"Έφυγε" ο Jeff Hanneman

don dokken

RetroMasteR
Joined
14 Μάρ 2009
Μηνύματα
1.532
Αντιδράσεις
219
Απο τα ιδρυτικα μελη των Slayer..49 xρονων..κιρωση ηπατος και αλλα..

να ζησουμε να τον θυμομαστε..

νεος ανθρωπος ρε..

πηγή: https://www.facebook.com/Metallica?fref=ts
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οχι ρε φιλε επαθα σοκ τωρα.Οχι ρε το αλανι τζαμπα πηγε και αυτος.Και η πλακα ειναι οτι απο το πρωι που κανω τσουρεκια ξεκινησα να ακουω ολη την δισκογραφια των slayer απο την αρχη.RIP μεγαλε Jeff ευχαριστουμε για ολα ωσα μας προσφερες μεχρι τωρα.
 
Τι να πω τώρα…

Θα έβριζα, αλλά μέρες που είναι...

Έμειναν οι χίπηδες μόνο στη μουσική βιομηχανία.

 
πολυ κριμα αραγε τωρα θα ακυρωθει και η εμφανιση τους τον ιουλιο??αλλα και παλι οποιον και αν παρουνε αν παρουνε για αντικαταστατη δεν θα ναι το ιδιο με τιποτα....
 
R.I.P μεγαλε(η καλυτερα R.I.F.F ?)Παντως σχετικα με τους slayer ο kerry king ειπε πριν κατι μερες οτι ανετα μπορει ο gary holt των exodus να αντικαταστηση των hanneman....τυχαιο??ή απλα γνωριζαν κατι παραπανω και ετσι απλα προετοιμαζαν το εδαφος για να μπορεσουν οι slayer να συνεχισουν?(οχι απαραιτητα οτι γνωριζαν οτι θα πεθανει απλα μετα το τσιμπημα απο την αραχνη ο hanneman ειχε να πιασει κιθαρα 2 χρονια και απο'τι λεγοταν τοτε,δυσκολα θα ξανα επαιζε!!)Τεσπα συνωμοσιολογικα ειναι ολα αυτα.Αυτες τις μερες πενθει η μουσικη και ειδικοτερα το thrash...south of heaven μεγαλε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χρειάστηκε να περάσω κανα δυο φορές από το θρεντ για να καταλάβω για ποιον Jeff Hanneman μιλάμε....

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο (κι εγώ θυμάμαι τον ντόρο με την είδηση για το χέρι του.... τι τραγική ειρωνία να "φύγει" τόσο μικρός και τόσο άδικα...)

Long live μες στις καρδιές μας.... \m/
 
Oχι και αυτος ρε συ!!!Ενας απο τους παιδικους/εφηβικους μου ηρωες.Δε χρειαζεται να πω τιποτα αλλο.

Αυτο ειναι για σενα ρε Jeff!!!!!

 
Οχι ρε χάρε ,έλεος πια....

RIP μεγάλε σε ευχαριστώ για ότι

έχεις προσφέρει... :(
 
θανος είπε:
Οι "βλακείες" είναι αμφοτερόπλευρες, ανάλογα με το "αγοραστικό κοινό" στο οποίο απευθύνονται...Σε άλλους "πουλάνε" οι Βαπτιστές και σε άλλους οι Slayer.

"It's the kind of thing I might have written a song about," he acknowledges. "Everything that could go wrong this year did, but you know, it turned out okay. Satan had my back."
http://www.metalinjection.net/latest-news/eww/slayers-jeff-hanneman-explains-how-he-got-bit-by-a-spider

Τέσπα, αιωνία του η μνήμη...
 
Το απίστευτο είναι ότι το έπαθε από δάγκωμα αράχνης! Πραγματικά σοκαριστικό!
 
..δεν συνηθιζω να κανω υποδειξεις στους διαχειριστες του φορουμ(ε,τα τελευταια 2 χρονια τουλαχιστον..)

αλλα παρακαλω να αφαιρεθει η πηγη,καθως ΔΕΝ ηταν αυτη..(αλλωστε η γνωμη μου για το περιοδικο κλπ ειναι γνωστη)

η ειδηση αναρτηθηκε στο facebook των Metallica,αν θελετε την πραγματικη πηγη..

παρακαλω και παλι να αφαιρεθει,θενξ..
 
Τακτοποιήθηκε το θέμα της πηγής. Παρακαλώ να αναγράφετε την πηγή των ειδήσεων ώστε να επιβεβαιώνεται και η εγκυρώτητά τους αλλά και για να αποφεύγουμε τυχών παρόμοια περιστατικά :)

Επίσης να παρακαλέσω να μην πιάσουμε τα του Θεού και του Διαβόλου και ξεφύγουμε και από το θέμα και από τους κανονισμούς.

RIP Jeff Hanneman
 
don dokken είπε:
..δεν συνηθιζω να κανω υποδειξεις στους διαχειριστες του φορουμ(ε,τα τελευταια 2 χρονια τουλαχιστον..)αλλα παρακαλω να αφαιρεθει η πηγη,καθως ΔΕΝ ηταν αυτη..(αλλωστε η γνωμη μου για το περιοδικο κλπ ειναι γνωστη)

η ειδηση αναρτηθηκε στο facebook των Metallica,αν θελετε την πραγματικη πηγη..

παρακαλω και παλι να αφαιρεθει,θενξ..
Ζητώ συγγνώμη που δευτερολογώ, αλλά επειδή στο θέμα των πηγών, συνήθως εγώ κάνω τα edits, έχω παρακαλέσει σε ουκ ολίγα ποστς, να δίνετε την πηγή ειδικά όταν η είδηση που δημοσιεύετε αφορά θάνατο. Μπορεί να είναι γνωστό τοις πάσι, αλλά δε μπορώ να ψάχνω όλο το internet για να βρω τι διάβασε κάποιος κι αποφάσισε ν' ανοίξει το θέμα! ;)

Έχω επέμβει σε ποστς άλλων μελών και θα ήταν άδικο, αν το δικό σου αποτελούσε εξαίρεση. Οπότε, pls, την επόμενη φορά, δώσε την πηγή και όλα οκ! :)

Αν χρειάζεσαι κάποια άλλη διευκρίνιση, πολύ ευχαρίστως ν' απαντήσω σ' ό,τι θες, μέσω πμ!

P.S. Τα offtopics θα καθαριστούν, ως συνήθως.
 
Κρίμα, άλλος ένας μεγάλος έφυγε!

Πραγματικά ήταν πολύ άτυχος, με το τσίμπημα της αράχνης από το πουθενά! Πραγματικά άτυχος!

R.I.P. :(
 
Τελικά δεν έφυγε από το δάγκωμα της αράχνης, αν και αυτό του είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Κύρωση ύπατος από το αλκοόλ. Κρίμα.

RIP.
 
Όχι, απλά αυτό που είχε πάθει από την αράχνη δημιουργεί προβλήματα αρχικά στο δέρμα και μετά σε άλλους ιστούς όπως στο συκώτι και στο τέλος κύρωση του ύπατος εάν συνδυαστεί με αλκοόλ. Δηλαδή έγινε πολύ ευαίσθητος από αυτό.
 
Ναι, γιατί συνέχισε να πίνει πάρα τη μόλυνση. Αν δεν έπινε και έκανε καλή αγωγή (που θα σήμαινε διακοπή από tours για 2-3 χρόνια), είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επιβίωνε.
 
θανος είπε:
αυτοι και να πεθανει καποιος απο τους Stryper η ο Mustaine τα ιδια θα λενε ειναι ασχετοι

σχετικα με τον Jeff αν και δεν τον πολυσυμπαθουσα γιατι ευθυνεται για την στροφη των Slayer απο Heavy σε Thrash(μεσω των Punk ακουσματων του) ηταν ιστορικη φυσιογνωμια και φυσικα RIP
 
Πίσω
Μπλουζα