"Έφυγε" απο τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης

Always Somewhere

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
9 Νοέ 2019
Μηνύματα
3.877
Αντιδράσεις
9.145
floriniotis_giannis-768x480.jpg


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία με πνευμονικό οίδημα.


 
πολυ στεναχωρεθηκα,μου ηταν πολυ συμπαθης,
τον ειχα συναντησει σαν παιδακι,εγω,σε μια εκδηλωση αλλα δεν θυμαμαι τιποτα,μου το εχουν μεταφερει οι γονεις μου
οχι παντως δεν πειραζει που ειναι μεγαλη φιρμα
 
Αμφιλεγομενος για πολλούς καλλιτέχνης, ο οποίος όμως και χαρά έδωσε και δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Για μένα ήταν ο Λιμπερατσε της Ελλάδος! Μάλιστα όταν δέχθηκε κάποιες αήθεις επιθέσεις για το στυλ του από ανθρώπους του χώρου, ο ίδιος ο μέγιστος Μάνος Χατζηδάκης τον υπερασπιστηκε από το Γ Πρόγραμμα στο οποίο ήταν τότε διευθυντής. Προσωπικά για να τον τιμήσω έβαλα απόψε και είδα μια λατρεμένη μου σατιρικη ταινία: το "Και ξανά προς τη δόξα τραβά". Μια γεύση της στο παρακάτω link για όσους δεν τη γνωρίζουν
 
Μου ηταν συμπαθεστατος. Τα τραγουδια που ειπε δεν ειχαν καμια σχεση με αυτο που ονομαζουμε ποιοτητα, αλλα ο Γιαννης ηταν σοουμαν. Λαμπερος, γλυκος, κεφατος, αρκουσαν οι πρωτες νοτες των τραγουδιων του για να κανουμε ολοι τρελο κεφι.
Για μενα, ενας ανθρωπος με τετοια ζωντανια επρεπε να φτασει τα εκατο.
Οπως και να' χει, για πολλους και διαφορους λογους θα (μου) μεινει αξεχαστος.
 
Mεγάλος showman των 70s-80s , που όπως είπαν και τα παιδιά στα προηγούμενα σχόλια, ήξερε να διασκεδάζει τον κόσμο και δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν.
 
Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες. Μου ήταν εξαιρετικά συμπαθής και όταν και όπου τον έβλεπα, αυτόματα άρχιζα να χαμογελάω. Νομίζω ότι είχε την ικανότητα να τον συμπαθούν ακόμα και οι εχθροί του. Υπάρχει στο σπίτι ένα βινύλιο που το είχε αγοράσει η αδελφή του άντρα μου και είναι ο Φλωρινιώτης μαζί με τις αδελφές Γαρμπή (η Καίτη με ξανθά κοντά μαλλιά και η Λιάνα). Καλό του ταξίδι και καλή ανάπαυση στην ψυχούλα του.
 
Πίσω
Μπλουζα