"Έφυγαν" Βαγγέλης Λειβαδάς / Σμαρούλα Γιούλη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Σμαρουλα Γιουλη R.I.P

Πeθανε σημερα το πρωι η ηθοποιος Σμαρουλα Γιουλη τρεις μηνες μετα τον αδικο χαμο του συζυγου της και θεατρικο επιχειρηματια Β. Λειβαδά.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/314578/poia-itan-i-smaroula-giouli/

Υ.Γ.Aν δεν ειναι στο σωστο sub forum ας το μεταφερει καποιος εκει που πρεπει να ειναι.
 
Τι κρίμα!

Ας αναπαυτούν πια και οι δύο!
 
Απίστευτη σύμπτωση σε προσωπικό επίπεδο... Τον Ιούλιο του 2010 έφυγε από τη ζωή ο λατρεμένος μου παππούς. 4 μήνες αργότερα, στα 78 της, τον ακολούθησε και η γιαγιά μου, η οποία επίσης τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια, όπως λέγεται και για τη Σμαρούλα. Ας έχουμε κατά νου ότι αυτοί οι άνθρωποι, όσο κι αν δυσκολεύονται ή αδυνατούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, νιώθουν, σκέφτονται κι αισθάνονται, κι ας μην μπορούν να το εκφράσουν. Πιστεύω ότι για τη Σμαρούλα (όπως και για τη γιαγιά μου) ο θάνατος ήταν μια προσωπική τους επιλογή για να βρεθούν κοντά στον άνθρωπο της ζωής τους, και αυτό πρέπει να γίνεται από όλους μας σεβαστό και κατανοητό.
 
Κοίτα να δεις ρε φίλε! Τις τελευταίες μέρες (και περισσότερο χθες βράδυ) αφιέρωνα πολλές ώρες με το να βρω πληροφορίες για την Σμαρούλα, φώτος αποσπάσματα απο σπάνιες ταινίες, βιογραφικό κτλ. Χθες μάλιστα την χάζευα στην "Φωνή της καρδιάς" που ήταν μόλις 9 ετών. Ποιος να μου τό λεγε οτι την επομένη θα έφευγε. Τι να πω, κρίμα πολύ κρίμα. Πολύ το άσχημο τέλος της ιστορίας, που σε καμιά ταινία δεν υπήρξε ποτέ. Ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Τουλάχιστον τώρα ξαναβρήκε το ταίρι τις..
 
Μια Κυρία του θεάτρου μας αναχώρησε για να βρει τον άνδρα της. Καλοτάξιδη...
 
Μια γλυκύτατη ηθοποιός, με μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο και στο σινεμά (υπέροχη ως συμπρωταγωνίστρια του Φωτόπουλου στις ταινίες "Έλα στο θείο", "Το σωφεράκι", "Η καφετζού" και "Ο Θόδωρος και το δίκαννο"). Θα μας λείψει η Σμαρούλα Γιούλη και η ευγένειά της. Καλό της ταξίδι...
 
Πολύ λυπήθηκα! :(

Κάτι σε θλίψη ανάμεικτη με το αίσθημα του αναμενόμενου...

Ας αναπαυθούν και οι 2 εν ειρήνη...
 
Ένα υπέροχο ζευγάρι του καλλιτεχνικού χώρου...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα