Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θα τον βγάλει νολ άουτ τον ντανιελ σαν

Πρεπει να το ξαναπω, οπως βλεπω:
Δεν ειναι καθολου ρετρο ο Μπισμπικης και διαφοροι αλλοι που μπαινουν εδω. Το παρον θεμα αναφερεται σε παλιους καλλιτεχνες. Κυριως αυτους που εχουν χαθει απο τα φωτα της δημοσιοτητας και θελουμε να μαθουμε τι απεγιναν. Το λεει και ο τιτλος.

Με εφοπλιστή, ποιον ;

Με τον Βεντούρη. Εγώ ήμουν τότε συμφοιτητής στο ίδιο τμήμα με τον Μπάμπη (Χαράλαμπος) Βεντούρη στην Εμποροπλοιάρχων Ασπροπύργου. Ο αδερφός του παντρεύτηκε με την ηθοποιό.

Τελευταία επεξεργασία:
Με τον Βεντούρη. Εγώ ήμουν τότε συμφοιτητής στο ίδιο τμήμα με τον Μπάμπη (Χαράλαμπος) Βεντούρη στην Εμποροπλοιάρχων Ασπροπύργου. Ο αδερφός του παντρεύτηκε με την ηθοποιό.
Της γνωστής οικογένειας που είχε τα πλοία για Κυκλάδες στα 80s, 90s? Ventouris Sea Lines? Θυμάμαι το ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΞΠΡΕΣ απο αυτά τα πλοία με τη χαρακτηριστική "μύτη". Αυτή την οικογένεια Βεντούρη;;

Της γνωστής οικογένειας που είχε τα πλοία για Κυκλάδες στα 80s, 90s? Ventouris Sea Lines? Θυμάμαι το ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΞΠΡΕΣ απο αυτά τα πλοία με τη χαρακτηριστική "μύτη". Αυτή την οικογένεια Βεντούρη;;

Ναι. Την γνωστή φαμίλια απο την Κίμωλο. Εγώ είχα γνωρίσει και τον μακαρίτη τον πατέρα τους που δημιούργησε την ναυτιλιακή εταιρεία.

Ναι. Την γνωστή φαμίλια απο την Κίμωλο. Εγώ είχα γνωρίσει και τον μακαρίτη τον πατέρα τους που δημιούργησε την ναυτιλιακή εταιρεία.
Δηλαδή παντρεύτηκε έναν από τους γιους του Κώστα Βεντούρη αν καταλαβα καλα;; είχε αρκετούς γιους...

Δηλαδή παντρεύτηκε έναν από τους γιους του Κώστα Βεντούρη αν καταλαβα καλα;; είχε αρκετούς γιους...

Ναι τον Γεώργιο. Τους θυμάμαι στο σπίτι στη Γλυφάδα. Εγώ έκανα παρέα μόνο με τον Μπάμπη που ειχαμε ιδια ηλικια.
Τον έβλεπα και Ακτή Μιαούλη (εκεί κοντα Φιλελληνων & Ακτη Μιαουλη).

Πίσω
Μπλουζα