"Έφυγε" ο robin gibb των bee gees

θανος

RetroJunkie™
Joined
18 Αύγ 2009
Μηνύματα
2.242
Αντιδράσεις
616
ο γνωστος τραγουδιστης δινει μαχη για να κρατηθει στην ζωη καθως πριν λιγες μερες επαθε πνευμονια τα τελευταια χρονια ο 62χρονος πασχει απο καρκινο του παχεος εντερου και ο γιατροι δηλωνουν πως δεν του απομενει πολυς καιρος ακομα.... http://www.cosmo.gr/Entertainment/Mousiki/Eidiseis/se-kwma-vrisketai-o-robin-gibb-twn-bee-gees.1734786.html
 
Πάει και ο Robin. Κρίμα...
 
κάποια στιγμή και το "staying alive" τελειώνει.

δυο φορές κρίμα που ο άνθρωπος έφυγε ταλαιπωρημένος από τον καρκίνο.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του ήταν σοκαριστικές... ας μείνει όμως στο μυαλό μας όπως ήταν στα εξώφυλλα των βινιλίων του και όπως ακούγονταν η φωνή του σε αυτά..
 
Γιατί κάθε βδομάδα "φεύγει" και από ένας?Πολύ κρίμα!!!!!!!
 
Aυτο που πολλοι δεν ξερουν, ειναι οτι υπηρχαν απο δεκαετια 60, σαν φωνητικό τριο, πριν την disco. Παραθετω αγαπημενα κομματια της εποχης

Massachusets ,http://youtu.be/gzD6eGL6gus

To Love Somebody ( ακομα και η Joplin το ειπε, ΕΔΩ '



Και να μην ξεχναμε οτι ηταν ανηλικοι οταν εγραψαν τα περισσοτερα απο αυτα , μεγαλα ταλεντα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπεροχος, οπως και ολα τα υπολοιπα αδελφια Gibb.

Καλο του ταξιδι.....
 
tolis είπε:
Aυτο που πολλοι δεν ξερουν, ειναι οτι υπηρχαν απο δεκαετια 60, σαν φωνητικό τριο, πριν την disco. Παραθετω αγαπημενα κομματια της εποχης
Συμπληρώνω την πολύ ωραία λίστα, με τα τραγούδια των Bee Gees από τα τέλη 60ς, με το αγαπημένο μου τραγούδι τους από εκείνη την περίοδο : Lonely Days !!!

http://youtu.be/AtR1W4JDYOg

"Πειράζοντας" λιγάκι τον πρώτο στίχο του τραγουδιού .... Goodnight mr Sunshine ... R.i.p. ..... :(

:(
 
Ας προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου 2 κομμάτια των Bee Gees, αλλά από την "ύστερη" περίοδό τους:

http://www.youtube.com/watch?v=HwIe6JlAiMg

Το τραγούδι το είχαν γράψει για τη Samantha Sang, με την οποία το είχαν τραγουδήσει. Το ηχογράφησαν ξανά το 1994 με νέα ενορχήστρωση (αυτήν που ακούγεται πάνω) για ένα άλμπουμ που ποτέ δεν κυκλοφόρησε, οπότε και το πρόσθεσαν σε ένα compilation album τους το 2001. Το έχουν κάνει cover και οι Destiny's Child με πολύ μεγάλη επιτυχία (πηγή: Wikipedia)

http://www.youtube.com/watch?v=qnDHXJPY87Q

Αυτό τους το κομμάτι το είχα πετύχει ένα βράδυ στο "Στυλ Ελληνικό", την εκπομπή του Ρακιτζή στο Τηλε Αστυ. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το ψάξω στο Shazam, οπότε επί πρίπου ένα χρόνο και το έψαχνα. Ακούγοντας σε μια καφετέρια το Emotion πριν καιρό, έφαγα φλασιά και θυμήθηκα τις φωνές τους. Οπότε ψάξε-ψάξε τη δισκογραφία των Bee Gees το βρήκα, και το έλιωσα στην επανάληψη.

Λάτρης των Bee Gees ήταν ο μπαμπάς μου όταν ήταν στην ηλικία μου. Έχουμε ακόμα σε βινύλιο το διπλό άλμπουμ από το soundtrack του "Πυρετός στο Σαββατόβραδο".
 
Rinus με προλαβες

Ημουν σε netcafe που ολο επεφτε γραφοντας το παραπανω μηνυμα. Ειμαι υπο περιθαλψη και επρεπε να ξαναμπώ στο θαλαμο για την ενεση μου. Ελπιζω ο ηλιος να ξαναφεξει αλλα οχι δυνατα, καθως το προβλημα μου ειναι οπτικονευρικο.

Και το ΙΟ φυσικα που ειχε μεταφρασει ο Βενετσιανος η οι Charms, δεν θυμαμαι ημουν μικρος '

 
Πίσω
Μπλουζα