Έφυγε από τη ζωή ο Nick Kamen

LadyNaty

RetroActive
Joined
29 Δεκ 2012
Μηνύματα
580
Αντιδράσεις
646
Καλησπέρα σε όλους τους retroμανιακούς. Ακόμα ένας τραγουδιστής που συντρόφεψε εμάς τα παιδιά των 80ς με τα χαρούμενα, γεμάτα ρυθμό τραγούδια του, δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, στις 4 Μαΐου 2021, μετά από μία μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μυελού των οστών. Πρόκειται για τον Nick Kamen, γνωστό σε πολλούς από την περίφημη διαφήμιση για τα τζιν Levi's 501, αλλά και για το signature song του "Every time you break my heart", του οποίου την παραγωγή επιμελήθηκε η Madonna. Σαν tribute ανεβάζω αυτό το τραγούδι, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι πιο νέοι:
 
Α κρίμα! Ελαφρύ το χώμα, ελπίζω να ήταν καλός άνθρωπος.
 
Το έμαθα χθες, ειλικρινά κρίμα. Νεότατος ο άνθρωπος!

Το τελευταίο διάστημα είχα στην playlist μου στο Tidal την εκτέλεσή του στο Looking Good Diving (είναι πρακτικά το τραγούδι, του οποίου το B-Side αποτέλεσε τη βάση για το Buffalo Stance της Nenneh Cherry).
Nick Kamen - Looking Good Diving

Επίσης επιτυχία του ήταν το I promised myself, το οποίο το έχω πετύχει και σε compilation album της εποχής (σε δίσκο βινυλίου).
Nick Kamen - I Promised Myself


Κρίμα, ειλικρινά κρίμα... Πόσα δυσάρεστα να αντέξουμε όλο αυτό το διάστημα; Ας είναι η μουσική κάτι να μας δίνει δύναμη!
 
Πίσω
Μπλουζα