαίνω μάλλον για αστείο επρόκειτο κι όχι για κανονική πρόταση. Νομίζω δηλαδή, γιατί όλα τα έχουμε δει... Αμ ο Χατζηχρήστος που δεν τον πιάνει και το μάτι σου; Δεν ήταν παντρεμένος με τη Ντιριντάουα όταν τα είχε με την Καραγιάννη; Όταν τα είχε με την Τριάντη; με πολλές, πολλές άλλες;
Ήταν γυναίκα του μεταξοπουλου και θρυλικό ζευγάρι στην σκηνη