"Έφυγε" ο Patrick Swayze 1952-2009

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Gryzor
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Gryzor

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
81
Κρίμα, αν και όταν ήμουν μικρός δεν τον πήγαινα καθόλου, οι τελευταίες προσπάθειές του μου αρέσανε...

Θεός 'χωρέστον....

Από τους πολύ καλούς ηθοποιούς, κατά την ταπεινή μου γνώμη....

Από τα έργα που βλέπω ξανά και ξανά:

Dirty Dancing

Ghost

Ενώ θα χαιρόμουν πολύ να έβλεπα ξανά το Βόρειοι και Νότιοι!.... Απλά, εκπληκτικό...

Τουλάχιστον, ο άνθρωπος λυτρώθηκε και αγωνίστηκε μέχρι τελευταία στιγμή....

Donnie Darko... απίθανος ήταν.

Ήταν πολύ καλός και πραγματικά στεναχωρήθηκα όταν έμαθα οτι είχε καρκίνο. Οι γιατροί του έδιναν το 2008 περίπου 2 χρόνια ζωής. Κρίμα. Θα τον θυμόμαστε από τις ταινίες του.

R.i.p.

picture.php
RIP

"Το πνευμα σου ζει οσο αυτοι που ειναι ζωντανοι σε θυμουνται."

- Παροιμια των Ινδιάνων Νάβαχο.

Πάτρικ, θα σε θυμόμαστε πάντα...

R. I. P.

Αξέχαστος στα Dirty Dancing, Roadhouse, Ghost και Donnie Darko...

Το Time of my life που παιζόταν στο Dirty Dancing παντα θα μου θυμίζει τον πρώτο μου ερωτα.... :(

Μεγαλώνω.... :cry:

Θα το θυμόμαστε πάντα μέσα από τις ταινίες του.

Κρίμα πάντως. Λυπήθηκα πολύ

Τρομερός χορευτής και καλός ηθοποιός, άλλαζε στυλ ανάλογα το ρόλο του. Κρίμα που δεν τον απολαύσαμε σε περισσότερες ταινίες. Εξαιρετικά συμπαθής. Ας αναπαυθεί, έδειχνε φοβερά εξαντλημένος.

Κρίμα. Ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκε πολύ από την ασθένεια.

Μόλις διάβασα τον τίτλο του θερντ, αμέσως ήρθε στο μυαλό μου το <<Βόρειοι και Νότιοι >>, που τον ειχα δει για πρωτη φορά.

r.i.p

Και ας μην ξεχνάμε ότι ήταν πάρα παρα πολλά χρόνια με την τωρινή του γυναίκα (ερωτας φοιτητικός), κάτι που οι περισσότεροι χολυγουντιανοί ηθοποιοί δεν έχουν καταφέρει...

Ετοιμαστειτε για Dirty Dancing την κυριακη απο τις εφημεριδες. :tsktsk:

Ε ναι, στανταρ. Εάν οχι αυτή, σιγουρα την επόμενη. Και οχι μονο για DD αλλα για όλες του τις επιτυχίες. Εντάξει, τουλάχιστον θα τα μαζέψουμε όσοι δεν τα έχουμε...

Κρίμα...τον συμπαθούσα πολύ ... RIP

Λυπήθηκα πολύ όταν το διάβασα στο κουτί το πρωί...

Έλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή να τα καταφέρει...

Από την αρχή του χρόνου μετρήσαμε πολλές απουσίες... εύχομαι να μην τραβήξει σε μάκρος ο κατάλογος... :(

Rest in Peace, Patrick...

Ο θάνατος του συγκεκριμένου ηθοποιού με συγκίνησε διότι αποτέλεσε μία ρομαντική μορφή της εποχής των 80ς μέσα από το θρυλικό dirty dancing ενώ έδειχνε περισσότερο προσιτός από το μέσο όρο των ηθοποιών του χόλυγουντ

Κρίμα που πολλά από τα τότε ινδάλματα της νεολαίας του τότε φεύγουν σιγά σιγά...γερνάμε κυρίες και κύριοι!

R.I.P. Patrick

Μολις εχθες εβλεπα τηλεοραση οταν εβαλαν εκτακτο με αποσπασμα απο representative του που ανεφερε το θλιβερο γεγονος. Σημερα εχουν ενα σωρο αφιερωματα στην τηλεοραση για την ζωη του, τις ταινιες (πριν λιγο επαιζε το Dirty Dancing και τωρα εχει το Red Dawn) και το ποσο θετικα επηρρεασε τον νεαροκοσμο.

Στεναχωρεθηκα με τον χαμο του, αν και εδω τα μεσα μας προετοιμαζαν τοσο καιρο με τις ξαφνικες ανακοινωσεις επιδεινωσης της υγειας του. Θα μου μεινουν ολες οι ταινιες του και το North & South να τον θυμιζουν και να ξαναζει μεσα απο καθε performance.

Rest in peace buddie..

Η τρισάθλια tabloid National Enquirer δεν δείχνει ίχνος σεβασμού στο πρόβλημα υγείας ενός ανθρώπου και η αναπαραγωγή τους,την ώρα που πια είναι νεκρός,είναι προσβολή.R.I.P. Patrick!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα