''Έφυγε'' ο Γιάννης Βόγλης

Πολύ λυπηρό πραγματικά , ήταν σπουδαίος ηθοποιός...καλό ταξίδι... :(
 
Ναι, πολύ μεγάλη απώλεια... Με όλα όσα συνέβησαν πριν από λίγο καιρό στη θέση του Διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ, είχα αγανακτήσει κι έλεγα "Μα να, τόσους ανθρώπους έχουμε"...Δυστυχώς όμως η φετινή χρονιά τον είχε βαρύνει αρκετά...(πέρσι είχε κάνει κάτι σχετικά με το Αρχαίο Δράμα, δε θυμάμαι ακριβώς).

Ας πω ένα παραλειπόμενο από το ιστορικό πλέον "Στάσου, μύγδαλα !" : ο ίδιος είχε περιγράψει το πόσο τον είχε δυσκολέψει αυτή η σκηνή, που γυρίστηκε κατακαλόκαιρο, και την επανέλαβε τρέχοντας με μια βαριά κάπα σε ένα οργωμένο χωράφι, τουλάχιστον καμιά εικοσαριά φορές, ώσπου ο Βασίλης Γεωργιάδης να κρατήσει αυτό που του άρεσε...

Η συγκεκριμένη σκηνή "αναβίωσε" μέσω της εκπομπής "Πάμε πακέτο", φυσικά με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Δε βάζω links αλλά στο youtube θα τη βρείτε, σε τέσσερα μέρη. (παρεμπιπτόντως, οι όμορφοι άνθρωποι, όμορφα γερνάνε - και ισχύει και για τους δύο !)

Καλό του ταξίδι, υπήρξε πολύ σπουδαίος ηθοποιός, που τον είδα και στο θέατρο ("Ο Φερνάντο Κραπ μου έγραψε ένα γράμμα", Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, είναι το πρώτο που μου έρχεται, αλλά σίγουρα και αλλού...)

(συμπλήρωμα : Ο Βόγλης είχε αγανακτήσει με τα πολλά γυρίσματα της σκηνής, και είπε στο Γεωργιάδη "Αμάν πια, ρε Βασίλη, να τελειώνουμε, "στάσου μύγδαλα" και "στάσου μύγδαλα" !", για να του απαντήσει ο Γεωργιάδης "Βόγλη, αυτή η ατάκα θα σε κυνηγάει μια ζωή..." )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα τον θυμομαστε παντα ! Τον λατρεψα ως νωντα στην μεθυσμενη πολιτεια
 
Μεγαλος ηθοποιος.

Οφειλω να ξαναδω το λατρεμενο Πανικος στα Σχολεια σημερα το βραδυ.
 
Πολύ κρίμα. Κουφάθηκα τώρα!!!
 
Το εμαθα χθες από έναν ραδιοφωνικό αθλητικό σταθμό,δεν τον είχα ακολουθήσει στις ταινίες του,αλλά φυσικά θυμάμαι τη χαρακτηριστική φυσιογνωμία του και κάποια αποσπάσματα από τις ερμηνείες του.Καλό ταξίδι και ηρεμία λοιπόν να έχει.
 
Tα λόγια είναι περιττά για έναν ηθοποιό σαν τον Γιάννη Βόγλη...

Πολύ κρίμα... Καλό του ταξίδι. :(
 
Από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς.... Καλό του ταξίδι....
 
Αείμνηστος. To 2010, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, είχε έρθει στο Λασίθι. Δείτε τον να παίζει "Προμηθέα Δεσμώτη" το 1989. στο 00:47 και εξής.
 
τον ειχα γνωρισει πριν καμια δεκαρια χρονια σε μια παρουσιαση βιβλιου

πρωταγωνιστουσε στην λατρεμενη ταινια των εφηβικων μου χρονων τα "κοριτσια στον ηλιο"

ενω ειχε εξαιρετικη ερμηνεια στην μεθυσμενη πολιτεια

στασου μυγδαλα
 
Πίσω
Μπλουζα