Έρχεται ο Jean Michel Jarre!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας demis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ανοιξε το subforum Μουσικη και ριξε μια ματια - εχει καμια 20αρια ανακοινωσεις για συναυλιες ονοματων που εγιναν τα τελευταια χρονια εδω - απο ονοματα που εγραψαν μια αλφα ιστορια στα 80ς.

Αν σε καθε ενα τετοιο thread υπηρχε και μια επιχειρηματολογια του τυπου που ξεκινησε εδω θα ειχαμε 20 offtopic threads. Σε ενα thread λοιπον που αναφερεται σε μια (συγκεκριμενη) συναυλια, μιλαμε για αυτη τη (συγκεκριμενη) συναυλια - που γινεται - αν αξιζει ο χωρος - αν τα εισητηρια ειναι λογικα - αν βρηκαμε τα φτηνα εισητηρια ή αν ηταν απατη - αν πηγαμε - αν αξιζε η συναυλια - εντυπωσεις - κλπ κλπ κλπ

Το αν οι περισσοτερες Ελληνικης διοργανωσης συναυλιες ειναι αρπαχτες (που δυστυχως συμφωνω) και το πως μπορουμε να απολαυσουμε το ιδιο θεαμα με πιο λογικο τροπο ειναι ενα θεμα ξεχωριστο - που θα μπορουσες να ανοιξεις σε αλλο thread. Αν δεν βρισκεις λογο να το ανοιξεις οκ αλλα το δικαιωμα το εχεις.

Επισης μιας και το ανεφερες 2 ή 3 φορες

Μήπως θα με μπανάρεις τώρα επειδή συνεχίζω το θέμα και επιμένω να εκφράζω μία άποψη αντίθετη??
Τι να πω....ίσως πρέπει να σκεφτώ πολύ πολύ σοβαρά ότι δεν πρέπει να έχω πλέον καμία σχέση με αυτό το φόρουμ...
γιατί φαίνεται ότι εδώ δεν μπορώ να το κάνω....
το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι υπερβαλεις - ποτε δεν σου απαγορευσε κανεις τιποτα εδω - και ολα σου τα ποστς εδω ειναι - και οι συλλογες σου - και οι αγορες σου - και οι (πολυ σημαντικες) διοργανωσεις του error code. Οποτε και δεν νομιζω να εχει τεθει ποτε θεμα φιμωσης (εκτος και αν πεφτει πανω σε καποιο κανονισμο).
Anyway - ολο αυτο ειναι φυσικα offtopic απο μονο του - και θα το συμμαζεψω αργοτερα.

Η (προφανέστατη) υπερβολή μου στο θέμα...είχε προφανώς κάποιο σκοπό ;)

Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον Jarre με τους καλλιτέχνες των 80's, μιλάμε για μία οπτικοακουστική εμπειρία εδώ, όχι για ένα απλό μουσικό γεγονός, και νομίζω ότι είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις για τις οποίες αξίζει να γκρινιάξουμε και να ψάξουμε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να απολαύσουμε όπως πραγματικά πρέπει αυτή την εμπειρία....

Όσον αφορά στο μπανάρισμα και στη φίμωση, σαφέστατα και δεν υπονόησα ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο σε εμένα προσωπικά....ωστόσο αυτό είναι καθαρά επειδή εγώ θέλω να είμαι προσεκτικός σε όσα λέω και σε όσα γράφω και επειδή εγώ σέβομαι τους ανθρώπους που με φιλοξενούν....

όλα τα παραπάνω όμως δεν σημαίνουν ότι σε περίπτωση που θεωρήσω ότι κάτι ξεφεύγει από τα αναμενόμενα και δεν παραβαίνει τους κανονισμούς, δεν θα υποστηρίξω το δικαίωμά μου στην ελευθερία έκφρασης της άποψής μου ;)

Το θέμα ξεκίνησε από το ότι το εισητήριο στην Ελλάδα είναι το πιο ακριβό και ότι - όπως μας έχουν συνηθίσει - υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτό που θα δούμε να είναι υποδεέστερο από αυτό που προσφέρει ο καλλιτέχνης σε άλλες χώρες...

βέβαια, εννοείται πως πλέον ξέφυγε το θέμα....και έγινε ακραία off topic, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που το έφτασε εκεί ;)

ο υπερβάλον ζήλος δεν είναι πάντοτε καλό πράγμα :P

τέλος πάντων, σβήσε σε παρακαλώ όπως είπες τα off topic και ας το αφήσουμε εδώ το θέμα.

Δεν έχω κάτι προσωπικά μαζί σου, όπως ξέρω ότι δεν έχεις και εσύ κάτι μαζί μου ;)

Αν θέλεις να συνεχίσουμε την κουβέντα ας το κάνουμε με πμ...γιατί πλέον είμαστε και οι δύο εκτός θέματος και εκτός κανονισμών.... ;)

Επειδη οι περισσοτεροι γραφουμε βιαστικα για χιλιους λογους και σε τελικη υπαρχουν χαμηλοι τονοι σε ολο το φορουμ, καλο ειναι οποιες παρατηρησεις γινονται, να γινονται με ευγενεια και (γιατι οχι?) χιουμορ. Ετσι και το μηνυμα περναει και εντασεις χωρις λογο δεν υπαρχουν και σε τελικη δικαιολογειται μια εντονοτερη παρεμβαση μετα. Οταν εχουμε πονοκεφαλο παιρνουμε ασπιρινη δεν το βαραμε με σφυρι.

Μια κοινωνικη προσφορα του Joe

Η συναυλία της Αθήνας θα γίνει στις 1 Ιουνίου όπως σας είπα, στο Κλειστό Φαλήρου - Γήπεδο TaeKwonDo.

Lord_Makro είπε:
Η συναυλία της Αθήνας θα γίνει στις 1 Ιουνίου όπως σας είπα, στο Κλειστό Φαλήρου - Γήπεδο TaeKwonDo.
έχεις κανένα λινκ με την πληροφορία?

Είναι πολύ ευχάριστο πάντως, σίγουρα καλύτερα από το να γινόταν στα λασπόλουτρα της μαλακάσας....

Τώρα δεν έχω κάποιο πρόχειρο link, το έχω διαβάσει σε site εδώ και 2 μέρες - μέχρι και mail από φίλο έλαβα για να πάμε!

Ναι, ήρθε ο καλός μου... Το γεγονός δεν προβλήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ, επειδή κάποιοι θεώρησαν πιο σημαντική καλλιτέχνιδα τη Ριάνα! Ωστόσο, εγώ πιστή στον Master πήγα να τον δώ και να τον ακούσω!

Ηταν ένα θεϊκό electro live!

DSC02965.JPG

DSC03061.JPG

Ήμουν κι εγώ εκεί! Τι να πω..εκπλήκτική συναυλία από έναν καταπληκτικό καλλιτέχνη!! Στην αρχή άκουσα ότι πάει μόνο Θεσσαλονίκη και λέω που ν'ανεβαίνω τώρα αλλά μόλις έμαθα ότι παίζει και στην Αθήνα, δεν γινόταν να τον χάσω για άλλη μία φορά! Μακάρι να τον ξαναδούμε σύντομα!

Από τις δύο συναυλίες δεν έλειψαν καθόλου τα κλασσικά Oxygene 2 & 4, με το πρώτο να κόβει την ανάσα του κοινού με τα γνωστά αλλόκοτα asteroid falls & laser-zaps.

Φήμες φέρουν τον Γάλλο μάγο της electronica να κάνει ταυτόχρονη χρήση των αναλογικών synthesizers της εποχής (EMS VCS3, Mellotron) και των σύγχρονων τεχνολογιών (Clavia Nordlead 2 & 3, Korg Radias, Roland Gaia SH-01), σαγηνεύοντας τους Έλληνες μουσικόφιλους με την ηλεκτρονική άρπα του (laser harp).http://www.rolandus.com/products/productdetails.php?ProductId=1074&ParentId=83

1 μήνα αργότερα να είχε έρθει θα τον προλάβαινα. Κοίτα τι έχασα...

Πίσω
Μπλουζα