Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Μπαμπινα , είχες δίκιο η Τζένη Καζάκου( την είδα στην σειρά) μοιάζει πολύ στην Τάνια Τρύπη , είναι και ψηλή κοπέλα . Νομίζω πως πήρε την κορμοστασιά του πατέρα της.
 
Σπυρος Μπιμπιλας, Ρικα Διαλυνα και Κωστας Βενετσανος σε προσφατη εξοδο τους.

f510cd3c4f0c991d79baea07524d1fba.jpg
 
Με μια σαλάτα στα τρία θα τη βγάλουν? Και κρασί ξεροσφύρι? Α, συγγνώμην, βλέπω και λίγο ψωμάκι.
 
Touching base, που λένε οι αγγλόφωνοι. Το lockdown μου έκανε καλό. Αυτοσυγκέντρωση, διάβασμα και ηρεμία. Παγωνιά βέβαια στη Βρετανία. Ακόμα και τώρα η θερμοκρασία είναι 8-12 κελσίου και φοράμε χειμωνιάτικα ρούχα. 28 Μαρτίου το σέλφι μου με το πουλέβερ μέσα στο σπίτι και το καλοριφέρ φουλ. Σκέφτομαι τη μιζέρια που υπάρχει στο κόσμο.......
Προβολή συνημμένου 228532
η αγαπημενη μου φιλη ξερει την αγαπη και τον σεβασμο που της εχω
 
Και φυσικά στη γιαγιά του Κατίνα Παξινού (δεν υπάρχει συνέντευξη από τότε που τον θυμάμαι που να μην ανέφερε ότι είναι εγγονός της) και στη Μαρία Κάλλας (λόγω του πρόσφατου βιβλίου του). Γιατί του παίρνουν συνεντεύξεις? Σ' όλες τα ίδια λέει.
 
Άλλη μια ενδιαφέρον συνέντευξη
 
Αχ, να μπορουσα να ημουν κι εγω εκει και να κουβεντιαζαμε για παλιους ηθοποιους και ελληνικο κινηματογραφο!
 
Ωστόσο η Σαπουντζάκη δεν ήταν τόσο "κυρία του κινηματογράφου" όσο του θεάτρου και των νυχτερινών κέντρων και σόου ("Η Βασίλισσα της νύχτας"). Απλώς αυτά έχουν χαθεί ενώ τις ταινίες της τις βλέπουμε ακόμη.
 
Ναι, αλλα και καμποσες ταινιες εκανε και σε τηλεοπτικες σειρες εμφανιστηκε και σε τηλεοπτικες εκπομπες και στο θεατρο επαιξε, σε επιθεωρησεις κυριως. Ακομα και στα κεντρα οπου εμφανιζοταν η Ζωζω πολλοι θαμωνες στον καλλιτεχνικο κοσμο ανηκαν.
Δεν νομιζω λοιπον να μην εχει γνωρισει πολλους ηθοποιους και να μην εχει να θυμηθει αμετρητα πραγματα απο αυτους.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ου αυτό σίγουρα. Το σχόλιό μου δεν πήγαινε στο δικό σου ποστ (όχι μόνο συμφωνώ αλλά θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί) αλλά στο πιο πάνω, που μιλάει για "[τις] δυο κυρίες του κινηματογράφου".
 
Τοτε παρεννοησα. Με συγχωρεις.
 
Στηβ Ντουζος
 
Πίσω
Μπλουζα