"Έφυγε" ο Lou Scheimer

wheeled warrior

RetroActive
Joined
7 Ιαν 2011
Μηνύματα
362
Αντιδράσεις
5
Εδω δεν υπαρχουν πολλα να υποθουνε!! στις 17 του μηνος πεθανε ο βασιλιας των saturday morning cartoons . ο ιδρυτης της FILMATION!
 
Τον ευχαριστούμε για όλα... ;(

coverfinal_full.jpg
 
Η ανακοινωση του θανατου του στο CBR... :(

Rest In Peace...
attachment.php
 
Το εμαθα το πρωι και δυσκολευομαι να το πιστεψω. Ενας απο τους ανθρωπους που χρωματισε και γαλουχησε τα παιδικα μου και οχι μονο χρονια, δεν ειναι πλεον κοντα μας.

Τα λογια ειναι φτωχια εδω. Ο Lou μπορει να εφυγε, αλλα οι τοσες πολλες ομορφες αναμνησεις που εχουμε απο την φαντασια και το παθος του, θα ειναι για παντα μαζι μας.

 
Καλο ταξιδι κυριε Scheimer.Ενα πολυ μεγαλο και ομορφο κομματι απο τα παιδικα μας χρονια το οφειλουμε σε εσας.
 
Πωπω τελος εποχης. Ενα ονομα που ζητημα να εχω ακουσει/διαβασει 5-6 φορες στη ζωη μου αλλα με ανεξιτηλο σημαδι σε μια συγκεκριμενη εποχη και ηλικια.

Τα καρτουν της Filmation για καποιο λογο μου φαινονταν πολυ ψαρωτικα και τα ειχα συνδυασει με την εικονα ενος καλυτερου και χαρουμενου κοσμου οταν ημουν μικρος. Δεν ξερω γιατι, ουτε μπορω να το εκφρασω καλα, αλλα παντα με εκαναν να νιωθω οτι προκειται για κατι σπουδαιο, κι ας μη πολυκαταλαβαινα.
 
Μα τι να λέμε τώρα, μέχρι και ο Sport Billy ήταν δημιούργημά του! Ήταν ο Disney των μισών παιδικών του Σαββατοκύριακου... :(
 
ευχαριστουμε για ολα και οτι σημερα εβλεπα αυτο

 
Κρίμα...

Ελαφρί το χώμα που τον σκεπάζει και ευχαριστούμε για τις αναμνύσεις.
 
Πίσω
Μπλουζα