Όλα για το Πτυχίο (The Paper Chase)

Απ: "Όλα για το πτυχίο"

Το επαιζε στην ΕΤ2 (νομιζω καθε Τριτη απογευμα)...χαρακτηριστικο του Kingsfield: εγραφε το "e" σαν ελληνικο εψιλον "ε"...θυμαμαι οτι εβλεπα την σειρα και αναρωτιωμουν αν το πανεπιστημιο ειναι τοσο δυσκολο...τελικα παντου υπαρχει ενας μυθος ;D
 
Όλα για το Πτυχίο (The Paper Chase)

Τη θυμάστε αυτή τη σειρά; Είχε να κάνει με φοιτητές νομικής και ήταν αρκετά καλογυρισμένη με πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες, κυρίως τον καθηγητή Kingsfield που φαίνεται και στην φωτογραφία.
 
Ασφαλως

Την εβλεπα φανατικα ,αλλα απο καποια στιγμη και μετα αναγκαστικα σταματησα να την παρακολουθω γιατι η προβολη της συνεπεφτε χρονικα με μια αλλη μου (υποχρεωτικη) δραστηριοτητα.
 
Δεν ειναι δυνατον 2-3 χρονια GRM και να υπαρχουν σειρες που να μην εχουν εστω μια μικρη αναφορα......

Και ομως ημουν σιγουρος οτι υπαρχει ηδη θεμα ,παρολαυτα το σερτς τζιφος.

Τεσπα το εβλεπα και εγω και θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι ο πρωτος τιτλος ειχε και κωμικα στοιχεια,αργοτερα σοβαρεψε.

Βασιστηκε σε ομωνυμη ταινια '73 με αλλον νεαρο πρωταγωνιστη αλλα με τον ιδιο καθηγητη-ηθοποιαρα.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Paper_Chase_(film)
 
Χμμ.. ούτε εγώ το βρήκα με search. Anyway..
 
Σχετικά με κάποιους τίτλους thread που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν, και μπορεί να μοιάζουν λίγο "ξεκάρφωτοι" :

Οταν ο Aeon πρωτοδημιούργησε το GRM, οι διάφορες τηλεοπτικές σειρές (και όχι μόνο) είχαν η κάθε μία το δικό της subforum. Δηλαδή π.χ. δεν υπήρχε subforum "νεανικές" σειρές, αλλά ξεχωριστό subforum "Ολα για το πτυχίο", κλπ.

Ετσι, όταν δημιουργείτο ένα thread με τίτλο "you are shrouded", απο την στιγμή που ήταν στο subforum του "ολα για το πτυχίο", ξέραμε τι αφορούσε. :D

Mε το ίδιο σκεπτικό, υπήρχε π.χ. thread με τίτλο "yiiieehaawww !!" κάτω απο τους "Ντιούκς", thread "Xοπ-λα" κάτω απο την Μάγια την Μέλισσα, κλπ.

Αργότερα, με την αναγκαία διεύρυνση των κατηγοριών των σειρών, προστέθηκαν απο τους admins και οι τίτλοι των σειρών σε παρένθεση δίπλα απο κάποια threads που είχαν "περίεργα" ονόματα.

Λογικά πάντως θα έπρεπε να εμφανίζεται και στο search...
 
Γεια σου ρε billy ειχα ξεχασει την διαρυθμιση,τι μου θυμισες...... :D
 
και πού υπάρχουν ακόμα βίντεο κλάμπ βρε παιδιά? στη ρόδο πάντως στο κέντρο είναι ελάχιστα και μικρά ... δε νομίζω να βρω το συγκεκριμένο ποτέ!

αλήθεια βγήκε σε dvd???
 
Aardvark είπε:
Περιπετειες και την αγωνια ενος φοιτητη νομικης σχολης για να αποκτησει το πτυχιο του ειχε σαν θεμα αυτη η σειρα, εμποδιο στον δρομο του ειχε τον προφεσορα Charles Kingsfield ο οποιος εσπερνε τον τρομο και το δεος στους μαθητες του.Φανατικος με την σειρα ,περισσοτερο με την πρωτη σαιζον ,την 2η οπως και πολλοι αλλοι εχασα το ενδιαφερον μου.

2005855922414885878_fs.jpg


Opening Narrative

"The study of law is something new and unfamiliar to most of you, unlike any other schooling you have ever known before. You'll teach yourself law but I'll train your minds. You come in here with a skull full of mush and, if you survive, you'll leave thinking like a lawyer.'

Theme song lyrics

"First years are hard years.

Much more than you know.

With good friends to love us,

we'll fill every row.

Stay open to all things,

Unknown and new,

Then one day, we'll all say

"Hey look, we've come through

The first years."

Ιντρο αναζητειται ,την βοηθεια σας θελουμε.
Μετά από τόσα χρόνια, ο σύνδεσμος για τους τίτλους της σειράς: The Paper Chase (TV Series)
 
[edit] copyrights [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ότι θα το έβλεπα και στο imdb.com με τίτλο ''Χάρτινες Χειροπέδες'' όμως, ειλικρινά με ξεπερνάει! Θυμάται κανείς να παίχτηκε με τίτλο άλλο από ''Όλα για το Πτυχίο'';
 
Αυτη ειναι η ταινια του 73 που βασιστηκε η σειρα.
 
Πίσω
Μπλουζα