"Έφυγε" η ηθοποιός Έφη Οικονόμου

πολυ κριμα!!

αν και ειχε παιξει σε αρκετες ελληνικες ταινιες του 60,την θυμαμαι πιο πολυ απο τις σειρες που επαιξε στη δεκαετια του 90(Πατερ ημων)
 
φοβερή και όντως την μάθαμε μέσα από ρόλους που έπαιζε την κακιά, το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, την δολοπλόκα αντίζηλο της καλής ηρωίδας του ελληνικόυ σινεμά βλέπε αγριμάκι, καλό της ταξίδι
 
Κριμα καλο της ταξιδι ηταν καλη ηθοποιος και πολυ ομορφη γυναικα.Βρηκα εδω κοινη της εμφανιση με το συζυγο της Χαρη Παναγιωτου το 2001

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rufus είπε:
Βρήκα την είδηση σήμερα το πρωί ότι η όμορφη "κακιά" του κινηματογράφου πέθανε στο Διακοπτό της Αχαΐας
Διακοφτό δεν ήταν αυτό μέχρι πρότινος;
 
Πολυ συμπαθής φυσιογνωμία, θυμαμαι το ρολο της ως γιαγια Αλεξανδρα στην κωμικη σειρα του Αντεννα ''Πατερ Ημων''

:(
 
παλι θα ημουν ο πρωτος που θα το δημοσιευε πριν το δημοσιοποιησει καποιο μεσο

θα μου πεις αυτο εχει σημασια;

χαθηκε μια ακομη καλλιτεχνης,και μενα μου ηταν συμπαθης και μου αρεσε και η φωνη της,καλο της ταξιδι
 
Thor είπε:
Διακοφτό δεν ήταν αυτό μέχρι πρότινος;
Επειδή κατάγομαι από τον νομό Αχαΐας, σου απαντώ ότι Διακοφτό είναι στην καθομιλουμένη, ενώ Διακοπτό είναι το επίσημο καθαρευουσιάνικο όνομα και έτσι όπως το έγραφαν και το έλεγαν οι παλιότεροι.
 
Δεν είναι μόνο καθαρευουσιάνικο. Και τώρα έτσι το αναγράφει η σελίδα του Δήμου Αιγιαλείας, παρά το ότι τον δήμο τον γράφει "Δήμο Αιγιάλειας" επί το δημοτικότερον :) . Άλλωστε μπορεί ο "κόφτης" να είναι της μόδας, αλλά λέμε ακόμη "διακόπτης". Πάντως, καίτοι παλιότερος, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, Διακοφτό το έλεγα όπως όλοι.

http://www.aeghio.gr/index.php/for-visitors/diakopto

Για να έρθω πίσω στην Έφη Οικονόμου, για χρόνια περνούσα λίγες βδομάδες κάθε καλοκαίρι στο Διακοφτό αλλά δεν είχα ακούσει τίποτε για τη σχέση της μ' αυτό, ενώ ήξερα για τον Παπαγιαννόπουλο (φυσικά) καθώς και για το σπίτι των Αφων Καλουτά στον Πλάτανο. Δεν ξέρω αν δείχνει πόσο διακριτική ήταν η παρουσία της ή πόσο άσχετος ήμουν εγώ :)
 
Πίσω
Μπλουζα