Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Κάηκε το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στην Πατησίων - Καλά στην υγεία του ο ηθοποιός που βρισκόταν μέσα
Εξετάζεται αν η φωτιά που αντιμετωπίστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική προκλήθηκε από εμπρησμόwww.protothema.gr
Μήπως γνωρίζετε με τι ασχολείται ο γιος της κας Βαλσάμη, ο Ερρίκος Ανδρέου τζουνιορ;
Κοίτα αν οι αναφορές είναι συνεχείς, ε κάτι τρέχει τότεΠάντα με "παραξένευαν" τέτοιες περιγραφές και τέτοιες κριτικές.
Μπορεί να με πέτυχες στην άσχημη στιγμή μου, μπορεί να είμαι κουρασμένος ή στεναχωρημένος ή τσαντισμένος.
Δεν νιώθω ότι μπορώ να κρίνω έναν άνθρωπο ΑΡΝΗΤΙΚΑ από ένα interaction μερικών δευτερολέπτων ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ που έτυχε να τον συναντήσω τυχαία.
Από την άλλη, αν οι αναφορές είναι απανωτές, αν και άλλοι έχουν βιώσει αντίστοιχη συμπεριφορά, ΟΚ, πάω πάσο.....
Ναι αν ψάξεις όλο το κείμενο στο reddit αυτοί οι άνθρωποι είναι οι περισσότεροι υπάλληλοι που τους εξυπηρετησαν σε κάποια δεδομένη στιγμηΏπα, έχεις δίκιο.
Το μυαλό μου έμεινε ΚΑΚΩΣ στην "τυχαία διεπαφή" μεταξύ ενός διάσημου και ενός τυχαίου που του ζητάει αυτόγραφο...
Όμως έχεις δίκιο, το πώς συμπεριφέρεται Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και σε ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, απέναντι σε έναν σερβιτόρο, σε ένα οδηγό ταξί, σε έναν υπάλληλο, όντως δείχνει το πραγματικό του χαρακτήρα.