"Έφυγε" ο Randy Sluganski (Just Adventure)

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Joined
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.603
Αντιδράσεις
202
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον χώρο των adventure games χωρίς να έχουν λάβει μέρος στη δημιουργία κάποιου. Ένας από αυτούς ήταν και ο Randy Sluganski, ο ιδρυτής και επί σειρά ετών ιδιοκτήτης του σημαντικότερου portal για adventure games στα 00s justadventure.com που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 6 Νοεμβρίου σε ηλικία μόλις 57 ετών. Τον είχα γνωρίσει πρώτη φορά το 1999 στο ξεκίνημα της JA και από τότε φαινόταν ότι ήταν ένας πολύ μεγάλος οραματιστής. Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.
 
Λυπηρό πραγματικά... :(

Την δύσκολη περίοδο για το είδος των adventure games, εκεί κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 90 και μέχρι λίγο μετά τα μέσα της επόμενης, οπότε και όλα τα μεγάλα παγκόσμια εκδοτικά μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά) θεωρούσαν τα adventure "νεκρό" είδος, το Just Adventure -και ο Randy Sulganski προσωπικά- με τα μαχητικά άρθρα τους και την αφοσίωση τους προς αυτά, αποτελούσαν όαση για τους φίλους της κατηγορίας αυτής των παιχνιδιών. Καταπληκτικός δημοσιογράφος, με όραμα και πάθος. Κρίμα αλήθεια που "έφυγε"...

(Ολόκληρο το "παλιό" Just Adventure βρίσκεται εδώ: http://betax1.justadventure.com Αποτελεί πραγματικό "θησαυροφυλάκιο" για τους fan της κατηγορίας...)
 
Πίσω
Μπλουζα