"Έφυγε" ο τραγουδοποιός Τάσος Βουγιατζής (aka Τάσος με τις Μασέλες)

paulochelao24

Retro Member
Joined
16 Οκτ 2014
Μηνύματα
2.368
Αντιδράσεις
3.651
Έφυγε προχθές σε ηλικία 60 ετών ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Τάσος Βουγιατζής γνωστός και με το καλλιτεχνικό όνομα "Τάσος με τις Μασέλες" που ουσιαστικά ήταν το όνομα του πρώτου συγκροτήματος που ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 ηχογραφώντας τον πρώτο ομώνυμο δίσκο ("Μασέλες") .
Τραγούδια του είχαν ερμηνεύσει γνωστοί καλλιτέχνες όπως Ελένη Δήμου, Νότης Σφακιανάκης, Καίτη Γαρμπή, Χάρις Αλεξίου, Έλενα Πέτα, Έλενα Παπαρίζου κ.α.

[edited by admin] https://www.naftemporiki.gr/culture/1444218/pethane-o-tragoydistis-kai-synthetis-tasos-voygiatzis/ [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμενα μου άρεσε το «αδερφή και νοσοκόμα» …..δε με γιάτρεψες ακόμα.
καλο του ταξίδι.
 
Τον είχα δει να κάνει guest εμφάνιση (ήταν ανάμεσα στο κοινό και ο ίδιος) σε live της Ελένης Δήμου το 2015 στη μουσική σκηνή Hollywood. Συμπαθέστατος....
Έχουμε μάθει από τι έφυγε?
 
Έχουμε μάθει από τι έφυγε?


Πολύ στενάχωρα πράγματα λέει εδώ...
 


Πολύ στενάχωρα πράγματα λέει εδώ...
Είχε όντως νοσηλευτεί λόγω (κατά πάσα πιθανότητα) διπολικής διαταραχής, αλλά από τα άρθρα των εφημερίδων δεν προκύπτει ότι η αιτία θανάτου του ήταν απόρροια των ψυχολογικών προβλημάτων του (π.χ. δεν προκύπτει ότι αυτοχειριάστηκε). Όπως φαίνεται μάλλον πέθανε από την άνοια (αν όντως ίσχυε ότι ήταν πλέον ανοϊκός)
 
Πίσω
Μπλουζα