"Έφυγε" ο Κώστας Κουτσομύτης...

ΦΖΠ1

RetroJunkie™
Joined
23 Μάρ 2013
Μηνύματα
2.266
Αντιδράσεις
847
Πηγή : http://news.in.gr/culture/article/?aid=1500064052

Δυστυχώς η σημερινή, άσχημη ημερομηνία της 10ης Μαρτίου, που θέλει αρκετούς γνωστούς να έχουν φύγει από κοντά μας, μας παίρνει, μετά από κάποια προβλήματα υγείας, και τον Κώστα Κουτσομύτη...Λίγο μετά από το Βασίλη Δημητρίου, ο σκηνοθέτης με τον οποίο υπήρξαν "δίδυμο" σε πολλά από τα πιο πετυχημένα ελληνικά σήριαλ, δε μένει πια εδώ...

Καλό του ταξίδι !

Η είδηση είναι επιβεβαιωμένη, τίθεται όμως στη διάθεση των διαχειριστών.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ειναι επιβεβαιωμενο δυστυχως μεγαλος σκηνοθετης αφηνει τεραστιο εργο πισω του πανω που ετοιμαζοταν να γυρισει ταινια....
 
Έφυγε ένας σκηνοθέτης που μας χάρισε πολλές ποιοτικές σειρές που σημάδεψαν την ελληνική τηλεόραση όπως τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά,ο Κίτρινος Φάκελος, η Πρόβα Νυφικού, το Τερέζα Βάρμα ντα Κόστα του Ξενόπουλου και πολλά άλλα! Θα τον θυμόμαστε μέσα από τις σειρές του! Καλό του ταξίδι!
 
Ακομα μια δυσαρεστη ειδηση...σπουδαιος σκηνοθετης!
 
Άγνωστος πόλεμος, Παράξενος ταξιδιώτης, Εκείνος κι εκείνος, Τερέζα Βάρμα Δακόστα, Εν Αθήναις, Καπνισμένος ουρανός, Ο κίτρινος φάκελος, Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, Η εκτέλεση, Πρόβα νυφικού, Ο μεγάλος θυμός, Ματωμένα χώματα. Το βιογραφικό του Κώστα Κουτσομύτη είναι η μισή ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Καλό του ταξίδι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λείπουν οι σειρές του πολύ από την ελληνική τηλεόραση.Τον ευχαριστούμε για την ποιοτική τηλεόραση που μας χάρισε στα νιάτα μας!!Καλό Παράδεισο!
 
Σιγουρα δεν ειναι καλη χρονια το 2016 για το καλλιτεχνικο στερεωμα... :(

Θεος Σχωρεστον.....
 
Πίσω
Μπλουζα