lskostas
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 55
Ένας καλός μου φίλος που τρώει μπαλάκια σε διπλό Sensible σε κάθε ευκαιρία (Oι Amigαδες δεν καταλαβαίνουν από καραντίνες...)
μου στέλνει μήνυμα ένα βράδυ " Θα σου στείλω με εμαιλ ένα βίντεο για το πως θα μπορούσε η 1200 να κάνει το sf2. Φοβερό βίντεο..."
Ειλικρινά με μεγάλη περιέργεια άρχισα το video...και αυτό που είδα ειλικρινά με ισοπέδωσε...
Για την ιστορία το SF2 μας γαλούχησε στα σκοτεινά arcade της ωραιότερης δεκαετίας που υπήρξε ποτέ
ήρθε και ως port στα home computer από την US Gold.

Προσωπικά η πρώτη μου επαφή με το SF2 ήταν στην 500 και μετά βαπτίστηκα στην τέλεια έκδοση της Capcom
H έκδοση της 500 αν και από πολλούς θεωρείται (και είναι ελλειπής) εμένα πάντα θα με πορώνει καθώς
το gameplay έχει προσαρμοστεί σε ένα κουμπί και αυτό από μόνο του είναι άθλος!
Ας πάμε όμως στα καλά...στα σημερινά νέα...
Ο ιδρυτής της Pixel Shade και lead developer της εταιρίας Unsung σπάει κάθε όριο
και δημιουργεί ένα graphics engine demo του SF2 για την Amiga 1200 γραμμένο και ραμμένο τις AGA δυνατότητες
και τα 14MHz Motorola 68020.
Το παλικάρι εδώ τα εξηγεί πολύ καλύτερα εδώ...Απολαύστε...
Δεν ξέρω αν θα διευθετηθεί το θέμα με το licence της Capcom. Πολύ δύσκολο το βλέπω...
Aλήθεια....Περιμένατε τέτοια απόδοση σε Amiga?
μου στέλνει μήνυμα ένα βράδυ " Θα σου στείλω με εμαιλ ένα βίντεο για το πως θα μπορούσε η 1200 να κάνει το sf2. Φοβερό βίντεο..."
Ειλικρινά με μεγάλη περιέργεια άρχισα το video...και αυτό που είδα ειλικρινά με ισοπέδωσε...
Για την ιστορία το SF2 μας γαλούχησε στα σκοτεινά arcade της ωραιότερης δεκαετίας που υπήρξε ποτέ
ήρθε και ως port στα home computer από την US Gold.

Προσωπικά η πρώτη μου επαφή με το SF2 ήταν στην 500 και μετά βαπτίστηκα στην τέλεια έκδοση της Capcom
H έκδοση της 500 αν και από πολλούς θεωρείται (και είναι ελλειπής) εμένα πάντα θα με πορώνει καθώς
το gameplay έχει προσαρμοστεί σε ένα κουμπί και αυτό από μόνο του είναι άθλος!
Ας πάμε όμως στα καλά...στα σημερινά νέα...
Ο ιδρυτής της Pixel Shade και lead developer της εταιρίας Unsung σπάει κάθε όριο
και δημιουργεί ένα graphics engine demo του SF2 για την Amiga 1200 γραμμένο και ραμμένο τις AGA δυνατότητες
και τα 14MHz Motorola 68020.
Το παλικάρι εδώ τα εξηγεί πολύ καλύτερα εδώ...Απολαύστε...
Δεν ξέρω αν θα διευθετηθεί το θέμα με το licence της Capcom. Πολύ δύσκολο το βλέπω...
Aλήθεια....Περιμένατε τέτοια απόδοση σε Amiga?