Έρχεται ο Jean Michel Jarre!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας demis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

demis

RetroActive
Αντιδράσεις
69
Έρχεται ο Jean Michel Jarre!

Ο πιο σημαντικός καλλιτέχνης της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στη Θεσσαλονίκη! Επιτέλους, ένα αξιόλογο γεγονός στην πολιτιστική ζωή της πόλης και μια συναυλία-σταθμός για τον ελληνικό χώρο!

Thessaloniki, Μay 30th

Thessaloniki, The Earth Theater

ONLINE SALES: www.i-ticket.gr , www.ticketarena.gr

TICKET PRICE: 55/120 euros

ONSALE DATE: Tuesday 16th March

http://www.jeanmicheljarre.com/

http://opoiosgyrizeignwrizei.blogspot.com/

Τι άλλο να πει κανείς! Απλά η συναυλία δε χάνεται!

OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κρίμα που δεν έρχεται Αθήνα...θα ήταν σίγουρα μια καλή ευκαιρία να ανέβουμε Θεσσαλονίκη!!!

Αν και για να γκρινιάξω και λίγο .....

ως συνήθως έχουμε το ακριβότερο εισητήριο στην Ευρώπη....τις χειρότερες εγκαταστάσεις, τις χειρότερες διοργανώσεις και το ακριβότερο εισητήριο.....

Κάτι μου λέει ότι θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να πάω να τον δω σε άλλη χώρα....πιο φθηνά θα μου έρθει....

Θα ηθελα πολύ να τον δω!!! 30 Μαίου είναι αρκετα μακριά και εχω χρόνο να το σκεφτω :D . Ευτυχώς τα εισητήρια δεν είναι της τάξης 150 ευρώ μίνιμουμ που ηταν πριν 4-5 χρόνια.

Edit: αχαχαχαχα τώρα το διαπίστωσα ότι εκείνη τη μερα εχω γενέθλια. Μαλλον θα μου το κανω δώρο :D :D:D

Rygar είπε:
Θα ηθελα πολύ να τον δω!!! 30 Μαίου είναι αρκετα μακριά και εχω χρόνο να το σκεφτω :D . Ευτυχώς τα εισητήρια δεν είναι της τάξης 150 ευρώ μίνιμουμ που ηταν πριν 4-5 χρόνια.
Ναι είναι της τάξης των 120 ευρώ....+ τα έξοδα για να ανέβεις Θεσσαλονίκη κλπ....γιατί τα 55 ευρώ δεν θα τα προλάβει κανείς όπως πάντα ;)

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω να τον δω Λονδίνο....ή έστω καμιά Τσεχία...

Plink είπε:
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω να τον δω Λονδίνο....ή έστω καμιά Τσεχία...
Γιατί εκεί που θα μείνεις; Σε παγκάκι; Και νομίζεις ότι θα σου έρθει φθηνότερα; :P

Rygar είπε:
Γιατί εκεί που θα μείνεις; Σε παγκάκι; Και νομίζεις ότι θα σου έρθει φθηνότερα; :P
πολύ πολύ σοβαρά τώρα...επειδή το θέμα το έχω συζητήσει πολλάκις με πολύ κόσμο....

Δεν είναι το θέμα ότι θα σου έρθει πιο φθηνά....

το θέμα είναι ότι εδώ στην Ελλάδα γίνονται μόνο αρπαχτές...ακριβά εισητήρια, κακές διοργανώσεις...και το μόνο που κερδίζουμε είναι σπασμένα νεύρα και κακή φήμη προς το εξωτερικό.....και όλα αυτά για να πλουτίζουν 2-3 εταιρίες που την έχουν δει διοργανωτές....

Είναι παράλογο στην Ευρώπη, να έχουμε το πιο ακριβό εισητήριο και παράλληλα το χαμηλότερο κόστος διοργάνωσης....

Αν τα λεφτά τα παραπάνω τα έπαιρνε ο εκάστοτε καλλιτέχνης τότε οκ....θα τα έδινα με χαρά, το θέμα είναι όμως ότι τα έξτρα χρήματα τα παίρνει ο διοργανωτής...για να βάλει παραπάνω κόσμο στο χώρο, να μην παρέχει πλήρεις υποδομές, να μην προσφέρει καμία απολύτως οργάνωση χώρου κλπ κλπ....

Θεσσαλονίκη πηγαίνελα με τρένο intercity είναι γύρω στα 80 - 90 ευρώ...+ τα λεφτά που θα φας στη διαδρομή, + τα 120 του εισητηρίου...(γιατί το 55 ευρώ δεν θα το βρεις)...μιλάμε για πάνω από 250 ευρώ για 1 ημέρα..και θα φας και πάνω από 10 ώρες ταλαιπωρία στα τρένα......θα χαλάσεις πολλά λεφτά με τις ελληνικές τιμές και όλα αυτά για να δεις live jarre σε ανοιχτό χώρο που ουσιαστικά είναι ένα θέατρο της κακιάς ώρας.....

Αν τώρα πας Λονδίνο που είναι η πιο ακραία περίπτωση (είναι σίγουρα πιο φθηνά αν πας Βαλκάνια) ....αν κλείσεις αεροπορικά από τώρα για Οκτώβρη που είναι η συναυλία εκεί..θα βρεις με 100 ευρώ περίπου πηγαινέλα, θα δώσεις και 55 ευρώ για το εισητήριο (χωρίς διαβαθμίσεις 100 φθηνά 5000 ακριβά εισητήρια)...θα κάνεις λιγότερες ώρες να πας και να έρθεις...θα κάνεις ένα ταξίδι σε μια ξένη χώρα, τα χρήματα που θα χαλάσεις εκεί για να περάσεις θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα χαλάσεις εδώ, θα απολαύσεις μία συναυλία επιπέδου, σε καλό χώρο, με σωστή διοργάνωση, χωρίς υπεράριθμο κόσμο στο χώρο, χωρίς ταλαιπωρίες κλπ κλπ....Συνολικά θα χαλάσεις το πολύ 200 ευρώ...ίσως και λίγα παραπάνω....αλλά αυτό που θα πάρεις ποιοτικά θα είναι πολύ ανώτερο....

Και πιο πολλά να σου βγουν τα χρήματα....πάλι καλύτερα είναι....

120 δεν θα εσκαγα, τουλαχιστον οχι χωρις διαβεβαιωση οτι το show θα ειναι τεχνικα και χωροθετικα εφαμιλλο των υλοποιησεων του στην Δυτικη Ευρωπη.

Δεν θα ημουν εκπληκτος αν τον εχωναν σε κανα ΤΟΛ (οπως πχ εγινε με τους Manowar) ή στα γνωστα χωραφια που εχουμε συνηθισει μαζοχιστικως να πηγαινουμε λες και ειμαστε ακριδες και τυφλοποντικες του αγρου.

Παντως ενα Captain Blood επιβαλλεται :)

Wally είπε:
120 δεν θα εσκαγα, τουλαχιστον οχι χωρις διαβεβαιωση οτι το show θα ειναι τεχνικα και χωροθετικα εφαμιλλο των υλοποιησεων του στην Δυτικη Ευρωπη.
that's my point exactly!!!

και επειδή δεν ψήνομαι να χάσω τέτοια συναυλία....όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να οργανώσουμε κάτι για εξωτερικό ας το πει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ;)

Τσεχία ε; Πριν 2 χρόνια είχα παει. Καλή ιδέα και θα ειναι και ωραίος ο καιρός τότε (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη χωρα της Τσεχίας ;) ) Μονο που 26/5 ειναι μεσοβδόμαδα. :(

Rygar είπε:
Τσεχία ε; Πριν 2 χρόνια είχα παει. Καλή ιδέα και θα ειναι και ωραίος ο καιρός τότε (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη χωρα της Τσεχίας ;) ) Μονο που 26/5 ειναι μεσοβδόμαδα. :(
Πάμε Σλοβακία που πέφτει Παρασκευή.....

σίγουρα καλύτερα από εδώ θα είναι.....

Θα το μιλήσουμε ρε. Δε με πειράζει να παω Θεσ/νίκη, αλλά επί τη ευκαιρία ας κανω και ενα τουρ εξωτερικό που έχω καιρό να παω.

To thread αναφερεται στη συναυλια του Jarre στη Θεσσαλονικη. Αφου λοιπον δεν σας απασχολει η εμφανιση του καλλιτεχνη στη χωρα μας - κανονιστε με pms το ιδιωτικο σας ταξιδι στη Τσεχια - Μολδοβλαχια - Ουζμπεκισταν ή Μποτσουαζιλανδη και ας μιλησουμε εδω για στοιχεια σχετικα με τη εντοπια συναυλια.

Paspartoo είπε:
To thread αναφερεται στη συναυλια του Jarre στη Θεσσαλονικη. Αφου λοιπον δεν σας απασχολει η εμφανιση του καλλιτεχνη στη χωρα μας - κανονιστε με pms το ιδιωτικο σας ταξιδι στη Τσεχια - Μολδοβλαχια - Ουζμπεκισταν ή Μποτσουαζιλανδη και ας μιλησουμε εδω για στοιχεια σχετικα με τη εντοπια συναυλια.
σε βρίσκω λίγο ακραίο και μάλλον εκτός θέματος....

στο ίδιο γεγονός αναφερόμαστε....απλώς το βλέπουμε από άλλη οπτική...

δηλαδή στο πόσο η συναυλία του καλλιτέχνη στη Θεσσαλονίκη μπορεί να αποδειχθεί φιάσκο και συζητάμε μια εναλλακτική....επειδή γουστάρουμε το συγκεκριμένο καλλιτέχνη...αν το βρίσκεις τόσο άσχετο αυτό τότε τι να πω....

είπαμε καλοί οι κανόνες...αλλά μην το τραβάτε στα άκρα ρε παιδιά καταντάει αστείο όλο αυτό το θέμα.... #)

Μα πως ειμαι εγω εκτος θεματος οταν το thread αναφερεται στη συναυλια του Ζαρ στη Θεσσαλονικη και εσεις επιχειρηματολογειτε και σχεδιαζετε ταξιδια στο Λονδινο ?

Εσυ λες οτι ειναι σιγουρο οτι δεν θα βρεις εισητηρια των 55 ευρω και ξεκινας μια επιχειρηματολογια για εισητηρια 120 ευρω - αλλα ακομα δεν εχει αρχισει καν η διαθεση τους !!

Ο αλλος λεει οτι ειναι πιθανον να τον στριμωξουν σε κανα ΤΟΛ ή σε κανα χωραφι - κρινοντας απο της Μεταλλικες λασποδρομιες της Μαλακασας - ενω η ανακοινωση που δεν διαβασε προφανως μιλαει για το "Νταμαρι" (Earth Theatre) το οποιο ειναι ενας ολοκαινουργιος συναυλιακος χωρος χτισμενος σαν αρχαιο θεατρο που προσφερει ανεσεις και στους θεατες αλλα και στη σκηνικη παρουσια του εκαστοτε καλλιτεχνη

image1.png

Τωρα για τις διαβεβαιωσεις - τι να πω ? - εκτος αν σου υπογραφουν ολοι οσοι ηρθαν στην Ελλαδα και τους παρακολουθησες - οποτε ναι οκ πρεπει και ο Ζαρ και οι διοργανωτες του event να κανουν το ιδιο.

Αστειο θα ειναι οτι σε λιγο θα κανουμε κρατησεις για Μολδαβια μεσω του Lalakis Tours - σε ενα thread που αναφερεται συγκεκριμενα σε μια εμφανιση ενος καλλιτεχνη σε καποια πολη της Ελλαδας.

Γιατί αναφέρεστε μόνο στη Θεσσαλονίκη;

Αφού στις 1 Ιουνίου πάίζει και Αθήνα, εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω! :)

Paspartoo είπε:
Μα πως ειμαι εγω εκτος θεματος οταν το thread αναφερεται στη συναυλια του Ζαρ στη Θεσσαλονικη και εσεις επιχειρηματολογειτε και σχεδιαζετε ταξιδια στο Λονδινο ?
Εσυ λες οτι ειναι σιγουρο οτι δεν θα βρεις εισητηρια των 55 ευρω και ξεκινας μια επιχειρηματολογια για εισητηρια 120 ευρω - αλλα ακομα δεν εχει αρχισει καν η διαθεση τους !!

Ο αλλος λεει οτι ειναι πιθανον να τον στριμωξουν σε κανα ΤΟΛ ή σε κανα χωραφι - κρινοντας απο της Μεταλλικες λασποδρομιες της Μαλακασας - ενω η ανακοινωση που δεν διαβασε προφανως μιλαει για το "Νταμαρι" (Earth Theatre) το οποιο ειναι ενας ολοκαινουργιος συναυλιακος χωρος χτισμενος σαν αρχαιο θεατρο που προσφερει ανεσεις και στους θεατες αλλα και στη σκηνικη παρουσια του εκαστοτε καλλιτεχνη

image1.png

Τωρα για τις διαβεβαιωσεις - τι να πω ? - εκτος αν σου υπογραφουν ολοι οσοι ηρθαν στην Ελλαδα και τους παρακολουθησες - οποτε ναι οκ πρεπει και ο Ζαρ και οι διοργανωτες του event να κανουν το ιδιο.

Αστειο θα ειναι οτι σε λιγο θα κανουμε κρατησεις για Μολδαβια μεσω του Lalalkis Tours - σε ενα thread που αναφερεται συγκεκριμενα σε μια εμφανιση ενος καλλιτεχνη σε καποια πολη της Ελλαδας.
Γιατί πότε είδες συναυλία στην Ελλάδα που ήταν στα ίδια επίπεδα ποιότητας και οργάνωσης με τις συναυλίες του εξωτερικού? Έχεις πάει σε πολλές συναυλίες ξένων καλλιτεχνών ή μόνο σε νταλάρα πας???

Δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι ελληνική πραγματικότητα στο χώρο των συναυλιών τα τελευταία τουλάχιστον 15+ χρόνια που προσωπικά παρακολουθώ συναυλίες....

Όταν τα εισητήρια στην Ελλάδα είναι τα ακριβότερα και όταν είναι πάγια τακτική τα φθηνά εισητήρια να είναι ελάχιστα και να εξαντλούνται ως δια μαγείας μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας (βλέπε πρόσφατο παράδειγμα με τους rammstein....όπου τα φθηνά εισητήρια ήταν σαν να μην βγήκαν ποτέ...)

Όταν σε όλες τις χώρες του εξωτερικού τα εισητήρια έχουν από 35 έως 85 ευρώ...και μιλάμε για τεράστιους οργανωμένους χώρους, με ποιοτικό ήχο, καλύτερη διοργάνωση, κλπ κλπ....τότε δεν είναι αυτονόητο να σχολιαστεί???

Αν δεν αλλάξουμε εμείς συμπεριφορά ως καταναλωτές και δεν μποϋκοτάρουμε τα Ελληνικά λαμόγια και τις Ελληνικές αρπαχτές, τότε δεν μας σεβαστεί ποτέ ως κοινό κανένας διοργανωτής.

Και στο κάτω κάτω....ελεύθερο φόρουμ δεν είμαστε?

Είπαμε να μην λέμε άσχετα, να μην κάνουμε flaming, να μην αναφερόμαστες σε επικίνδυνα και σε όλα ξέρεις ότι συμφωνώ....

αλλά το να μην μπορούμε να πούμε την άποψή μας για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα....απλώς και μόνο επειδή η άποψή μας είναι τόσο αντίθετη...;;;;

Μήπως θα με μπανάρεις τώρα επειδή συνεχίζω το θέμα και επιμένω να εκφράζω μία άποψη αντίθετη??

Τι να πω....ίσως πρέπει να σκεφτώ πολύ πολύ σοβαρά ότι δεν πρέπει να έχω πλέον καμία σχέση με αυτό το φόρουμ...

Lord_Makro είπε:
Γιατί αναφέρεστε μόνο στη Θεσσαλονίκη;Αφού στις 1 Ιουνίου πάίζει και Αθήνα, εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω! :)
που το είδες αυτό??? στην επίσημη σελίδα δεν αναφέρει τίποτα....

μακάρι να είναι σε κάνα στάδιο τουλάχιστον και όχι σε καμιά μαλακάσα...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχεις πάει σε πολλές συναυλίες ξένων καλλιτεχνών ή μόνο σε νταλάρα πας???
Με μπερδευεις με τη Χουανιτα.

Δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι ελληνική πραγματικότητα στο χώρο των συναυλιών τα τελευταία τουλάχιστον 15+ χρόνια που προσωπικά παρακολουθώ συναυλίες....Όταν τα εισητήρια στην Ελλάδα είναι τα ακριβότερα και όταν είναι πάγια τακτική τα φθηνά εισητήρια να είναι ελάχιστα και να εξαντλούνται ως δια μαγείας μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας (βλέπε πρόσφατο παράδειγμα με τους rammstein....όπου τα φθηνά εισητήρια ήταν σαν να μην βγήκαν ποτέ...)

Όταν σε όλες τις χώρες του εξωτερικού τα εισητήρια έχουν από 35 έως 85 ευρώ...και μιλάμε για τεράστιους οργανωμένους χώρους, με ποιοτικό ήχο, καλύτερη διοργάνωση, κλπ κλπ....τότε δεν είναι αυτονόητο να σχολιαστεί???

Αν δεν αλλάξουμε εμείς συμπεριφορά ως καταναλωτές και δεν μποϋκοτάρουμε τα Ελληνικά λαμόγια και τις Ελληνικές αρπαχτές, τότε δεν μας σεβαστεί ποτέ ως κοινό κανένας διοργανωτής.

Και στο κάτω κάτω....ελεύθερο φόρουμ δεν είμαστε?

Είπαμε να μην λέμε άσχετα, να μην κάνουμε flaming, να μην αναφερόμαστες σε επικίνδυνα και σε όλα ξέρεις ότι συμφωνώ....

αλλά το να μην μπορούμε να πούμε την άποψή μας για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα....απλώς και μόνο επειδή η άποψή μας είναι τόσο αντίθετη...;;;;
Μαλλον δεν εχεις πιει καφε ακομα....δεν σου ειπα να μην την πεις - αλλα οτι διαλεξες λαθος thread.

Μήπως θα με μπανάρεις τώρα επειδή συνεχίζω το θέμα και επιμένω να εκφράζω μία άποψη αντίθετη??
Οταν ηρεμησεις το ξανασυζηταμε.

Paspartoo είπε:
Μαλλον δεν εχεις πιει καφε ακομα....δεν σου ειπα να μην την πεις - αλλα οτι διαλεξες λαθος thread. .
Έχω πιει καφέ αλλά δεν μπορώ να βλέπω υστερικές αντιδράσεις βρε φίλε μου.

Ξέρεις ότι πάντα προσέχω τους κανόνες και δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ούτε μία περίπτωση που να έχει ξεπεράσει κάποιο όριο....επομένως....μάλλον άστοχη η παρατήρησή σου και αυτό ήταν το μόνο που είπα ....

Πάντως επιμένω ότι δεν βρίσκω λόγο να ανοίξω καινούργιο θέμα μόνο και μόνο για να αναφερθώ στις εναλλακτικές συναυλίες του ίδιου καλλιτέχνη και να συζητήσουμε πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα απολαύσουμε στο μέγιστο μία τόσο ξεχωριστή συναυλία

Τεςπα...δεν το συνεχίζω το θέμα γιατί δεν θα έχουμε καλή κατάληξη...θα συζητήσω με πμ με τους φίλους μου αυτά που θέλω ή θα τα πω από κοντά για καφέ....γιατί φαίνεται ότι εδώ δεν μπορώ να το κάνω....

Lord_Makro είπε:
Γιατί αναφέρεστε μόνο στη Θεσσαλονίκη;Αφού στις 1 Ιουνίου πάίζει και Αθήνα, εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω! :)
Που ρε παιδιά! Γιατί αμα είναι ετσι, αλλάζει το πράμα!

Plink είπε:
στην επίσημη σελίδα δεν αναφέρει τίποτα....μακάρι να είναι σε κάνα στάδιο τουλάχιστον και όχι σε καμιά μαλακάσα...
Για Μαλακασα αποκλείεται!!! Την τελευταία φορά ήταν νομίζω στο Λυκαβηττό με εισητήριο 150? ελάχιστη τιμή (σ'αυτό αναφέρθηκα πιο πανω).

.....Βεβαια ποτέ δεν ξέρεις σε τί επίπεδο μπορεί να ρίξει εναν καλλιτέχνη (και μαλιστα τετοιου βεληνεκους) μια διοργανώτρια αρχή με έδρα τη χώρα μας... :( :(

βρε Ρήγα βγαίνεις εκτός θέματος.....θα σε μαλώσω...είπαμε εδώ μιλάμε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη :P

Πίσω
Μπλουζα