thebest20 είπε:Τα NOW ήταν τέλεια συλλογή,είχα κι εγώ μερικά (όχι αυθεντικά βέβαια ).Κυκλοφορούν ακόμα και είναι στο νούμερο 92.
stayros είπε:Βλεπω οτι Scatman,La Bouche και Nightcrawlers ηταν κοινα σε ολες τις συλλογες...
stayros είπε:Βλεπω οτι Scatman,La Bouche και Nightcrawlers ηταν κοινα σε ολες τις συλλογες...
stayros είπε:Η Καιτουλα ζελατινατη??? Αυτα ειναι....
Καλοριζικοι και καλη ακροαση!!!
Ηταν πολλη καλη ευκαιρια οι δισκοι διοτι τους εδωσε μονο με 1 ευρω! Ενταξει δεν ειπα οτι ειναι και τιποτα δυσκολο και ακριβο,αλλα ρε παιδια με ενα ευρω σημερα δεν παιρνεις τιποτα! ουτε εισητηριο χαχαχα!!! Πολλοι απ αυτους ειναι οντως διπλοι και τριπλοι. Λογικα η δεν ηξερε τι εδινε η ηθελε να τους ξεφορτωθει!nwntas είπε:Τι να πω... Έχω μείνει έκθαμβος! Όλοι οι δίσκοι ένας κι ένας!
Περιττό να πω ότι πάνω κάτω αρκετά από αυτά τα κομμάτια βρίσκονται και στο κινητό μου, μιας και τέτοια μουσική ακούω, με πιο πρόσφατο κόλλημα το Tell me when των Human League.
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά οι συλλογές είναι διπλοί και τριπλοί δίσκοι... Στη θέση σου, αν είχα πικάπ, θα τους έριχνα μια ακρόαση, ειδικά τις συλλογές. Καιτάρα την έχω σε σιντί, οπότε θα ήμουν καλυμμένος.
εγω θυμαμαι το τραγουδι ''Βe My Lover'', υπήρχε σε διαφήμιση του κεντρου διασκεδασης LA MAMOUNIA???thebest20 είπε:Ναι τώρα είδα και στη photo τις διάρκειες,κάποια είναι νορμάλ σε διάρκεια,άλλα πάλι ξεπερνούν τα πέντε με επτά λεπτά.Όσο για τα κομμάτια θυμάμαι ελάχιστα,όπως το Be My Lover.
Νομίζω ναι, ή τουλάχιστον στη ραδιοφωνική του διαφήμιση. Και έπαιζε και αρκετά συχνά, αν θυμάμαι καλά.BETTY BOOP είπε:εγω θυμαμαι το τραγουδι ''Βe My Lover'', υπήρχε σε διαφήμιση του κεντρου διασκεδασης LA MAMOUNIA???
(ωραίο τραγουδι...το ακουγαμε σε παρτυ...)