Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Δεν πρόλαβα να δω το βίντεο με την συνέντευξη. Γιατί τελικά ο Φίνος την ονόμασε Λιβανου ;
Ουτε καν το "Μπετυ" δεν ειναι το ονομα της. Θα ηταν αν την ειχαν βαφτισει Ελισαβετ.
Δέσποινα Τράτα ειναι το αληθινο της ονοματεπωνυμο και η πρωτη της κινηματογραφικη εμφανιση δεν εγινε στον Φινο, αλλα στην ταινια Οι αγγελοι της αμαρτιας, το 1966.
 
Είπε στο dot , πως δεν ήταν παντρεμένη με τον Μαστορακη εγώ νόμιζα πως ήταν , ήμουν σίγουρη δηλ . Πάντως πολύ ωραία γυναίκα και ακόμη είναι ή γοητεία της ίδια.
 
Μια χορταστική συνέντευξη της Νόρας Βαλσάμη και πάλι του καλού δημοσιογράφου Α. Μποσκοίτη. Τον αναφέρω ξανά και ξανά γιατί έχει κάνει σπουδαία δουλειά με τους παλιούς καλλιτέχνες (την οποία ελπίζω και να κυκλοφορήσει μαζεμένη σε βιβλίο κάποτε διότι οι βιογραφικές πληροφορίες είναι πάμπολλες).
Για τη Νόρα θα τα διαβάσετε μόνοι σας, λίγο λυπημένη με την υγεία της, ελπίζω όλα να της πάνε καλά στο εξής.
Θα αναφέρω μόνο το νέο που βρήκα, πως ο Αλέξης Σολομός είχε δεσμό (μάλλον πολυετή απ ότι καταλαβαίνω) με την πρόσφατα χαμένη ηθοποιό Βιβέτα Τσούνη (!!!!), δεν είχα ιδέα κι ούτε το είχα ξανακούσει. Δεν ξέρω αν χώρισαν αργότερα ή αν τους χώρισε ο θάνατος του.
 
H νορα τα είχε καλά με όλες τις μεγάλες ντίβες της εποχής, δεν είναι συνηθισμένο αυτό. Ήταν ήπιων τόνων άνθρωπος και καλοπροαιρετος
 
Συνεντεύξεις του Μποσκοίτη κι αυτές που δεν τις είχα δει. Φετινές όλες:

Πρώτη η Μαίρη Χρονοπούλου. Εσείς το ξέρατε πως είχε χαστουκίσει το Θόδωρο Αγγελόπουλο; Αναφέρει επίσης τη φίλη μας του ρετρομάνιαξ @Π.Λ. ως μια από τις πολύ όμορφες ηθοποιούς της εποχής!!

Η Ξένια Καλογηροπούλου είναι μια χαρά και μας μιλάει για τη ζωή της

Η Άννα Φόνσου σε μια νέα συνέντευξη για το σπίτι του ηθοποιού και τα σχέδια της

Ο Νότης Μαυρουδής ακμαίος και καλλιτεχνικά ενεργός και δραστήριος

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για το βιβλίο που έγραψε για την Μαρία Κάλλας μαζί με τον Μιχάλη Ρέππα και για τη γιαγιά του την Κατίνα Παξινού

και ο γιος του Τώνη Βαβάτσικου για τη ζωή του πατέρα του.

Είναι όλες πολύ πολύ ενδιαφέρουσες, κάθε μια για τους δικούς της λόγους
 
Πολύ αγαπημένος μου ηθοποιός.. :(

Δεν βρήκα μέχρι στιγμής κάποια άλλη ανάρτηση στο διαδίκτυο σαν επιβεβαίωση σε ότι γράφει η παρακάτω είδηση.


Ας ελπίσουμε να ανακάμψει η κατάσταση του διάσημου ηθοποιού.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σας ανεβαζω αυτήν την συνέντευξη γιατί τον σέβομαι απόλυτα αυτόν τον άνθρωπο και έχει πολλά να πει πέρα από το σύγχρονο λαιφ σταιλ, είναι μαχητής.
 
Κάποιοι τον αναγνώρισαν και αυτό του έκανε μεγάλο καλο. Του ευχομαστε τα καλυτερα
 
Για Καρεζη, Βουγιουκλακη
 
Για την Ιστορια, η Καρεζη αρχες δεκαετιας του 1960 ειχε προσπαθησει να κανει καριερα στη Γαλλια. Βρηκε μαλιστα και μανατζερ για να τη βοηθησει. Τελικα ο μανατζερ της ειπε οτι τα γαλλικα της δεν ηταν τοσο καλα και οτι γενικα δεν θα ταιριαζε με αυτο που ηθελαν τοτε οι Γαλλοι.
 
Για την Ιστορια, η Καρεζη αρχες δεκαετιας του 1960 ειχε προσπαθησει να κανει καριερα στη Γαλλια. Βρηκε μαλιστα και μανατζερ για να τη βοηθησει. Τελικα ο μανατζερ της ειπε οτι τα γαλλικα της δεν ηταν τοσο καλα και οτι γενικα δεν θα ταιριαζε με αυτο που ηθελαν τοτε οι Γαλλοι.
Μπαμπι πολύ διαφωτιστικό αυτό που μας λες, ισως στην Αμερικη να έκανε κάτι έπεφτε πολύ μακρυά στα σίγουρα. Είχε κάτι και από Τεηλορ
 
A, ναι, σωστα. Ειχαν και οι δυο μαυρο μαλλι.
Τα μοναδικά, σπανια μάτια και των δύο. Και το ταλέντο γιατί ή Τειλορ είχε ταλέντο και η Τζενη το ιδιο.Σαν χθες πέθανε η Τζενη
 
Πίσω
Μπλουζα