Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πω πω!!!! Συγκινήθηκα πάρα πολύ που είδα τη Μαριάννα! Είναι μια χαρά και δείχνει πως τα πήγε καλά με τη ζωή της! Λίγο η Νάνσυ κι ο Θανάσης έπρεπε να βγάλουν κάτι περισσότερο. Για τη Συνοδινού ας πούμε ήταν έτοιμη να πει πως την εκδικήθηκε αν τη ρωτούσαν θα έλεγε :-) Απορώ επίσης ποιος να είναι ο συμπρωταγωνιστής της που ζει ακόμα και είχαν τόσο κακές σχέσεις. Εσείς ποιος λέτε;
Κατά τα άλλα δείχνει καλοζωισμένη και ευτυχισμένη. Χάρηκα πάρα πολύ και που την είδα και που έδωσε επιτέλους μια συνέντευξη.
Ήταν από τις πιο όμορφες της γενιάς της.
Μια άλλη όμορφη της εποχής, η Πάρη Λεβέντη @Π.Λ. έχει σήμερα τα γενέθλια της. Της εύχομαι απο καρδιάς χρόνια πολλά!!!
Πραγματικά πολύ γοητευτική και ενδιαφέρουσα γυναίκα η Μαριάννα Κουράκου. Από τους συμπρωταγωνιστές της βρίσκονται εν ζωή μόνο ο Γιώργος Πάντζας, ο Κώστας Κακκαβάς και ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης.

Πραγματικά πολύ γοητευτική και ενδιαφέρουσα γυναίκα η Μαριάννα Κουράκου. Από τους συμπρωταγωνιστές της βρίσκονται εν ζωή μόνο ο Γιώργος Πάντζας, ο Κώστας Κακκαβάς και ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης.
Δια της ατόπου θα παει τον κακκαβα τον βγάζω εξω

Ακριβώς την ίδια έμπνευση είχαμε!! Αυτούς βρήκα κι εγώ στη βάση, τον Κακαβά τον αποκλείω γιατί λεει καλά πράγματα γι αυτόν στην αρχή κι από ένστικτο θα έλεγα τον Πάντζα

Ακριβώς την ίδια έμπνευση είχαμε!! Αυτούς βρήκα κι εγώ στη βάση, τον Κακαβά τον αποκλείω γιατί λεει καλά πράγματα γι αυτόν στην αρχή κι από ένστικτο θα έλεγα τον Πάντζα
Και γω αυτό λέω τον παντζα

Πολυ ωραια! Δεν το γνωριζα αυτο. Εξαψα λοιπον, βρηκα την συνεντευξη και ειδα την Μαριαννα. Παραμενει για την ηλικια της μια πολυ ομορφη γυναικα. Τα ματια της ειναι ιδια, οπως τα θυμαμαι απο τις ταινιες της. Και περαν της εμφανισης, η Μαριαννα ειναι εξυπνη, ομιλητικη και με ευφραδεια λογου. Μπραβο της!

Αυτό ακριβώς θα σχολιάζα. Είναι σαν ο χρόνος να πέρασε αλλά να άφησε αναλλοίωτα αυτά τα υπέροχα μάτια που μου έβγαζαν πάντα μια μελαγχολία και μια γλύκα!
Φαίνεται μια πολύ αποφασιστική και έξυπνη γυναίκα. Η αλήθεια είναι ότι αποσύρθηκε νωρίς αλλά νομίζω ήθελε να κυνηγήσει αλλά πράγματα στην ζωή της και το πέτυχε. Να είναι πάντα γερή!

Αν χασει τα περιττα κιλα, θα μοιαζει πολυ με αυτο που θυμομαστε απο τις ταινιες της. Πιστευω δηλαδη οτι το παχος ειναι αυτο που την χαλαει. Το προσωπο της ειναι απολυτως αναγνωρισιμο.

Αν χασει τα περιττα κιλα, θα μοιαζει πολυ με αυτο που θυμομαστε απο τις ταινιες της. Πιστευω δηλαδη οτι το παχος ειναι αυτο που την χαλαει. Το προσωπο της ειναι απολυτως αναγνωρισιμο.
Έχει πάρει κιλά πολλα

Πίσω
Μπλουζα