"Έφυγε"' ο Bob Hoskins

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας θανος
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

θανος

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
664
ο γνωστος ηθοποιος πεθανε σε ηλικια 71 ετων απο πνευμονια οπως δηλωσε η οικογενεια του κριμα πραγματικα τον συμπαθουσα παντα τι να προτωθυμηθω roger rabbit το χαμογελο της μονα λιζα ακομα και το super mario bros αν βλεπετε λιγο ειναι μονο και μονο επειδη αυτος παιζει τον μαριο http://www.lifo.gr/now/culture/46386

RIP....απο τους πιο συμπαθητικους "ασχημουληδες" της μεγαλης οθονης..

Μου αρεσανε οι ιστορικοι ρολοι που εχει παιξει. Churchill, Musollini.

Οχι, τι λες τώρα.... :(

To Roger Rabbit είναι η αγαπημένη μου ταινία με δεύτερη τους Ghostbusters... πρώτα ο Egon και τώρα ο Eddie?

Πολύ καλός ήταν ( παρά τον μικρό ρόλο) και σto Brazil (1985), του Τerry Gilliam...

Damn, κρίμας, σαν τον Bernie Mac και αυτός. Ύπουλη ασθένεια δυστυχώς ακόμα και στην εποχή μας, ανεξαρτήτως ηλικίας αν την πάθεις και είσαι και λίγο άτυχος γίνεται το κακό.

Late bloomer σαν ηθοποιός λίγο, παρ' όλα αυτά αφήνει καλή filmography. Πάντοτε θα τον θυμάμαι για τον ρόλο του φυσικά στοWho Framed Roger Rabbit.

Τι ειπες τωρα?????!!!!! :o

Πριν μερικες μερες τον απολαυσα για πολλοστη φορα στο Hook ως Smee...

Στο Roger Rabbit εδωσε ρεστα ομως!

Οι φιλοι της Nintendo θα τον θυμουνται επισης και ως Mario απο την ταινια Super Mario Bros.

Rest In Peace....
rip.gif
"]
rip.gif
[/url]

stayros είπε:
Οι φιλοι της Nintendo θα τον θυμουνται επισης και ως Mario απο την ταινια Super Mario Bros.
Δεν νομίζω να ήθελε να τον θυμόμαστε για αυτήν την ταινία :D

Απ' ότι θυμάμαι την μισούσε και την είχε αποκηρύξει. Ήταν ολίγον χάλια όσο να 'ναι.

Καλό ταξίδι κομισσάριε...

[video=youtube;381Di8Cw0-I]

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Θα τον θυμόμαστε από το Roger Rabbit σίγουρα.

Πίσω
Μπλουζα