"Έφυγε" ο Κώστας Τσάκωνας

RIO είπε:
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ ήταν εκεί ο Κωστής... :)
Ναί, σωστή (και σιμαντική) ή παρατήρηση.

Δεν είμαι ρεπόρτερ και μου διέφιγε :)

Xάρικα πολύ που τον τίμησε και ο Τάσσος Κωστής & ας μην τον είδα. Πλησίον μου στο Ναό είχα τον Φρανκο Αλφόνσο & Μακη Κοστίνη για αρκετή ώρα.

(σ.σ: Πάντος ο κ.Κωστής είταν αγνώριστος εν συγκρίσει οπως το ξέρουμε και δυσκολεύτικα να τον γνωρίσω ακόμα πιο πολύ καθώς τις τελευτέες μέρες ξαναβάζω και βλέπω ρετιρε)
 
Ηταν ένας αξιόλογος ηθοποιός και ένας άνθρωπος με ήθος. Σε ότι κι αν έκανε έβλεπε πάντοτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.Είναι κρίμα που δεν πρόλαβε τον ελληνικό κινηματογράφο στις εποχές της δόξας του.Ωστόσο οι ταινίες που έπαιξε στη δεκαετία του 80 έχουν μείνει κλασικές οι περισσότερες.Προσωπική μου αδυναμία οι: «Κλασική περίπτωση βλάβης»,«Η μεγάλη απόφραξη (Το σκατόμουτρο)»,«Για μια χούφτα... τούβλα» αλλά και ο ρόλος του στο "Μάθε παιδί μου γράμματα".Ο Θεός ας τον αναπαύσει και ελπίζω η πολιτεία να κάνει κάτι για τη μνήμη του αλλά και να βοηθήσει τα δύο αδέλφια του (είχα ακούσει ότι έχουν αναπηρία-δεν ξέρω εάν όντως ισχύει).Καλό του ταξίδι.
 
Ενας απο τους μεγαλους κωμικους ηθοποιους που μεγαλωσαμε την εποχη του 80 !!!

Σε ευχαριστουμε και παντα θα σε θυμομαστε και θα μας κανεις να γελαμε μεσα απο τις ταινιες σου και τις επιθεωρησεις!!

R.I.P.
 
ο ηθοποιος γιωργος πολυχρονιδης ανεβασε σημερα στο facebook ενα βιντεο το οποιο οπως λεει ειναι το τελευταιο βιντεο στο οποιο εμφανιζεται ο κωστας τσακωνας και το τραβηξαν γιατι ετοιμαζαν μαζι την βιογραφια του σας το παραθετω στο Link αλλα για να πω την αληθεια μου δημιουργησε αναμεικτα συναισθηματα καθως σε εκεινη την φαση ειχε ηδη καταπεσει παρα πολυ και σε στενοχωρει η εικονα του https://www.facebook.com/giorgos.polychronidis.7/videos/910552722314433/
 
θανος είπε:
ο ηθοποιος γιωργος πολυχρονιδης ανεβασε σημερα στο facebook ενα βιντεο το οποιο οπως λεει ειναι το τελευταιο βιντεο στο οποιο εμφανιζεται ο κωστας τσακωνας και το τραβηξαν γιατι ετοιμαζαν μαζι την βιογραφια του σας το παραθετω στο Link αλλα για να πω την αληθεια μου δημιουργησε αναμεικτα συναισθηματα
Έχεις δίκιο Θάνο και σ'εμένα...
 
ψυχοπλακωθηκα με το βιντεο..
 
Δε ξερω ποσοι απο σας το γνωρίζετε αλλα απο τις 9 Μαΐου προβάλλεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους της Αθήνας απο την " Filmcenter Τριανόν" η ταινία-ντοκιμαντέρ για το Κώστα Τσάκωνα με τίτλο "Κι ολο γελούσε" την οποία δημιούργησε ο σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός με τον οποίο υπήρξαν συνεργάτες και πολυ καλοί φίλοι με πιο γνωστή τη συνεργασία τους στη ταινία "Μαθε παιδί μου γράμματα"! Στη ταινία αυτη διάρκειας 60 λεπτών σκιαγραφείται το κινηματογραφικό και ανθρώπινο πορτρέτο του ηθοποιού Κώστα Τσάκωνα μεσα απο συνεντεύξεις ενω αποτυπώνεται το συνολικό του πέρασμα ως καλλιτέχνη μέσα απο τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της ζωή του κι απο όλες τις κωμικοτραγικές καταστάσεις της εποχής του. Οπως περιγράφει έμμετρα και το δελτίο τύπου για το ντοκιμαντέρ: " Έξι χρόνια στα συσσίτια, 6 χρόνια στη βιοπάλη, 6 χρόνια στις βαριές δουλειές, 6 χρόνια στις πιο βαριές δουλειές και τα υπόλοιπα 50 χρόνια ο Τσάκωνας έκανε τον κόσμο και να γελάει, αλλά και να αισθάνεται περήφανος γι’ αυτόν, γιατί ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του!"

%CE%91%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%B1-%CE%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-420x600.jpg
 
Δεν το ειχα παρει χαμπαρι! Ευχαριστω!
 
Πίσω
Μπλουζα