Έντυπη διαφήμιση ULTRA 64

johnny_salonica

RetroActive
Joined
21 Μάρ 2008
Μηνύματα
297
Αντιδράσεις
17
Ανακάλυψα την παρακάτω διαφήμιση σε οπισθόφυλλο Αγγλικού περιοδικού (Manchester United official magazine) και είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Με λίγα λόγια, αναφέρει ότι το cartridge υπερτερεί έναντι του CD λόγο ταχύτητας και ότι "δεν μπορείς να το αγοράσεις" (προφανώς γιατί δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη LOL), αλλά θα πρέπει να περιμένεις ώστε να αποκτήσεις ότι δυνατότερο υπάρχει. Μου προκάλεσε εντύπωση γιατί χρησιμοποιείται το κωδικό όνομα ULTRA 64 σε έντυπο μαζικής κυκλοφορίας αντί του NINTENDO 64, ενώ και το στήσιμο της διαφήμισης δεν είναι και ότι καλύτερο για promotion.

152357.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα προτιμούσα το όνομα Ultra 64 πάντως!
 
Πότε βγήκε το περιοδικό αυτό? Μπορεί να μην είχαν ακόμα δείξει την ονομασία. Νομίζω κάπου στα τέλη του 1995 το αλλάξανε από Ultra 64 σε Nintendo 64.

Επίσης το κωδικό όνομα της κονσόλας ήταν "Project Reality". Μετά ονομάστηκε Ultra 64 και όλοι περιμέναμε να λέγεται έτσι για αρκετό καιρό.

Για μένα το στήσιμο είναι έξυπνο. Χρησιμοποιεί το γεγονός ότι αργεί και δεν μπορείς να το αγοράσεις ως ατού και όχι σαν αδυναμία και το δικαιολογεί με το να σου λέει ότι είναι πολύ εξελιγμένο μηχάνημα και πρέπει να περιμένεις, κλπ. Σαν να σε μπριζωνει για να μην πάρεις κάτι άλλο μέχρι να βγει.

.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το περιοδικό είναι απο τον Φεβρουάριο του 1996. Συμφωνώ για το μπρίζωμα που αναφέρεις Imgema. Έιναι εκνευριστικά θελκτικό! Όσων αφορά το στήσιμο, εννοούσα το σχεδιαστικό κομμάτι και κυρίως αυτά τα μεγάλα άσχημα γράμματα στην κορυφή.
 
Και τα ελληνικά περιοδικά ως Ultra 64 το ανέφεραν το μηχάνημα έως ότου πάρει την επίσημη ονομασία του.

Όσο για τη διαφορά CD vs Cartridge θα συμφωνήσω, ήταν αρκετά εκνευριστική η ώρα αναμονής στο PSX.
 
Πίσω
Μπλουζα