Έχω ακόμα το πρώτο τεύχος του Gamepro (Σεπ 1995) κολαριστό!!

Καλά, 2000 και μετά δεν είναι με τίποτα retro, ειδικά μετά το θάνατο του Dreamcast προσωπικά τα θεωρώ σύγχρονα (απλά ξεπερασμένα).
 
Το Gamepro το γνώρισα όταν ένας γνωστός τότε είχε μαζέψει καμιά δεκαριά τεύχη και μάλλον δεν τα ήθελε πια και είπε να τα ξεφορτωθεί. Έτσι τα πήρα εγώ, τζάμπα εννοείται. Είχε από το 2ο τεύχος έως και το 17 νομίζω με κάποιες ελλείψεις. Αργότερα έκανα τη βλακεία και έδωσα το 2ο τεύχος σε ένα συμμαθητή μου και από τότε δεν το ξαναείδα :banghead: . "Επανόρθωσα" όμως όταν κι εμένα μου έδωσαν ένα τεύχος (είχε κάποιο ήρωα από το ΜΚ4) και δεν το γύρισα ποτέ. Κρίμα πάντως γιατί το 2ο τεύχος είχε κόλπα για το NBA JAM. Θυμάμαι το τεύχος 9 όπου δέσποζε το Playstation και είχε εξαντληθεί από νωρίς.
 
:eek: :animeek::augenrollen::dribble::burn:

Η σειρά των εικόνων έχει σημασία!
 
Dr. SLUMP είπε:
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η εκδότρια εταιρία έκλεισε εν μία νυχτί και μεγάλο ποσοστό της σύνταξης έφυγε στο εξωτερικό για ανάλογη εργασία. Οι υπόλοιποι έμειναν Ελλάδα και κάνουν άσχετες δουλείες με την εξαίρεση ενός συντάκτη που διατηρεί γνωστό blog.
Ηταν λιγο πολυ γνωστο στους περισσοτερους αρθρογραφους οτι το περιοδικο δεν πηγαινε καλα και οτι καποια στιγμη θα εκλεινε. Τους τελευταιους μηνες αυτο ειχε γινει δεδομενο, με αποκορυφωμα το τελευταιο ενα μηνα περιπου λειτουργιας του. Δεν υπηρξε υλη οπου δεν σημοσιευτηκε μιας και ξερανε οτι η εταιρια θα σταματουσε το περιοδικο.

Η συνθεση του περιοδικου, συνεχισε για καιρο να γραφει σε αλλα εγχωρια εντυπα του χωρου η διαδυκτιακα.
 
Τα είχα σχεδόν όλα....έπεσαν θύμα της μητέρας μου...Μακάρι να μπορούσαμε να τα βρούμε έστω σε pdf να θυμηθούμε τα παλια..
 
Απ τα αγαπημενα μου περιοδικα!!ειδικα την περιοδο 1995-2000 το περιμενα καθε μηνα πως και πως!!μετα το τελος του dreamcast οι νεες κονσολες και τα παιχνιδια τους δεν μου αρεσαν οσο το dreamcast και εχασα λιγο το ενδιαφερον αλλα ως το τελος 2007 ειχα παρει ολα τα περιοδικα!
 
Το Gamepro ηταν το αγαπημενο μου περιοδικο και δεν ξερω αν ηταν αντιγραφη απο το αμερικανικο αλλα ηταν αντικειμενικο και δεν εγλυφε απο πανω μεχρι κατω την sony και το playstation και απαξιωνε την NINTENDO οσο δεν παει οπως εκανε το αθλιο Games που αναγκαστικα εχω και απο αυτο τευχη γιατι καποτε ειχαν σταματησει να φερνουν το gamepro στο χωριο μου και εκανα τα ταξιδια του γκιουλιβερ για να βρω καποιο τευχος ενω το games ερχοταν ακριβως στην πορτα μας που λεει ο λογος οποτε αναγκαστικα το επερνα γιατι απο καπου επρεπε να ενημερωθω οσο ηταν αυτο δυνατων.

Για τα ατομα που μπορει να μην γνωριζουν το θεμα που ειχα ανοιξη πριν μια πενταετια Οσοι λοιπον θελετε να κανετε οφθαλμολουτρο 109 τευχη του ελληνικου Gamepro Μπορειτε να πατησετε το παρακατω Link και να πατε στο προφιλ μου στης φωτογραφιες και να τα δειτε.Απο τοτε μεχρι τωρα βρηκα και την κουτα που ειχα και τα υπολοιπα τευχη οποτε καποια στιγμη που δεν θα βαριεμαι θα ανεβασω και τα υπολοιπα εξωφυλα που λειπουν.

http://www.retromaniax.gr/vb/member/...candyman/media
 
Ειχα γνωρισει το περιοδικό GAMEPRO απο ενα γειτονόπουλο και συμμαθητή μου που ήταν (και ακόμα ειναι) λάτρης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Το ειχα παρει να το ξεφυλλίσω αλλά δεν μου κίνησε το ενδιαφερον να ξεκινησω να το διαβαζω...
 
Πίσω
Μπλουζα