Έρχεται και το δικό μου λέμεεεε....

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Other_Reality
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Other_Reality

RetroNuts!
Αντιδράσεις
69
Τό 'φερνα απο εδώ, το πήγαινα απο κεί, τελικά έκλεισα κι'εγώ το δικό μου Dreamcast...ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ !!! :coolglasses: :coolglasses: :coolglasses: Λίγα μείνανε ακόμα στο target group...

Το περιμένω με 3 pads, VMU 4mb, Rumble pack και 10 originals...και τώρα ξεκινάει το κυνήγι για τα απαραίτητα VGA box και τους πολυπόθητους τίτλους (που δυστυχώς δέν έχει το πακέτο, πλήν του MSR ) δηλαδή Virtua Striker, Rez και Ikaruga...To REZ τόσο σπάνιο είναι και το βαράνε ?

Ο τύπος είπε ότι είναι τζιτζί το κονσόλι, ελπίζω να λέει αλήθεια, και φυσικά θα ανεβάσω και καμμιά φωτό για τα διαπιστευτήρια !

Με γειες με γειες.Αμα βρεις κανένα VGA cable πες μου και μένα :P

Αντε, καλώς να σου έρθει. :)

Ναι, το Rez είναι αρκετά σπάνιο γιατί κυκλοφόρησε προς το τέλος της ζωής του DC σε λίγα σχετικά αντίτυπα και είναι και ένα παιχνίδι αρκετά hyped και μοναδικό στο είδος του. Οπότε εύλογα είναι και σχετικά ακριβό.

Αν επιμένεις σε original, ίσως βρεις (λίγο...) φτηνότερο το Japanese version, δεν έχει απολύτως καμμία διαφορά in game και υποστηρίζει πλήρως Αγγλικά. Υπάρχει πάντα και η πλάγια οδός βέβαια... ;)

Νά σε καλά maddog, βασικά ψηνόμουνα απο τότε που ρώτησα για το emulation στο Striker, άν θυμάσαι, οπότε μάλλον εσύ με μύησες στο Dreamcast ! Άν δέν είχα δεί τις παιχνιδάρες στο NullDC δέν θα το έπαιρνα ποτέ ίσως. Εντωμεταξύ, επειδή είναι το πρώτο μηχάνημα SEGA που θα αποκτήσω (indeed) , δέν ήθελα να πάρω το tream και προτίμησα ένα μαμίσιο (με το κουτάκι του).

Το Rez είναι εντελώς στην φάση μου game, και το θέλω original, όπως και όλα τα games που γουστάρω πάρα πολύ. Πρόσφατα τυρανιόμουνα με το να βρώ το Symphony of the Night στο PSX, και παρατήρησα ότι σε ορισμένους τίτλους οι τιμές έχουν ξεφύγει τελείως. Δηλαδή είναι παρατραβηγμένο να δώσεις 80 και 100 ευρώ για ένα used τίτλο του PSX. Στο dreamcast δέν πολυισχύει αυτό ευτυχώς, αλλά απο την άλλη δυστυχώς ισχύει για το Rez !! Η japanese version, είναι με ιαπωνικούς χαρακτήρες φαντάζομαι , και θα χρειάζομαι και boot disc, αλλά προκειμένου να ενταχθεί στην συλλογή αξιοπρεπώς, θα το προτιμήσω απο την πλάγια οδό ! (απο την οποία θα πάμε μιά βόλτα φυσικά ούτως ή άλλως) :)

Όχι, ΔΕΝ είναι με Ιαπωνικούς χαρακτήρες, εκτός φυσικά από το manual. Μάλιστα παίζει ακόμα και στις υπόλοιπες γλώσσες της Ευρώπης (Γερμανικά, Γαλλικά κλπ)

Δεν είναι πολύ φτηνότερη αλλά σίγουρα 40-50$ max είναι καλύτερα από 40+ λίρες εφόσον κυνηγάς το original. Εγώ τις έχω και τις 2 πάντως (sorry, δεν κρατήθηκα...) :)

Μια εκδοση ποτε δεν ειναι αρκετη! :P

Πίσω
Μπλουζα