Playmolover
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 173
Την γνώρισα πριν μερικά χρονάκια, σε ένα τηλεοπτικό πλατό, τότε που ονειρευόμουν ακόμα ότι θα γίνω μεγάλος δημοσιογράφος και ότι θα άλλαζα τον κόσμο με την δουλειά μου. Καθόταν στην μπροστινή σειρά, στον αναπηρικό της καροτσάκι δίπλα στην επίσης μεγάλη Λάουρα, την τσιγγάνα στο "Λατέρνα, Φτώχια και Φιλότιμο". Πρώτα χαιρέτησα εκστασιασμένος την Λάουρα και ύστερα την πλησίασα και με μια μικρή υπόκλιση της είπα: "Υποκλίνομαι".
Για να πάρω άφωνος την απάντηση: "Ποτέ αγόρι μου και σε κανέναν".
Αυτή ήταν η Σπεράντζα Βρανά που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 81 ετών, για να τραγουδάει και να χορεύει μάμπο με τους Αγγέλους στον παράδεισο.
Τραγική ειρωνεία; Πρόσφατα, σε μία συνέντευξή της η Σπεράντζα Βρανά είχε πει ότι θα ήθελε να μπορούσε να περπατήσει, για να κατέβει στην Ερμού και να ακούσει την λατέρνα ενός πλανόδιου λατερνατζή. Αυτή όμως την επιθυμία την άκουσε και ο μεγάλος Αλέξης Κωστάλας ο οποίος το Σάββατο, αφιέρωσε όλη την ραδιοφωνική του εκπομπή, το "Ράδιο Νοσταλγία", στην Σπεράντζα. Μία ώρα με μουσική μόνο από λατέρνα. Μπράβο Αλέξη.
Καλό ταξίδι Σπεράντζα. Θα μας λείψει η παρουσία σου αλλά ποτέ η ψυχή σου…
Για να πάρω άφωνος την απάντηση: "Ποτέ αγόρι μου και σε κανέναν".
Αυτή ήταν η Σπεράντζα Βρανά που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 81 ετών, για να τραγουδάει και να χορεύει μάμπο με τους Αγγέλους στον παράδεισο.
Τραγική ειρωνεία; Πρόσφατα, σε μία συνέντευξή της η Σπεράντζα Βρανά είχε πει ότι θα ήθελε να μπορούσε να περπατήσει, για να κατέβει στην Ερμού και να ακούσει την λατέρνα ενός πλανόδιου λατερνατζή. Αυτή όμως την επιθυμία την άκουσε και ο μεγάλος Αλέξης Κωστάλας ο οποίος το Σάββατο, αφιέρωσε όλη την ραδιοφωνική του εκπομπή, το "Ράδιο Νοσταλγία", στην Σπεράντζα. Μία ώρα με μουσική μόνο από λατέρνα. Μπράβο Αλέξη.
Καλό ταξίδι Σπεράντζα. Θα μας λείψει η παρουσία σου αλλά ποτέ η ψυχή σου…