Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγώ εννοούσα την ηθοποιό όπως έγραψα παραπάνω, αν και οπτικά έμοιαζε για την τραγουδίστρια. Εκτός θέματος (Off topic) ανάρτηση πάντως.

Πληροφοριακά το έγραψα μιας και οι περισσότεροι την ξέρουμε μόνο με το όνομα της.

^^^
Ετσι ειναι. Μετα τα 40 πρεπει να σβηνουμε μονο ενα κερακι για να χαιρομαστε και εμεις οι ιδιοι και να χαιρεται και η τουρτα που δεν κατερρευεσε απ' το βαρος.

Μπράβο στην Μάρω Κοντού, δεν ξέρω πόσο πρόσφατες είναι οι φωτογραφίες, αλλά μπράβο της.
Πανέμορφη στην ηλικία της.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... όσο διαβάζω συνεντεύξεις της, έχω την αίσθηση ότι ήταν λίγο απότομη / λίγο παραπάνω ντόμπρα / ίσως και αθυρόστομη / δεν πολύμασούσε τα λόγια της...
Από την όψη της και τους ρόλους της μου είχε αφήσει άλλη εντύπωση (προφανώς είχα "εντελώς λάθος κριτήρια"...). :|

Μπράβο στην Μάρω Κοντού, δεν ξέρω πόσο πρόσφατες είναι οι φωτογραφίες, αλλά μπράβο της.
Πανέμορφη στην ηλικία της.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... όσο διαβάζω συνεντεύξεις της, έχω την αίσθηση ότι ήταν λίγο απότομη / λίγο παραπάνω ντόμπρα / ίσως και αθυρόστομη / δεν πολύμασούσε τα λόγια της...
Από την όψη της και τους ρόλους της μου είχε αφήσει άλλη εντύπωση (προφανώς είχα "εντελώς λάθος κριτήρια"...). :|
Η μελπωζαροκωστα είναι η μεγαλύτερη ηθοποιός μας

Η μελπωζαροκωστα είναι η μεγαλύτερη ηθοποιός μας

Παιδιά, εγώ ξέρω πως μεγαλύτερη από όλες σε ηλικία είναι η Μαρία Ιωαννίδου.

Εντάξει, ρε Μαρία, μία πλάκα κάναμε. Μην σε πιάνει αμόκ! :D

Πίσω
Μπλουζα