Έχετε δει/θέλετε να δείτε κάποια ξένη σειρά που βλέπατε παλιά, ξανά;

filmmusic

RetroMaNiaC
Joined
20 Ιουν 2010
Μηνύματα
628
Αντιδράσεις
123
Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί αναρωτιόμουν αν θα θέλατε να ξαναδείτε (ή αν έχετε δει αφού μεγαλώσατε), κάποια σειρά από την παιδική/εφηβική σας ηλικία.

Ταινίες είναι πιο εύκολο να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε λόγω της μικρής διάρκειας, αλλά σειρές (ειδικά όταν έχουν πολλές seasons) είναι πολύ πιο δύσκολο.

Εγώ προσωπικά, εκτός από σειρές animation, δεν έχω ξαναδεί καμιά.

Αλλά επειδή μου αρέσει να ζω στο παρελθόν, και δε με αγγίζει σχεδόν τίποτα από νέες σειρές/ταινίες, θα ήθελα πολύ να ξαναδώ κάποιες από αυτές, ολόκληρες, πάλι.

πχ.

-Dynasty


-Beauty and the Beast



-Mission Impossible (80s)



-Beverly Hills 90210
 
Ωραιο θεμα φιλαρακι :thumbup:

Την ερωτηση ποια σειρα να δω τωρα την κανω πολυ συχνα στον εαυτο μου γιατι ειμαι απο τους τυχερους αν μπορω να το πω ετσι που εχουν στην κατοχη τους ολες της σειρες που γουσταραμε απο πιτσιρικια μεχρι σημερα αλλα και σειρες που απλα της ξεραμε σαν ονομα.Tης σειρες που αναφερεις παραπανω εκτος απο την δυναστια που δεν ειναι του γουστου μου αλλα και το mission impossible του 1966 της ειδα σχετικα προσφατα.Αυτη την στιγμη βλεπω την εκπληκτικη κωμικη σειρα ''seinfeld'' και μολις την τελειωσω γιατι ειναι και 9 κυκλοι θα ξεκινησω τον πριγκηπα του Bell air και μετα απο αυτο θα δω '' tales from the crypt'' και ακολουθουν δεκαδες αλλες σειρες για να δω.Προσωπικα γουσταρω με χιλια σειρες και λιγοτερο ταινιες.
 
Kαι το ρωτας??Μα φυσικα και ναι..πχ τελευταια ειδα τον Macgyver στην επαναληψη που εβαλε ο Alpha..Πολυ ομως θα ηθελα να ξαναδω Tales of the crypt,Mission Impossible 80s,Friday the 13th (series) αλλα δυστυχως η ελλειψη χρονου ειναι ενα προβλημα...
 
Ειχα πολλα χρονια να παω σε ενα βιντεο κλαμπ της περιοχης μου και πριν λιγες μερες σε μια επισκεψη μου με μεγαλη εκπληξη ειδα ολοκληρωμενες ρετρο σειρες σε dvd.Mακ Γκαιβερ, Σκληροι του Μαιαμι, Δυναστεια, Γκαλακτικα, Babylon 5 και αλλα πολλα.Μεχρι 25τιας WWF αγωνες και Summer Slam εχει ο τυπος.Παντως για τωρα θα ηθελα να δω στανταρ παλιες αστυνομικες σειρες δηλαδη Επιθεωρητης Σπενσερ, Hunter, Miami Vice και δε συμμαζευεται.
 
ναι, ο χρόνος είναι ένα πρόβλημα.

Και γω δεν ξέρω τι να πρωτοδώ.

Από την άλλη θα ήθελα να δω και σειρές παλιές που δεν είχα δει ποτέ τότε..

(πχ original Star Trek, Twilight zone, Lost in Space, The Time Tunnel)

το ότι και πολλές από αυτές βγαίνουν σε restored BLurays είναι άκρως δελεαστικό!
 
Doctor Quinn, Medicine woman/Doctor Quinn, μόνη στην άγρια Δύση

Home improvement/Ο μαστροχαλαστής
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ως λατρις του μυστηριου, βλεπω κατα καιρους παλιες αστυνομικες σειρες:

Ο Αγιος

Μις Μαρπλ

Συνεταιροι στο εγκλημα

Σερλοκ Χολμς

Χαρτ και Χαρτ

Ηρακλης Πουαρω

Η συγγραφεας ντετεκτιβ

Ζωνη του Λυκοφωτος (τα ασπρομαυρα επεισοδια)

Βλεπω ομως και αλλου ειδους παλιες και αγαπημενες σειρες:

Η Τζινι και το Τζινι

Ο κυριαρχος του παιχνιδιου

Θα κατακτησω το Μανχαταν
 
Dynasty

Time Tunell

Twin peaks

Twilight zone (1959-64)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
RIO είπε:
DynastyTime Tunell

Twin peaks

Twilight zoe (1959-64)
Πω πω ρε φιλε τι με θυμησες τωρα με το Twin Peaks.Μολις παω σπιτι θα ψαξω να βρω τα DVD που την εχω και να την ξαναδω.Πολλα χρονια εχω να την δω.
 
Twin Peaks / Ο ύποπτος κόσμος του Τουίν Πήκς

The Thornbirds / Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας

I Love Lucy / Λούσυ

Hawaii 5-0 / Χαβάη 5-0

Shogun / Σογκούν

The Winds of War / Οι άνεμοι του πολέμου

Holocaust / Ολοκαύτωμα

Combat / Μάχη

The Waltons / Οικογένεια Γουώλτον

Roots / Ρίζες

Sans famille / Χωρίς οικογένεια

Lavern and Shirley / Λαβέρν και Σίρλευ

Charlie's Angels / Οι άγγελοι του Τσάρλυ
 
metalcandyman είπε:
Πω πω ρε φιλε τι με θυμησες τωρα με το Twin Peaks.Μολις παω σπιτι θα ψαξω να βρω τα DVD που την εχω και να την ξαναδω.Πολλα χρονια εχω να την δω.
Ωραίος ;) :thumbup:
 
Knight Rider

Space 1999

McGuyver

Twin Peaks

Friday the 13th

Βρίσκονται μόνιμα στον server. Το μόνο πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου.
 
Πρόσφατα έβλεπα ΚΙΤ(έτσι δεν λέγαμε τότε ;) . Είδα 4-5 επεισόδια. Δεν ήθελα να δω τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί το πρωτοποριακό της σειράς που με μάγευε (ένα σουπερ ντουπερ ΑΙ αμάξι) να το θεωρώ παρωχημένο ή απλά fake. Ίσως η πλοκή να μου φαίνεται πια απλοική. Δεν ξέρω, πάντως δεν με έλκυε κάτι ιδαίτερο. Το ίδιο και με επικίνδυνες απόστολες με τον έλληνα "Νίκολας" μετρ στις μεταμφιέσεις. Εξαίρεση ο μαγκάιβερ που με τις γνώσεις εφαρμοσμένης επιστήμης έκανε παπάδες αλλά και που πολλά από αυτά απλά δεν ισχύουν ή γίνονται με μικρότερο τελικό αποτέλεσμα.

Κοντολογίς για να προβοκάρω λίγο την κουβέντα. Έχει αξία να τα ξαναδούμε, ή μήπως οι αναμνήσεις και η χαρά που μας είχαν προσφέρει όταν τα πρωτοείδαμε, πρέπει να μείνει ως έχει;
 
Κι εγώ εννοείται πως βλέπω συχνά παλιές σειρές, κυρίως sitcoms που είναι εύπεπτα και μικρά επεισόδια. Πέραν αυτών που αναφέρθηκαν, η σειρά που ξαναείδα και μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο ευχάριστα βλέπεται 30 χρόνια μετά είναι το Voyagers (Ταξιδιώτες μέσα στο χρόνο).
 
Πίσω
Μπλουζα