Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

CountRaven

Retro Member
Joined
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
182
Αντιδράσεις
14
Πριν μερικούς μήνες είχα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με το Neo Geo CD Μου (Front Loader) το οποίο πολύ με είχε απασχολήσει και στεναχωρήσει μια και το μηχάνημα έκανε συνέχεια reset και δεν μπορούσα να παίξω τα αγαπημένα μου παιχνίδια.

Ο φίλος Mike προσφέρθηκε να βοηθήσει και αφού του παρέδωσα το μηχάνημα χέρι με χέρι το τεστάρισε για ώρες. στην συνέχεια και με την βοήθεια του φίλου και από μηχανής θεού Παναγιώτη (ηλεκτρονικός-θαυματοποιός) το μηχάνημα μπήκε στην διαδικασία της επισκευής. Αλλαγή της ROM που υπερθερμαίνονταν με καινούρια η οποία αναπρογραμματίστηκε και δέχτηκε τα περιεχόμενα της παλιάς ROM. Το δύσκολο δεν ήταν τόσο η επισκευή όσο η εύρεση του ακριβές προβλήματος.

Σε μια καταπληκτική συσκευασία που έφτιαξε ο Mike η κονσόλα πήρε το δρόμο της επιστροφής για Σύρο όπου έφτασε σήμερα γερή και με ασφάλεια!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν από εμένα στον Mike και στον Παναγιώτη. Όσο υπάρχουν τέτοια παιδιά στην πιάτσα πραγματικά νιώθω περισσότερο σίγουρος.!!!!!!!!!

Θα περάσω λοιπόν ένα εκπληκτικό υπόλοιπο καλοκαίρι ως ευτυχισμένος κάτοχος 2 Neo Geo CD (έχω αγοράσει και ένα Top Loader στο μεταξύ), λιώνοντας στο Metal Slug και το Last Blade μετά την παραλία!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπράβο στα παιδιά λοιπόν =]
 
Οπως εχεις δηλωσει το neo-geo ειναι η αγαπη σου,

δεν γινοταν να εμενες παραπονεμενος!

Οτι θες, εδω ειμαστε...
 
Πίσω
Μπλουζα