''Έφυγε'' ο τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας BETTY BOOP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Αντιδράσεις
7.808
Τελευταία επεξεργασία:
Κι εγώ από τη Χαλκίδα τον έβαλα στην καρδιά μου, μιας και είμαι βέρος χαλκιδαίος. Εχω την εντύπωση ότι του δόθηκε βήμα στο "Να η ευκαιρία", κάτι που τον βοήθησε να γίνει γνωστός. Ελαφρύ το χώμα, ελπίζω να ηταν καλός άνθρωπος.

Πολύ λυπηρό που έφυγε ένας σπουδαίος ερμηνευτής και δυστυχώς όχι σε μεγάλη ηλικία. Έγραψε τη δική του σημαντική ιστορία στο ελληνικό τραγούδι με σεμνότητα , δίχως φανφάρες.

Εγώ πάλι τον έχω καταχωρήσει ως ερμηνευτή με όλη τη σημασία της λέξης του τραγουδιού "Δεν μετανιώνω". Πολλές αναμνήσεις από αυτό το άσμα, πολύ πάθος ευτυχώς που εξακολουθούμε να είμαστε μαζί. Το ακούω και ευχαριστιέμαι συγκίνηση.

Καλο ταξίδι Μανώλη Λιδάκη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Μου άρεσε πολύ ως τραγουδιστής.

Εξαιρετικός ερμηνευτής ο Λιδάκης, τον θεωρούσα και τον θεωρώ απ' τους κορυφαίους τραγουδιστές. Θα πω αυθαίρετα ότι τα τραγούδια του μου κράτησαν παρέα τα βράδια του 1995 στο ραδιόφωνο που άκουγα μετά το διάβασμα απ' τις πανελλαδικές για να χαλαρώσει το μυαλό και τότε το ραδιόφωνο έπαιζε πολύ συχνά τραγούδια του Μανώλη απ' τους δίσκους του "Ούτε που ρώτησα", "Καράβι απόψε το φιλί", δύο τρία τραγούδια του απ' τον δίσκο "Ξημέρωμα 1ης Ιανουαρίου 2000 μ.Χ" του Νικολόπουλου αλλά και απ' τον πολύ καλό δίσκο "Ο παράξενος ερωμένος" του Σπύρου Ιωαννίδη στον οποίο συμμετείχε ο ερμηνευτής.

Πίσω
Μπλουζα