"Έφυγε" ο Tom Clancy

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Joined
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.603
Αντιδράσεις
202
Απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών ο σπουδαίος συγγραφέας μυθιστορημάτων κατασκοπείας Tom Clancy. Έγινε γνωστός μεταξύ άλλων για τα "Ο Καρδινάλιος του Κρεμλίνου", "Το Κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη", "Παιχνίδια Ολέθρου" και πάρα πολλά άλλα, ενώ ήταν συνιδρυτής της εταιρείας development video games Red Storm Entertainment. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
 
"Έφυγε" ο Tom Clancy [RIP]

Μαιτρ στα ψυχροπολεμικα κατασκοπικα μυθιστορηματα που εγιναν βαση για πολλες ταινιες και πολλα πολλα βιντεοπαιχνιδια.

Οι περισσοτεροι τον πρωτογνωρισαμε παρακολουθωντας (ή παιζοντας) το Hunt for the Red October...

Λιστα στο wiki
 
Το πρώτο Splinter Cell είναι στο top 5 των αγαπημένων μου παιχνιδιών για πισί. Τα βιβλία του έγιναν ταινιάρες. Τεραστια η προσφορά του.
 
Σπουδαίος ψυχροπολεμικός συγγραφές και άξιζε με τα παραπάνω την επιτυχία. Ο Jack Ryan απο απλός πράκτορας της CIA, κατέληξε να γίνει διοικητής της και στα τελευταία του μυθιστορήματα μέχρι και Πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι περισσότεροι βέβαια τον γνωρίζουν ως τον πράκτορα που διαισθάνθηκε την αυτομόληση του Κόκκινου Οκτώβρη.

Πάντως, τα βιβλία του ήταν πάντα ογκώδη, έσταζαν μιλιταρισμό, υψηλή τεχνολογία, ίντριγκες - συνωμοσίες αλλά και μία πίστη στις δημοκρατικές αρχές, τουλάχιστον όπως τις αντιλαμβάνονται οι Αμερικάνοι.

Λόγω της συγκιρίας του θανάτου του και εφόσον έχετε όρεξη για πολύ ψυχροπολεμική δράση (για την ακρίβεια θερμοπολεμική) διαβάσετε το παρακάτω βιβλίο του.

http://books.google.gr/books?id=eRmO0vFPJbwC&dq=red+storm+rising&hl=en&sa=X&ei=LWRNUrvBFoSMswbUxYC4Dw&ved=0CCwQ6AEwAA
 
Πίσω
Μπλουζα