"Έφυγε" ο Άκης Φλωρεντής

θανος

RetroJunkie™
Joined
18 Αύγ 2009
Μηνύματα
2.242
Αντιδράσεις
606
πριν απο λιγο ο ηθοποιος κυριος γιωργος γεωργιου εγραψε στο facebook οτι μολις εφυγε ο ηθοποιος ακης φλωρεντης απο ανακοπη κριμα και ηταν νεος ακομα....

[edit by D@re] πηγή
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λογικά ο κύριος Γεωργίου θα είναι πληροφορημένος από πρώτο χέρι.

Κρίμα πάντως.
 
τελικα επιβεβαιωνεται δυστυχως και ο κυριος μιχαλης δεσυλλας εγραψε στο facebook οτι η κηδεια του κυριου φλωρεντη ειναι αυριο 15:00 στο εβραικο κοιμητηριο στην νικαια (βρισκεται πισω απο το 3ο κοιμητηριο)
 
Κρίμας. RIP.

Σε τέτοια ποστ νομίζω απαιτείται και η παροχή link από αξιόπιστη πηγή που επιβεβαιώνει την είδηση, αν είναι δυνατό για ποστάρετε το.
 
Δευτερη ασχημη ειδηση μεσα σε δυο μερες...

Δυστυχως επιβεβαιωθηκε απο μελη της οικογενειας του.

Καλοσυνατος ανθρωπος...ακακος σε σημειο που με εκανε να αναρωτιεμαι, απο τη πρωτη στιγμη που τον γνωρισα.

Γινεται ακομα πιο στεναχωρο διοτι ημασταν με τον ανθρωπο πριν 3-4 μηνες

Αξιζε μεγαλυτερης αναγνωρισης.

Συλληπητηρια στην οικογενεια του.

Καλο ταξιδι κυριε Ακη.
 
Δεν έχω λόγια... Κεραυνός εν αιθρία! Καλό του ταξίδι.
 
Με πολύ λύπη πληροφορήθηκα σήμερα τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού (και φίλου) Άκη Φλωρεντή. Ήλπιζα να ήταν μια μακάβρια παραπληροφόρηση, αλλά ένα τηλέφωνο στο σπίτι του, σύντομα με προσγείωσε στην πραγματικότητα.

Θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια, ένα νεανικό πείσμα, με έβαλε να τον αναζητήσω και να του πάρω συνέντευξη. Με αρκετό κόπο τον εντόπισα και η συνέντευξη έγινε. Έκτοτε, γίναμε σχεδόν φίλοι. Του έστελνα τις παλιές ταινίες του, με έπαιρνε να δει αν είμαι καλά. Θυμάμαι πολύ έντονα, που είχαμε πάει σπίτι του με τον Pooky, να του φτιάξουμε τον υπολογιστή ( επισκευάσαμε το "κομπιούτερ του θανάτου" λέγαμε τότε, γελώντας ). Ή όταν μας είχε καλέσει στο χώρο που δούλευε, να μας κάνει ένα αποκλειστικό σώου. Μου φαίνεται λες και ήταν χτες, όταν βλέπαμε μαζί την ταινία του «ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» στην επετειακή προβολή που είχε οργανωθεί.

Εκτός από συμπαθέστατος ηθοποιός, ο Άκης ήταν ένας πολύ γλυκός και ζεστός άνθρωπος, που σεβόταν την εργασία του και αγάπαγε τους «οπαδούς» τους. Σε κάθε τηλέφωνό του, δεν ξέχναγ ενα στείλει τα χαιρετίσματά του σε όλο το φόρουμ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, θα τον θυμόμαστε για πάντα μέσα από τις ταινίες του και μέσα από τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε ...
 
Να ναι καλά εκεί πάνω και να διασκεδάζει τους γύρω του με ατάκες όπως το "Φτιάξε με"στο Όταν οι ρόδες χορεύουν" ή στο "γιατί μας δώσατε μαντιλάκια,θα μας φέρετε πίτσες "στο Μεν και δεν.Εμφάνιση που χαρακτήριζε την τότε εποχή,χαιρόμουν να τον βλέπω.

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

[video=youtube;8pwJfu-cKPs]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ κρίμα! Από την συνέντευξη που είχε δώσει στο φόρουμ , φαινόταν ότι ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος.
 
θανος είπε:
πριν απο λιγο ο ηθοποιος κυριος γιωργος γεωργιου εγραψε στο facebook οτι μολις εφυγε ο ηθοποιος ακης φλωρεντης απο ανακοπη κριμα και ηταν νεος ακομα....
Mία διόρθωση,Άκης Φλωρέντης ήταν το όνομα του,όχι οτι αλλάζει κάτι,απλώς για να το γράφουμε εντελώς σωστά.
 
Kριμα για τον ανθρωπο και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαζει.Μακαρι ολοι να ειναι σαν και αυτον γελαστοι και παντα με κεφι και ορεξη να ακουνε και να γινονται ενα με τους θαυμαστες τους οπως ο ακης φλωρεντης συμφωνα με της φωτογραφδιες το βιντεο και ολα αυτα που διαβασαμε στην συνεντευξη του.Φοβερος ανθρωπος πραγματικα.
 
Καλό ταξίδι σε ένα πολύ καλό άνθρωπο και ένα μεγάλο ταλαντούχο ηθοποιό... Δυστυχώς κάθε τόσο χάνονται τέτοιοι άνθρωποι και το κενό που αφήνουν είναι δυσαναπλήρωτο.
 
:( :( Κρίμα ήταν νέος άνθρωπος και ταλαντούχος ηθοποιός
 
:( ...τι να πω...θλιβερό!!! όταν διάβασα την είδηση στο retromaniax ένιωσα πολύ άσχημα!!!

Πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία ο Ακης Φλωρεντης...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το 2015 μπήκε με άγριες διαθέσεις...

Εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός...

Θα τον θυμόμαστε μέσα από τις ταινίες του αλλά και μέσα από την επαφή που είχε κάνει το retromaniax με αυτόν...
 
Κριμα....Νεοτατος..... :(

Καλο του ταξιδι.....
 
Tι γινεται φετος βρε παιδια???Κριμα....
 
Καλό του ταξίδι.
 
Πίσω
Μπλουζα